Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba Bana Acilen Bir Giulietta Bulalım :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihatti

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar
Forumu yaklaşık iki haftadır takip ediyorum kısmet bugüneymiş :nazar:
Sonralıkla bana acilen bi Giulietta bulalım lütfen  :-[
Kısaca bahsetmek gerekirse bir süredir 50_55 bin bandında güzel spor bi araba bakıyordum.
BMW 116 ve A3 düşündüğüm araçlardı açıkçası.
Ta ki iki hafta önce Giulietta ile test sürüşü yapana kadar.
Laf aramızda arabaya aşık oldum  :-[ :-[ :-[
...

Haftasonu Ankarada bir arkadaşla anlaştık. Araç 2012 JTD Distnctve 20 bn km civarında temiz bir araçtı. 54 bine el sıkıştık. Pazartesi (dün) gerekli işlemleri yapmak üzere sözleşerek ayrıldık. Derken pazar akşamı bir telefon ve özür dileyerek satmaktan vazgeçtiklerini söylediler.
:duvar: :duvar: :duvar:

Hani aşık olduğunuz bir kız önce evet der. sonra ben düşündüm ve vazgeçtim der de yıkılırsınız ya.
Aynen öyle oldum. Ve en kısa sürede kalbimi yeni bir Giulietta ile doldurmamın gerekli olduğunu farkettim.
Şu an 
Düşündüğüm kriterler:
Dizel
mümkünse 50.000 km altı
Temiz bi Jülyet
Bütçe 50 ila 54 bin arası.
Yine mümkünse Ankara ya da yakın illerde (İstanbul da olur)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bi buldurun be  :alkis:

baslikaya

GİULİETTA DİZEL DİSTİNCTİVE 2012

armansuat

hocam sen gui dururken napacan a3 116 yı onlar mitoyla anca , gui bunların klasmanının üzerinde

cihatti

Hocam araç çok güzel ancak fiyat olarak benim limitimi aşıyor. Ben çok zorlasam 55 e çıkarım ama adam 59 küsür yazmış. Sanmıyorum o kadar düşeceğini.
Hani şöyle 20-30-40 bin km.lerde 54-55 bin TL civarı daha uygun olacak.

Teşekkürler yine de ilginiz için

cihatti

You are not allowed to view links. Register or Login
hocam sen gui dururken napacan a3 116 yı onlar mitoyla anca , gui bunların klasmanının üzerinde

Kesinlikle bende de o kanaat oluştu. Hoş 116 ların son kasası ve yeni motoru cidden başarılı olmuş ancak onların da ikinci eli bile 70 bin TL den başlıyor.
Ki ben aynı konforu Giuliettadan da aldım açıkçası.

baslikaya

hocam adam dediğin kişi benim :) araç bizzat kendimin son düşündüğüm rakam 58500

cihatti

:)
Eyvallah Hocam
Yani dediğim gibi araç çok hoş görünüyor km falan da süper
Değişeni de yok diyorsunuz
Abi bilemedim şimdi. O fiyata değer mi değer ..de beni çok zorlar gibi hocam ya :)

Gouki

cihatti

baslikaya

düşün ölç tart karşılaştır karar senin aracımın ayrıntılarını okuyunca ne kadar titiz biri olduğumu göreceksin bende başka bir yatırım yapmak için satıyorum saygılar

erdem1904

emin misiniz ? :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

cihatti

düşün ölç tart karşılaştır karar senin aracımın ayrıntılarını okuyunca ne kadar titiz biri olduğumu göreceksin bende başka bir yatırım yapmak için satıyorum saygılar

Hocam dediğim gibi bahsettiğiniz kadarıyla aracınıza diyecek söz yok. Ancak bende kendi bütçemi aşmak istemiyorum.
Yine de ilginiz için teşekkür ederim.
Saygılar

armansuat

trafiksiz ve genelde uzun yolda kullanacaksan ,  benzinli bile alınır daha 2 gun once aydına gıttım geldım ,  206 tl benzınle 650 lm yol yaptım aracta 4 kisi ve 50 kg a yakın bagaj vardı 1.4 tb mito bole yakıyo gui yi bilmiyorum artık . tek bildigim istanbul trafıgınde azıma tükürdüğüdür :)) 55 kurus /km :duvar:

cihatti

trafiksiz ve genelde uzun yolda kullanacaksan ,  benzinli bile alınır daha 2 gun once aydına gıttım geldım ,  206 tl benzınle 650 lm yol yaptım aracta 4 kisi ve 50 kg a yakın bagaj vardı 1.4 tb mito bole yakıyo gui yi bilmiyorum artık . tek bildigim istanbul trafıgınde azıma tükürdüğüdür :)) 55 kurus /km :duvar:

Hocam Ankarada şehir içinde kullanacağım için benzinli düşünmüyorum.

alihsans

Hoş geldiniz.
Pazar günü program olursa gelin, Giulietta'ları yakından inceleyin. Bildiğimiz kadarıyla artılarını eksilerini anlatalım. Birinci ağızdan objektif yorumları alın. Ondan sonra arayışınıza başlayın derim. Sonra keşke sunroof olsaydı, jantı şu olsaydı,  koltuğu deri olsaydı, şuna da gerek yokmuş vs. demeyin.
Arayışınızda kolaylıklar dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

armansuat

aaa bak arkadas super bi konuya değindi , alacaksan butceyi bosver borca gır ama cam tavanlı derı koltuklu , body kitli bi guı al sonra her sabah ona bakınca tekrar aşık ol   :)) ,

ben mitoma her bakısta aşık oluyorum ama keşke bide blue me , bose ve cam tavanıda olaydı iyidi diyorum anla yani aydına düğüne gittim , damat arabasını bana verdi gelin arabası yapalım abi senin arabayı olurmu diye ısrar ettı okadar çekici yani:))

cihatti

Hoş geldiniz.
Pazar günü program olursa gelin, Giulietta'ları yakından inceleyin. Bildiğimiz kadarıyla artılarını eksilerini anlatalım. Birinci ağızdan objektif yorumları alın. Ondan sonra arayışınıza başlayın derim. Sonra keşke sunroof olsaydı, jantı şu olsaydı,  koltuğu deri olsaydı, şuna da gerek yokmuş vs. demeyin.
Arayışınızda kolaylıklar dilerim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşbulduk
Hocam biraz önce ilgili sayfada da yazdım. Bi mani olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Hem tanışmış da oluruz.
Görüşmek üzere

cihatti

aaa bak arkadas super bi konuya değindi , alacaksan butceyi bosver borca gır ama cam tavanlı derı koltuklu , body kitli bi guı al sonra her sabah ona bakınca tekrar aşık ol   :)) ,

ben mitoma her bakısta aşık oluyorum ama keşke bide blue me , bose ve cam tavanıda olaydı iyidi diyorum anla yani aydına düğüne gittim , damat arabasını bana verdi gelin arabası yapalım abi senin arabayı olurmu diye ısrar ettı okadar çekici yani:))

Evet ya. O cam tavan olayına ben de bayılıyorum da. Bütçeyi de zaten borçla oluşturduğum için "cari açığa "kadar gidebilir o iş diye de korkuyorum  :D