Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login Hürcan hayırlı olsun kardeşim.  :) İyi günlerde kullan  :nazar:  :nazar: yalnız plakan eksik kalmış.  :D
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kibitzer

Giuliettadan sonra mecburi olarak otomatiğe geçiş yapmıştık. Ana neden okullarımız ayrılınca hanımın debriyaj nedeniyle bel ağrısı çekmeden rahat rahat okula gidip gelmesiydi. Sonradan okulumuzu da tekrar birleştirdik ve ağırlıklı olarak yine ben direksiyondayım. Esasen hanımın kullanımı için aldığımız BMW ailemiz büyüdükten sonra çok küçük gelmeye başladı. Mecburen büyük bir araca geçecektik. Benim çift kavrama takıntım, yolumuzun çok kısa olması nedeniyle tüketimin önemsiz olması, sedana yönelirsek benim dayanamayıp 159 peşine düşecek olmamdan dolayı suv alalım dedik. Tüm kriterlerimizi birleştirince CRV ve Kuga arasında kaldık. Vergi nedeniyle CRV de elenince BMW'yi sattığımız gibi yeni aracımızı aldık. Arada neredeyse altı aylık benzin paramızı karşılayacak kadar vergi farkı vardı maalesef.

Kendisi 2015 model, 51bin km'de, 1.5 Ecoboost 182hp AWD, Selective donanımda. Anahtarsız giriş ve otomatik bagaj olmazsa olmaz olduğu için bu donanımı seçmek zorunda kaldık. En çok arabada adaptör, aux vs. ile uğraşmadan direkt müzik dinlemeyi özlediğimi farkettim. Şu ana kadar, hacmi, neredeyse bir otomobil kadar kolay kullanımı ile bizi gayet mutlu etti. En az beş yıl kullanmayı planlıyorum :))

You are not allowed to view links. Register or Login
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

balesanist

Giulietta'dan sonra Oğuzcan kardeşimiz bizi Passatçı yapmıştı. Bayramdan önce Passatı verip 159 tbi, Giu QV, olmadı makyajlı dizel 159 aramaya başladım. Hoş uzun süredir zaten arayıştaydım da bir türlü nasip olmadı. Ne kadar facebook grubu varsa haber bıraktım. Aramadık Alfa ustası, galeri bırakmadım. En son bir tane Zeki Usta'da tbi var dediler; o da başkasına söz verdim dedi. Beyaz bir QV vardı otomatik bilenler vardır; o da sattım satıyorum satmıyorum... Daha fazla sabredemedim. Sonuç:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Fotoğraf bile çekesim gelmedi, ilan fotoğrafı.

Aracı 3 gün önce aldım. Maşallah Alfisti ilan yarışına girdi. İlk sahibinden 159 lar. Ti paket tbi lar... Sabah ilana giren ti paket tbi ilanını belki çoğunuz görmemiştir bile. Sabah 7:30 da ilanı görüp mesaj attım, aramaya kapalıydı, 8:00 de ilandan kalktı. Artık sırf 4 kere niyetlenip bir türlü alamadığım 159 u ne pahasına olursa olsun almak için 260 bin km deki 1.8 tbi 159 u almak için gözümü kararttım onu da Muğla'dan biri almış. Buradaysa hayırlı olsun. Ne kadar uğraştıysam da Alfa'ya dönemedim. Ümidim de kalmadı. Alfa sahibi herkese aracının kıymetini bilmesini tavsiye ediyorum.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

sbk0655

Tbi güzel duruyordu, yurt dışı araç olduğu için koltuklar vs çok güzeldi. Bende merak ediyordum ne oldu diye demek Muğla ya gitmiş.

EVA-L19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

radar54

Selamlar aileye KA kattık daha çok eşim acemiliğini atsın diye aldık. Yorumlarınızı bekliyorum özellikle kullanan veya çevresinde olanlardan

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

EmKa

Selamlar aileye KA kattık daha çok eşim acemiliğini atsın diye aldık. Yorumlarınızı bekliyorum özellikle kullanan veya çevresinde olanlardan

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun kazasız belasız, kapı içlerine yalıtım şart :)

ysbilgin

Ben de Alfa'ya bir süre ara verip "normal" bir otomobil aldım. Bakalım Alfa'ya dönüş ne zaman olacak. :)

Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

kuti147

Ben de Alfa'ya bir süre ara verip "normal" bir otomobil aldım. Bakalım Alfa'ya dönüş ne zaman olacak. :)

Quattro kulübüne hoş geldin 😬 Hem tork hem quattro hem konfor.. güzel birleşim.
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

ysbilgin

Quattro kulübüne hoş geldin 😬 Hem tork hem quattro hem konfor.. güzel birleşim.

Eyvallah :)

agucba

Hayırlı olsun. Bundan sonra gelecek olan Alfa'lar, Giulia QV olmadıkça sanırım tork açısından yetersiz kalacaktır!

///////////////

ysbilgin

Hayırlı olsun. Bundan sonra gelecek olan Alfa'lar, Giulia QV olmadıkça sanırım tork açısından yetersiz kalacaktır!

Teşekkürler. Giulia olsun baz model olsun. :)

kuti147

Herkes araçlarına yaptıklarını paylaşınca, bende karantina da evde kalmanın güzel sonuçlarını paylaşmak istedim 😀 son 1,5 ayda sadece karantina günlerinde yapılan işlemler.

Önce tonu kaçmış gri ön panjur ile işe başladım. Arkadaş bu tonda idi. Önce izopropil alkol ile temizleyip güzelce maskeledim. Ardından astar istemeyen sprey plastik boya ile 3 kat attım.

Kumlama + elektrostatik boyadan gelen jantlar ve el emeği boyali ön panjur 😊

Jantlari boyadan sonra gtechniq C5 jant seramiği ile kapladım. Jant göbeğini kendim zımpara + boya + vernik ile sarı yapıp üzerine BBS sticker yapıştırdım

Kaliperlere el atmadan olamazdı tabiki 😀Güzelce temizlikten sonra 3 kat boya + vernik attım. S Line logosunu evde hanıma 3D printerdan bastırdım (iç işleri bakanına buradan da selamlar 😂)

Siyaha sarı detaylar kombinine sarı kemerler ile devam ettik. Bu işlemi tabiki ben kendim yapmadım. Bunu dışarıda yaptırdım.

Baya yoran diger işlem de deri bakım ve iç temizlik oldu. Yaklaşık 2 tam gün harcadım. Ama değdi. Deriler kendine geldi

A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

kuti147

Hem yorucu hem keyifli oldu o yüzden karantina günleri. Sırada kısmetse sarı dikişler ile yenilenmiş direksiyon olacak inşallah 😊

Sonuçta ortaya böyle bi arkadaş çıktı. Okumaya ve bu forumda Alfa Romeo harici bu kadar fotoğrafa olan sabrınız için teşekkür ederim 😊

A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

ysbilgin

Hem yorucu hem keyifli oldu o yüzden karantina günleri. Sırada kısmetse sarı dikişler ile yenilenmiş direksiyon olacak inşallah 😊

Sonuçta ortaya böyle bi arkadaş çıktı. Okumaya ve bu forumda Alfa Romeo harici bu kadar fotoğrafa olan sabrınız için teşekkür ederim 😊

Maşallah çok temiz ve diri duruyor.
Ben de bu modellere baktım bir süre açıkçası ama almaya değer bir örneğini bulamamıştım.

EmKa

Abi eline sağlık, kapalı otopark yaramış. :) Deri bakım malzemeleri ve uygulama tavsiyeleri biz acemiler için faydalı olabilir.

kuti147

Maşallah çok temiz ve diri duruyor.
Ben de bu modellere baktım bir süre açıkçası ama almaya değer bir örneğini bulamamıştım.

Tesekkur ederim guzel düşünceler icin.
Çok cok az kaldı düzgünü maalesef. Ben de baya kovalamıştım.
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

kuti147

Abi eline sağlık, kapalı otopark yaramış. :) Deri bakım malzemeleri ve uygulama tavsiyeleri biz acemiler için faydalı olabilir.
Sorma kapalı otopark büyük nimetmis 😬
Paddock ilbeylerden aldığım bi set ile yaptım. Furniture Clinic diye bir marka. İsleri sadece deri bakımı olan bi firma. Sonuç tatmin edici oldu
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-

Sportivo

156mla devalaştık , bir süre Alfa macerasına ara vermek durumunda kaldım , sebepleri malum , yola Grandland X 2020 Skyline 1.2eat8 ile devam ediyoruz. (mobilden foto yüklemeyi beceremedim , forum mu eski kafa yoksa ben mi çözemedim)
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

fatihmehmet

Merhaba, Gt Q2 ile birlikteliğimiz devam ederken güzel bir fırsatla 528i xdrive çıktı karşıma. Fırsatı değerlendirip almak kısmet oldu. Ağırlığına rağmen performansı çok tatmin edici oldu benim için. Şuan için stok. Pek bir şey de yapmak istemiyorum ama çok sessiz :) Egzoz düşüncem oldu fakat 5 serisine yakıştıramadı bir çok arkadaşım. Bakalım yakışmasa da ufak bir ses için girişimlerim olabilir :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

devirsever

Merhaba, Gt Q2 ile birlikteliğimiz devam ederken güzel bir fırsatla 528i xdrive çıktı karşıma. Fırsatı değerlendirip almak kısmet oldu. Ağırlığına rağmen performansı çok tatmin edici oldu benim için. Şuan için stok. Pek bir şey de yapmak istemiyorum ama çok sessiz :) Egzoz düşüncem oldu fakat 5 serisine yakıştıramadı bir çok arkadaşım. Bakalım yakışmasa da ufak bir ses için girişimlerim olabilir :) [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Once imzani guncelle  :D

Hayirli surusler Fatih  :alfisti:
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

Burock27

Levorg tecrubesi olan var mi?

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cem meric

Levorg tecrubesi olan var mi?

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etiketliyorum Abi @ku2 kendisi 2x legacy ve güncel levorg kullanıyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatihmehmet

@devirsever
Teşekkürler abi, tapatalk üzerinden bulamadım :D
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Alfadanadam

Ben de 10 farklı Alfa Romeo'dan sonra önce BMW F30 aldım, sonra MB C180 Exclusive, Audi A4 B9 2.0 TDI aldım. En son Giulia için kaparo vermiştim. Ama bazı saçmalıklar sonrası planlar değişti ve G20 BMW 3.20i aldım.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ekdellal

Arada şirket araçlarını saymazsam,
7 sene Alfa 147 (sıfır)
3 sene Jag X-Type (19k km'de almıştım)
2 sene Alfa Giu (21k km'de almıştım)
2 sene BMW F30 3.18i (20k km'de almıştım)
1 hafta önce de BMW G20 3.20i FE M Sport (sıfır, simsiyah)

İlerde Allah sağlık verdikçe ve maddi imkanlar elverdiği sürece bu 3 marka arasında gezerim inşallah. Haa ömrün finalini Maserati veya Aston Martin ile yapabilir miyim? Kim bilir, kısmet

Herkese kazasız, belasız keyifli sürüşler.

Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk