Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hastası Olunan diziler : )

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

anIL(34an623)

tabi cnm lostun başarısı ortada. onu inkar etmek mümkün değil ama tolga benzerliklerde pek yüzeysel değil sanki be? ben lostu ara ara izledim. genelde sıkıntıdan laf olsun diye baktım. hatta internetten konusunu takip ettim desem daha doğru olur

şimdi lostda tayfanın başı bir doktor değil mi? bi velet yok mu süper güçleri olan? bu veleti bi halt sanan birileri bunu kaçırmıyorlar mı? bil bakalım hangi dizide bu olaylar yaşandı daha önce dediğim gibi çok da emin değilim bu olayların lostda tamamen böyle olduğuna. yanlışsam düzelt walla.

uçakla ıssız bi yere düşülmesi klişesini saymıyorum. kadir inanır'ın bi filminde bile necla nazır uçakla adaya düşmüştü, bi süre orda yaşamışlardı, vs. bu kısım araklama sayılmaz. böyle çok film, kitap, s. var.

Edited by - anIL(34an623) on 31/05/2007  04:50:33

Alfadanadam

Anıl'cım konu uçakla adaya düşme klişesi kesinlikle değil, izlemiş olsan öyle olmadığını görürdün. Filmde "klişe" diyebileceğim pek birşey görmedim açıkçası. Ayrıca süper güçleri olan bir velet de yok. :)

Tufan

quote:

Anıl'cım konu uçakla adaya düşme klişesi kesinlikle değil, izlemiş olsan öyle olmadığını görürdün. Filmde "klişe" diyebileceğim pek birşey görmedim açıkçası. Ayrıca süper güçleri olan bir velet de yok. :)

Aslında Lost'ta her türlü klişe var, süper güçleri olan velet, ıssız adaya düşen insanlar, vahşi hayvanlar, biknili kızlar:) Fakat Lost'un güzelliği şu ki o klişelerin hepsi zamanla değişiyor ve senin klişe deyip geçtiğin şey inanılmaz derin bir şeylere dönüşüyor. 3. sezon bitti, hala 1. sezonda geçen olayları tartışıyoruz yahu.
Anıl, gençliğini boşa harcama, LOST seyret:)))

anIL(34an623)

abi izleriz bi ara yaw. lost izlemek için genç olmak mı gerekiyor? yaşı ilerlemesine rağmen lost izleyen bi sürü tanıdığım var benim

BARLAS

quote:

abi izleriz bi ara yaw. lost izlemek için genç olmak mı gerekiyor? yaşı ilerlemesine rağmen lost izleyen bi sürü tanıdığım var benim

Ben ve benim gibileri kast etmiyorsun herhalde..

Gouki

off ya ben daha 2. sezonun başındayım Lost`ta sınawlardan izleyemiyorum acaba neler oluyor ki :p

BARLAS

quote:

off ya ben daha 2. sezonun başındayım Lost`ta sınawlardan izleyemiyorum acaba neler oluyor ki :p

Söölim mi??

n/a

şu lost için yapmadiğim şey kalmadi..arkimdan dvdlerini aldim kopyaladim bir de baktim ki içindekiler altyazisiz divx çıktı...e salondaki dvd playerimizda divx oynatmadiği için boşuna bir heyecan aramiş oldum kendime...

yokmu şöyle alt yazili DVD formatinda lost sezonlari sahibi olan bir alfisti??

BARLAS

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxx

edit>bektas= diziyi seyredenlere hiç mi acımıyorsun?

Jakomo

!.ci sezonun finali bence You are not allowed to view links. Register or Login sezonun finalinden çok daha başarılı idi.... You are not allowed to view links. Register or Login sezon finali bende biraz hayal kırılkığı yarattı....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

BARLAS

quote:

xxxxxxxx

edit>bektas= diziyi seyredenlere hiç mi acımıyorsun?

Yaw abi sen yazdıklarımı ciddiye mi aldın?? O kadar da smile koymuştum.. O dizi öyle bir sonla noktalanabilir mi???

admin

Ne bilim ben, daha seyretmedimki.Bu hafta görücez, ama bi doğru çıkarsa, sayidin önüne atarım seni ona göre Hem bahsettiğimiz dizi acıların bilmemnesi değil, Lost, herşey olur abi o dizide
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

BARLAS

Valla Sayid de favorilerimden biri ha..

Gouki

Barlas abi dur yakma beni :p

BARLAS

quote:

Barlas abi dur yakma beni :p

Yaw yok yaptığım bişey..

Ama istersen sana bir pm atıp her detayı anlatayım..

Edited by - BARLAS on 04/06/2007  21:28:18

admin

2. sezon finalide şimdi bitti Ve gene abondene oldum. Nası disi buya, hiç fikir yürütemiyorsunuz, anında çürütüyo adiler. Ne allangirli bi senaryoymuş.

BARLAS

quote:

2. sezon finalide şimdi bitti Ve gene abondene oldum. Nası disi buya, hiç fikir yürütemiyorsunuz, anında çürütüyo adiler. Ne allangirli bi senaryoymuş.

3. sezonun ilk birkaç bölümünden sonra kafası fazlasıyla karışan seyirciyi toparlayabilmek için Amerika'da birkaç hafta ara verildiğini ve bu arada eski bölümlerin tekrarlandığını duymuştum.. Ama bilmiyorum, bu duyum da bir Lost efsanesi olabilir...

Alfadanadam

Ben de tam 3. sezonun ilk birkaç bölümünü izliyorum, ne biçim dizi bu ya :)

BARLAS

Aman ha!! Sakın Youtube'da falan "Lost Season 3 - Episode 23" isimli videolara falan bakmayın haa!!

BARLAS

Lost'un senaristlerinden taze taze......

Kesinlikle kafalarda soru işareti bırakacak bir final olmayacak," diye konuşan Cuse dizinin son 48 bölümünün planını yazarlarla yaptıkları bir mini kamp sırasında hazırladıklarını ve cevaplarla dolu bir üç sezon çekeceklerini müjdeledi.

"LOST", 2010 baharında 48 tane birer saatlik bölümün ardından sona erecek. 48 bölüm 16'şar bölüm halinde önümüzdeki 3 yıla bölünecek. Bölümler her hafta arka arkaya Şubat ve Mayıs ayları arasında gösterilecek.

Lindelof ve Cuse, "Tabi ki de "işte bütün sırlar şunlardır" demek için 48 bölüm beklemeyeceğiz. Fakat şunu da bilmelisiniz ki milyonlarca seyircinin hepsini birden memnun etmek imkânsız. Karakterlerin adadan kurtulmalarını isteyenler ve adada kalmalarını isteyenler halinde iki grup seyirci var. Bunun her ikisi de çok farklı final senaryoları. Fakat bunu önümüzdeki senelerde göreceğiz. Tek söyleyebileceğimiz şu: "Dizi tamamen "mantıklı" bir finalle bitecek. Böyle saçma şey olur mu diye kimse şikâyet edemeyecek," dedi.

"İlk sezon 'adadan kurtarılmayacaklarını' anlamaları, ikinci sezon yeraltında buldukları istasyonda, üçüncü sezon ise 'diğerlerini' tanımakla geçti. Dördüncünün ne olacağını henüz açıklayamayız."

admin

Lost dizisini herkes merakla izliyordur.. Dizide geçen sayılarla ilgili olarak anlatmak istediğim şeyler var.. Bilindiği üzere kahramanlarımız 2. sezonun başında buldukları ambarı patlatarak içine girmeyi başardılar ve buradaki bilgisayara her 108 dakikada bir 4-8-15-16-23-42 sayılarını girerek dünyayı kurtarıyorlar. Senaryo bununla bağlantılı olarak devam ediyor. Neyse efendim şimdi bu sayıların ve konunun dizi senaristlerine ve yapımcılarına ilham olarak nereden geldiği ile ilgilenelim..

Register or Login" border=0>
Enzo Valenzetti
Enzo Valenzetti, adında bir italyan matematikçi insanoğlunun kesin yaşam süresini, belli parametreleri (doğal afet, salgın, savaş, kıtlık) ve katsayıları kullanarak, dakikası dakikasına hesaplamış ancak kurduğu denklemi hiç kimseye anlatmamıştır.. Meşhur denklemini bulduktan sonra bir süre Birleşmiş Milletler komisyonunda çalışmış, ve son olarak Dharma İnitiative için çalışmıştır.. Avrupa'dan yola çıktığı tek motorlu uçağı ile okyanusa çakılmış ve hayatını kaybetmiştir..

Valenzetti Equation
Bu adamı en yakından tanıyan ve hakkında en çok bilgiye sahip olan Gary Troup isimli kişi Valenzetti Equation adında bir kitap yazmıştır.. Ancak bir raslantı sonucu eylül 2004 de Oceanic Airlines 815 sefer sayılı Sydney - Los Angeles uçağı ile ABD'ye giderken uçak bir adaya düşmüş, Gary Troup sağ kurtulmuş ancak kaza alanında uçak tribününün ani çalışması sonucu hayatını kaybetmiştir.. Troup'un Hanso Foundation'un bilinmeyen yüzünü anlatmak için yazdığı ancak henüz basılmayan bir diğer kitabı olan Bad Twin yarım kalmıştır.. Gary Troup, dizi senaryosuna göre, uçakta Sawyer'in yanında oturuyordu.. O öldükten sonra Sawyer ona ait yazmaları bulmuş ve gördüğünüz gibi 2. sezonun 20. bölümünden itibaren okumaya başlamıştır. Ancak Jack'in yazmaları imha etmesi nedeniyle finali okuyamamıştır.. Doğruluğu tartışılsa da Enzo Valenzetti ve Gary Troup yaşamış, gerçek kişilerdir.. Tabiki dizi, bu olaylardan ve durumlardan yola çıkılarak oldukça iyi ve karmaşık bir şekilde kurgulanmıştır..

www.valenzettifoundation.org
www.thehansofoundation.org
www.lostpedia.com/wiki/Bad_Twin

Alfadanadam

Eh bee, ne diziymiş ya. Dizinin finaliyle birlikte hayatın anlamını da çözeceğiz bu gidişle :)

admin

Sen 3'ün finali seyrettin mi?

Alfadanadam

Yok daha seyredemedim, yoğunum da bu aralar biraz :)

n/a

3'ün finali filan sallayın abi oda yalan oda bir simulasyon.. Dizinin sonunda hepsi sorunlarından kurtulmuş, tedavi olmuş bir şekilde dharma psikoloji sentır binasından güle oynaya, uzun eşşek oynayıp çıkarlarken dizi biter : )