Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login

İzlediğim en iyi reklamlardan. Gerçekten çok çok çok başarılı. 

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

ozoozo

Aslında çok iyi kör noktayı yok ediyor ama bu şekilde de arabayı göremeyeceğiz yani park ederken vs sıkıntı olacaktır , her parkta da aynayı düzenlemek belirli bir süre sonra çok sıkıcı hal almaya başlar düşüncesindeyim. Aslında aynaya küçük takılan aynalar var kör noktayı göstersin diye ama oda çok abes duruyor orası ayrı.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

universeee

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

easlan

futbolsuz kaldığımız şu günlerde iyi gider. keşke daha fazla izleyebilseydik efsaneyi :'(

blackgear

Aslında çok iyi kör noktayı yok ediyor ama bu şekilde de arabayı göremeyeceğiz yani park ederken vs sıkıntı olacaktır , her parkta da aynayı düzenlemek belirli bir süre sonra çok sıkıcı hal almaya başlar düşüncesindeyim. Aslında aynaya küçük takılan aynalar var kör noktayı göstersin diye ama oda çok abes duruyor orası ayrı.

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Özdemir diyebilirim  ki 5-6 yıldır aracı aynen yukarıdaki gibi kullanıyorum. Ve bu sistemi kullanana değin, aynen senin gibi düşünüyordum. Lakin alışması çok basit. Bir iki hafta içerisinde alışıyorsun. Sıkıntı, aynadan kendi aracının arkasını görmeyince sanki aracının arkasını sen kontrol edemiyormuşsun gibi hissetmen.  :D Dediğim gibi, fiziki mantıkla düşünüp, aracını kullanırsan çok çabuk alışacaksın.

Evet nadiren de olsa, özellikle park sırasında problem olmuyor değil, bu durumda da ayna ile oynaşmak yerine bir kaç kafa boyun bel hareketi ile istediğin bölgeyi görebiliyorsun ;) Denemeni ve hatta mümkünse alışmanı tavsiye eder, mutluluklar dilerim :D

universeee

Ben bugun hafif bir denedim videoda gosterdigi kadar olmasada. Asiri rahatsiz edici geldi :D ama bir sure denemek niyetindeyim. Zira bugunki haliyle bile kor noktam sifira yakin sayilirdi. Trafikte denme imkanim oldu zira.

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Oğuz

Ben arabayı aldığımdan beri böyle kullanıyorum, hatta babamın arabasına binince bu ayna niye arabaya bakıyo çok saçma derdim. :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

ozoozo

Özdemir diyebilirim  ki 5-6 yıldır aracı aynen yukarıdaki gibi kullanıyorum. Ve bu sistemi kullanana değin, aynen senin gibi düşünüyordum. Lakin alışması çok basit. Bir iki hafta içerisinde alışıyorsun. Sıkıntı, aynadan kendi aracının arkasını görmeyince sanki aracının arkasını sen kontrol edemiyormuşsun gibi hissetmen.  :D Dediğim gibi, fiziki mantıkla düşünüp, aracını kullanırsan çok çabuk alışacaksın.

Evet nadiren de olsa, özellikle park sırasında problem olmuyor değil, bu durumda da ayna ile oynaşmak yerine bir kaç kafa boyun bel hareketi ile istediğin bölgeyi görebiliyorsun ;) Denemeni ve hatta mümkünse alışmanı tavsiye eder, mutluluklar dilerim :D

Abi doğrudur ancak ben park ederken vs çok kullanıyorum aynaları direk yere bakarak :) sollama vs yapacağım zaman istemsiz olarak öne eğiliyorum o daha kolay olabilir benim için :D

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Oğuz

Tolga033

ar.159

çok iyidi ya bu arada elemanın kullanımı da mükemmel hayran oldum.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Oğuz

ozoozo

CLA45 AMG Testi.  :o

Ço iyi yol tutmuyor mu araba , yoksa ben mi öyle düşünüyorum :) çok iyi hızlarda giriyor virajlara ve bence ciddi anlamda başarılı fakat A kasasını alacağıma CLA daha mantıklı.

ar.159

merak ediyordum nasıl duracağını ama beğenmedim en azından 159 un kullanıldığı bir video bulmak güzel
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
34 AV 0020 COMING SOON!!

Oğuz

CLA45 AMG Testi.  :o

Ço iyi yol tutmuyor mu araba , yoksa ben mi öyle düşünüyorum :) çok iyi hızlarda giriyor virajlara ve bence ciddi anlamda başarılı fakat A kasasını alacağıma CLA daha mantıklı.

Yol tutusunu pek anlayamadim da 4 ceker oynasmaya izin veriyor. Sesi cok guzel ama, bu haliyle patir patir geciyosa vitesler, downpipeli halini dusunemiyorum :)

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Ben en cok sesini begendim. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Herşey iyi hoş , tamam güzel ama 260 küsür milyar verilir mi bu arabaya ? orası tartışılır bence , bunun 0 ı ne kadar acaba sanırım vardır bir 300-350 ? o paraya çok daha klas arabalar alınır yahu.

Tolga033

Sahibinden.comda var 1 tane 295.000 TL

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi