Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

bence bunlar daha güzel,diğerlerini bende çok beğeniyorum ama benzer şekiller vw de falanda var.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login abi peki bu jantların bizim 147 blackline jantlarından bir farkı var mı?

Yani aslında var dediğin onlar mı?

Ayrıca Mehmet abi dediğinde haklısın bmw'nin ve wv'nin jantların andırmıyor değil ama şu setup'ta hazırlanırsa andırsa da pek umursamam :) Yine de çok kol aşkı var hala tabi.

Hem q2 jantı da audi ve opel'in üzerinde gördüğüm bir seri janta çok benziyor ama kıvrımları-dışa kavisli olması farklılaştırıyor o yüzden ayrı olduğu da belli oluyor. O kadar kişi gördü bir tanesi abi opel wv audi jantı demedi onun sayesinde. Blackline-ducati corse olursa da aynı şekilde denileceğini sanmam.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

milano 75

orjinali 10 numara ve ayrılıyo vw lerden,replikası o kadar güzel durmuyo.ilanlarda siyah 75 var,üzerinde vw jantlı,hoşuma gitti,onun yerine bahsettiğin jantı düşündüm bi ara ama arkadaki çamurluğu et değeriyle yinede dolduramıycağı hem replika jant hemde üzerine spacer olayına girmem gerekeceğinden vazgeçtim.sadece replika yada sadece spacer olsa tamamda,ikisi bi arada ııh.bigün deli ofsetli bişey takıp janta noktayı koycam ben.ya da sac janttan alttakini yaptırıcam sz misali

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login
orjinali 10 numara ve ayrılıyo vw lerden,replikası o kadar güzel durmuyo.ilanlarda siyah 75 var,üzerinde vw jantlı,hoşuma gitti,onun yerine bahsettiğin jantı düşündüm bi ara ama arkadaki çamurluğu et değeriyle yinede dolduramıycağı hem replika jant hemde üzerine spacer olayına girmem gerekeceğinden vazgeçtim.sadece replika yada sadece spacer olsa tamamda,ikisi bi arada ııh.bigün deli ofsetli bişey takıp janta noktayı koycam ben.ya da sac janttan alttakini yaptırıcam sz misali

Şimdi baktım abi şu 06 gta plakalı olan mı kastettiğin?

Eğer oysa üzerindeki jant gerçekten çok yakışmış. Ama resmini attığın jant 75'e çok daha güzel olacaktır. Hatta sanki sz'li resmini yine burada görmüştüm. Ama ben de senin gibi düşünüyorum. Replika jant hala üzerinde çok konuşulsa da çekincelerin olacağı bir jant üzerine spacer, aracın dengesini ciddi bozabilir. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım abi, o kadar çabalıyoruz ediyoruz en çok çekindiğim şeydir hep kendim adına da.

Blackline jantı gerçekten çok beğendiğim bir jant. Benim düşündüğüm jant muhabbeti ancak uygun gelirse kenarda kalmasını isteyeceğim bir mesele. Aciliyeti olsa şurayı çoktan kurcalamıştım.

Bir bak abi, replika da var orjinal jant da. Belki istediğin gibi birşeyi bulursun.

Ama sitede anlamadığım şey eğer doğru şeylere baktıysam fiyatlar hep benzer orjinal replika demeden :)

You are not allowed to view links. Register or Login*75-alfa-romeo-147-gta.htlm

bu orjinal diye geçen mesela,

You are not allowed to view links. Register or Login*75-36.5-alfa-romeo-gta.htlm

bu da replika olarak geçen. Arada 10 euro fark yok. Bir sıkıntı yok mu bu işte :)

Bak abi eğer imkan varsa ve düşünürsen aslında tam senlik.

You are not allowed to view links. Register or Login*70-alfa-romeo-mito.htlm

milano 75

benim 75 deki jantlar replika zaten,replika takmakda pek sıkıntımda olmaz çünkü pek pisliğini yaşıyacak şartlrda kullanmıyorum,uzun yolum yok,iş ev,haa ona bide spacer eklemem You are not allowed to view links. Register or Login benzeri sac jant yaptıarabiliyorum istesem,1200 sadece janta istiyolar,özel tasarım diye,bunu boyası var yada polisajı,o paraya iyi seri bi replika veya 2.el oz falan alınıyo ama hevesi kesmiyo modelden dolayı.aslında bbs rs ler çok yakışıyo ama onlarda yüzü çok eskidi.yeni tamponum bitmek üzere,mevcut tampondan geniş,dodikleride yapıcam,mecbur ofsetli 17 ile doldurcam oraları,yoksa yeni tampon geniş kalıyo,çirkin duruyo.kafamda 3 model var,sonuncusu bbs rs,kesin birini yapıp bu işlerden elimi ayağımı çekicem sonra  :)) misal alttaki ama orda yay var 500 kaat,ön torsiyon düşürme var,enteresan olan ön jant 8 inç arka 10 inç artı 10 mm spacer varmış,yuhhh ,o ön teker nasıl dönüyor,adama sordum,sürtmüyo diyo  :S

milano 75

alttakini yapıyo mesela,sz ye en yakın hal bu

milano 75

listemde ilk sırada bu varrstoen replikası var,ofseti,et değerleri tam bana You are not allowed to view links. Register or Login de var satışı

rain man

listemde ilk sırada bu varrstoen replikası var,ofseti,et değerleri tam bana You are not allowed to view links. Register or Login de var satışı

Abi bu çok iyiymiş yalnız :) Diğerleri de güzel de buna ayrı bittim.

milano 75

geçen hafta alıyodum bunu,sabah dükkanda klima çalışmadı,baktırdım,ölmüş bu yenisi alınacak dediler,en az 3 kaat kilit oldu bana,jant yattı  >:( alırsam buna yakın bi renkle takcam yalnız

rain man

geçen hafta alıyodum bunu,sabah dükkanda klima çalışmadı,baktırdım,ölmüş bu yenisi alınacak dediler,en az 3 kaat kilit oldu bana,jant yattı  >:( alırsam buna yakın bi renkle takcam yalnız

Geçmiş olsun abi. Ama almanı ben de dört gözle bekleyeceğim. Şimdiden merak ediyorum nasıl üzerinde duracağını. Gerçekten güzel görünüyor :)

milano 75

kısmet bakalım,sıkıldım iyice yandan basık halinden ,yaydı,janttı,dodikti,parça parça kenara koyup hepsini bit yapıcam.kaputu bile düzelttirmedim tampon ve doıkle birlikte yaptırcağım diye

admin

Stefano Domenicali, Lamborghini'nin yeni patronu olarak başlayacak.

İtalyan medyasına göre,eski Ferrari Formula 1 Takımı Takım Direktörü Stefano Domenicali şimdiki Lamborghini Başkanı Stephan Winkelmann Audi'ye geçip Quattro GmbH'nın yönetimini devralacağı için Lamborghini'nin başına geçecek.

İtalyan Stefano Domenicali 2007 yılında efsanevi takım direktörü Jean Todt'un takipçisi olarak Scuderia Ferrari'nin yönetimine geçmişti. Bugün 50 yaşında olan Domenicali, başarısız geçen yıllardan sonra daha fazla devam etmeyerek 2014 yılında görevi bırakmış ii. Domenicali 2015 yılında Audi'de "Servis Hizmetleri ve Ulaşım" konusunda yeni görev sahaları araştırılması konusunda işe başlamıştı. Bunun haricinde VW için de Formula 1 girilmesi konusunda olasılık değerlendirmeleri yapmakta idi.
2005 yılından beri Lamborghini'nin başında olan Stephan Winkelmann, marka ile oldukça başarılı sonuçlar elde etti. Bu başarısından dolayı şimdi VW içerisinde, işlerin her zaman iyi gitmediği alanlarda, daha yüksek bir pozisyon değerlendirilecek. "Car and Driver" gazetesine göre de Winkelmann Quattro GmbH'nın başına geçecek.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Kutay

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

tughan

Çaça olaylara bulaşmışlar güzel  :rock:  :haydi:

Tuğhan.
156 Selespeed

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba..
147 1.6 T.Spark aracımın arkasında "1.6 T.Spark" yazısının "1" ve "T" kısımları düştüğünden an itibariyle "6 Spark" olarak kalmış bulunmakta..  :D
Gözüme ciddi anlamda batan bu durum için 3 alternatif düşünüyorum, sizin de fikirlerinizi almak istedim:

1. Yeni "1.6 T.Spark" yazısı alıp eksik harfleri yapıştırmak.. Fakat yeni yazının maliyeti yaklaşık 100 TL gibi bir rakama gelmekle birlikte (maliyeti düşürmek için çok aradım fakat bulamıyorum) yeniden düşmesi ya da vandal bir arkadaşın sökmesi durumunda içim iyice acıyacak açıkçası.

2. 1.6 T.Spark yazısını tamamen sökerek sadece solda 147 yazısı ile aracı kullanmak.. Bu durumda da sadece solda kalan 147 yazısı çok mu sırıtır acaba demiyor değilim..

3. 147 ve 1.6 T.Spark yazılarını birlikte sökerek aracın arkasında hiç yazı bırakmamak..

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, kesinlikle karar vermemde büyük etkisi olacaktır.  :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Recep Küçük

Üstad bende sadece 147 yazısı duruyor diğer tarafta sevdiğim çizgi kahramanın sticker var. Fotolar mevcut istersen benim konudan bakabilirsin. Belki bir fikir edinmene yardımcı olabilir

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

blackgear

Gouki

hi_cazz

Bu nedir ya? Tübitak cidden buna destek veriyor mu? Kendimize güldürmekten başka bişey değil bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tughan

Bu nedir ya? Tübitak cidden buna destek veriyor mu? Kendimize güldürmekten başka bişey değil bu.

Öyle şeylere destek veriyorlar ki insanın icat yapası geliyor ahahaha, yürüyen uçak :)

HTC One mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuğhan.
156 Selespeed

OğuzCanAlantor

Öyle şeylere destek veriyorlar ki insanın icat yapası geliyor ahahaha, yürüyen uçak :)

HTC One mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanayide herhangi bir elektrikçiye gitsinler 5 dakikada yapar :)

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login Sadece 147 yazısı sırıtmaz ve yeterli olur :) Daha da meraklandırıcı olur. Nedense motor hacminin arkada yazmasına antipatim var. Belki de sürpriz araba olma ihtimalini artırıyor olduğu için :P

h.t

Hakikaten reziller..

Bizim okuldaki asistanların( Ankara Üni Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim dalında doktora yapmaktayım) kaç tane projesi bekliyor hala .. Böyle saçma salak şeylerle uğraşsınlar.

rain man

Zaten o yüzden sıkça karşılaştığımız "tübitak tarafından reddedilen proje dünya 1. oldu" tarzında haberler arttı. Sağolsunlar, bilimsellikten tamamen uzak, ahbap ilişkileri ile yürütülen bir karar haline geldiler. Yapacak birşey yok :)

ArtemiS

Yok artık!!! Ohaaaa... Bunu yeni ve kullanışlı bir projeymiş gibi gösteren zihniyete de, böyle bir kurumun çalışma prensibine de tüküreyim ben, Yazıklar olsun...