Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
merak ediyordum nasıl duracağını ama beğenmedim en azından 159 un kullanıldığı bir video bulmak güzel
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login
yukardaki kötüydü de bu nasıl sizce?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

universeee

Abi bana sorarsan ikiside güzel olmuş, gayet kullanılabilir.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

milano 75

2. daha orji durmuş,hatlarda bütünlük sağlamış bence
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

bencede 2. daha güzel de arkadaş aşağıdaki resimdeki gibi nerdeyse her marka için gündüz farlı sis çerçevesi var tabi herşeyde olduğu gibi bunda da alfa için olan bulamadım sadece tr de değil hiçbiryerde yok arkadaş Alfaya göre birşey yok
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

wolkanku

mehmet ali abi gel vazgeç şu drl sevdasından   :arkadasim:
audi sahibi olmuşsun zaten doymadın mı abi led'e...
ben artık led görmekten bıktım otomobillerde..inanılmaz basitleştiriyor görüntüyü.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

ben artık led görmekten bıktım otomobillerde..inanılmaz basitleştiriyor görüntüyü.
heralde audide de bir led virüsü var o bulaştı servisteki ustamla beraber iç ışıklandırmayı yaparken oda öyle diyordu:)
haklısın heralde bu sevdadan vazgeçmek gerek. zaten sen azıcık gaz versen ben bu işi bir şekilde  yaparım da senin yorumundan sonra hemen vazgeçiyorum..(halo projesine kadarda dlr işini raftan kaldırıyorum öyleyse)
yalnız aklımda şimdi şöyle bir şey var;
parklara çok daha kuvvetli yanacak beyaz ampul bulacağım uzunlarıda beyaz yapacağım
bir tane modülle (onu buldum Allahtan) kısaları yakınca uzunlarda normalden kısık bir şekilde yanacak böylelikle üç farda aynı anda yanacak buna ne diyorsun?

not ps den  bu kadar anlıyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

ne kadar az ampul o kadar gizemli gorunum;)
arabanin tasarimi tamamen karanlik, keskin ve sert..sen tamamen aydinlansin istiyorsun ki bu tasarima ters:) hic gozleri kocaman acilmis ya da her yerinden isik sacan canavar gordun mu;)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

ne kadar az ampul o kadar gizemli gorunum;)
arabanin tasarimi tamamen karanlik, keskin ve sert..sen tamamen aydinlansin istiyorsun ki bu tasarima ters:) hic gozleri kocaman acilmis ya da her yerinden isik sacan canavar gordun mu;)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oldu olacak scudettonun ortasından da ateş püskürtim tam canavar olsun :D
demekki janjanlı bir ruhum var niye karartıyorsun içimi  :p
walla bu hali hoşuma gitmiyor ya parkı da iptal edeceğim yada üç farı birden yakacağım..
bence farlar çok şık gizlemeye gerek yok biraz dekolte olacak sadece (genelde dekolteye karşıyımdır ama yakışananda yakışır kıvamı kaçırmadığın sürece)
34 AV 0020 COMING SOON!!

tolga_ozhan

oldu olacak scudettonun ortasından da ateş püskürtim tam canavar olsun :D
demekki janjanlı bir ruhum var niye karartıyorsun içimi  :p
walla bu hali hoşuma gitmiyor ya parkı da iptal edeceğim yada üç farı birden yakacağım..
bence farlar çok şık gizlemeye gerek yok biraz dekolte olacak sadece (genelde dekolteye karşıyımdır ama yakışananda yakışır kıvamı kaçırmadığın sürece)

Bence parkları iptal edin. Daha güzel bir görüntü olacaktır.
Uzunları kısık şekilde yakmanın güzel olup olmamasının yanında, uzun farların odaklaması farklı olduğundan kısıkta yansa diğer sürücüleri rahatsız edecektir.

fevkalbeser12

2 numara hyundai gibi olmuş bence daha yapmamışken gelin vazgeçin.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

Tamam tamam bu gündüz fari isi tamamen rafa kalktı ona harcayacağım paraylada önce guzel bir far temizliği yaptırıyorum geri kalan paraylada Volkanima takma sakal alıyorum ki lafından cikmim

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!

wolkanku

Tamam tamam bu gündüz fari isi tamamen rafa kalktı ona harcayacağım paraylada önce guzel bir far temizliği yaptırıyorum geri kalan paraylada Volkanima takma sakal alıyorum ki lafından cikmim

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

:)) :serefe:
abi estafrllah, lafından çıkmayayım ne demek, ben aracın her zaman daha iyi gözüksün diye öneride bulunurum sadece,yasa ya da kural değil laflarım  :arkadasim:
far temizliği çok yerinde karar, bence ilkerle bir görüş, mercekleri değiştir..
benim farların içinden çıkan merceklerin içleri tamamen kararmıştı, yerine orjinal 159 merceği koyduk, aydınlatma en az 2 kat fark etti diyebilirim..estetikten ziyade fonksiyonu da geliştir derim.
'98 Honda Civic
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'11 Opel İnsignia

ar.159

:)) :serefe:
abi estafrllah, lafından çıkmayayım ne demek, ben aracın her zaman daha iyi gözüksün diye öneride bulunurum sadece,yasa ya da kural değil laflarım  :arkadasim:
far temizliği çok yerinde karar, bence ilkerle bir görüş, mercekleri değiştir..
benim farların içinden çıkan merceklerin içleri tamamen kararmıştı, yerine orjinal 159 merceği koyduk, aydınlatma en az 2 kat fark etti diyebilirim..estetikten ziyade fonksiyonu da geliştir derim.
yok ya ben kendim içim diyorum hiç değilse sakalına baktıkça lafını dinlemem gerektiği aklıma gelir :))
tabiki iyiliğimiz için parmak tüketip klavye aşındırıyorsun o yüzden tüm yorumların için tekrar sağol :arkadasim: :serefe:
34 AV 0020 COMING SOON!!

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

OğuzCanAlantor

Her izlediğimde etkilenirim.

ar.159

belki benim gibi gözden kaçıranlar olabilir oto-parkın testinden sonra çok iyi geliyor..
ayrıca elemanada amg testinden sonra hasta olmuştum keşke bir 159 testide olsaydı yorumlarını duymak isterdim
[vimeo]You are not allowed to view links. Register or Login[/vimeo]
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

gördüğüm en güzel konseptlerden biri ve niyeyse bana biraz Alfayı çağrıştırdı
34 AV 0020 COMING SOON!!

universeee

İzlerken en çok güldüğüm BBC Top Gear parçalarından birisi :D Daha önce paylaşıldıysa bile görmedim artık kusura bakmayın ama izlemeyenler izlesinler derim. Özellikle ikinci parçanın sonunda özel bir gösteriye girmek için buldukları yöntem şahane.

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

myavuz

Diş sağlığı ayaklardan başlar, Aydemir akbaş diş macunu reklamı çekiyor.

Gran Turismo Veloce

ar.159

biraz nostalji..
bence breranın atası bu model..
birde videoda dikkatimi çeken videp 1989 a ait olmasına rağmen videodaki saatler sanki bugüne ait

buda 164
34 AV 0020 COMING SOON!!

asklepios

Büyük karşılaşmanın galibi: CAYMAN ( tabi Steve abiye göre)

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785