Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackgear

Yazık la, hevesleri kursaklarında kalmıştır :( Bari bir kaç tur viraj falan döndünkten sonra olaymış...

Oğuz

İlk halini egzozun açık hali sanmak gibi bir hata yaptım :D :

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

milano 75

üste yazmasaydın kesinlikle bende öyle sanırdım,ses her halükarda güzel.

milano 75

Gouki

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login

Gözümden yaş geldi , tipler harika  :haydi:  :rock:

Tolga033

Gözümden yaş geldi , tipler harika  :haydi:  :rock:
Karnım ağırdı gülmekten.  :haydi: :haydi:

blackgear

Hani bazan rüya görürsün, ama uyandığında rüya mıydı yoksa gerçek miydi ayırt edemezsin... Hani şu meskalin diyorlar ya adına...  :haydi:

360P izleyince, hangisinin gerçek, hangisinin oyun olduğunu anlayamıyorsunuz :D

Gel Kasım geeelllll!.....

blackgear

Bu da bizim varyatörlerin çalışma mantığını anlatan güzel bir video :)

ozoozo

Hani bazan rüya görürsün, ama uyandığında rüya mıydı yoksa gerçek miydi ayırt edemezsin... Hani şu meskalin diyorlar ya adına...  :haydi:

360P izleyince, hangisinin gerçek, hangisinin oyun olduğunu anlayamıyorsunuz :D

Gel Kasım geeelllll!.....

Abi GRİD 2 oynuyorum arada oda çok güzel ancak multiplayer da sürekli birilerini bulamıyorum , onu çözemedim acaba bilmediğim bir şey mi var diye arada denk geliyor 1-2 adam onlarla oynuyorum :D Giulietta QV yi çektim  :rock:

blackgear

Ya Özdemirim, Grid2 güzel de çok arcade kalıyor be yavru... Para verip almadım walla, ilaçlısı var evde, onunla oynuyorum :) Eğer takılırız dersen alabilirim. Ama QV de rakip tanımam haberin olsun :))

Assetto Corsa var şu an bende. Henüz multplayer seçeneği gelmedi. Bu aralar bekliyoruz. Early access... Alfa yok, Eylül ayında DLC paket yayınlanacak ve bu pakette sen istediğin araba ve pistleri seçebilecekmişsin gibi birşeyler okudum. İtalyan oyunu olup da Alfa olmaması zaten şaşırtmıştı beni :)

Tam bir simulatör. Gridden sonra arabaların neden durmadığını sorguluyorsun habire :) Ufak bir ayar değişikliği ile arabanın dötü başı ayrı oynar hale geliyor :)

Ama bu project cars, apayrı bir dünya!... Herşeyi ile (sürüş dinamikleri, pist gerçeklikleri, görüntü kalitesi ve multiplayer desteği) sabırsızlıkla beklediğim bir oyun. Ayrıca kickstarter' dan çıkan bir proje :)

ozoozo

Ya Özdemirim, Grid2 güzel de çok arcade kalıyor be yavru... Para verip almadım walla, ilaçlısı var evde, onunla oynuyorum :) Eğer takılırız dersen alabilirim. Ama QV de rakip tanımam haberin olsun :))

Assetto Corsa var şu an bende. Henüz multplayer seçeneği gelmedi. Bu aralar bekliyoruz. Early access... Alfa yok, Eylül ayında DLC paket yayınlanacak ve bu pakette sen istediğin araba ve pistleri seçebilecekmişsin gibi birşeyler okudum. İtalyan oyunu olup da Alfa olmaması zaten şaşırtmıştı beni :)

Tam bir simulatör. Gridden sonra arabaların neden durmadığını sorguluyorsun habire :) Ufak bir ayar değişikliği ile arabanın dötü başı ayrı oynar hale geliyor :)

Ama bu project cars, apayrı bir dünya!... Herşeyi ile (sürüş dinamikleri, pist gerçeklikleri, görüntü kalitesi ve multiplayer desteği) sabırsızlıkla beklediğim bir oyun. Ayrıca kickstarter' dan çıkan bir proje :)

Takılırız abi valla ben online'da adam bulamıyorum , genelde session yok diyor , ben kuruyorum kimse gelmiyor :D abi sanırım orjinal almana gerek yok onu crack le falan bir şekilde multiplayer yapabiliyorsun. Benim steam hesabında CS:GO itemi satmıştım para vardı üzerine 10$ koyup aldım :D

Tolga033

GRID 2 bende de var ,ama orjin değil.  :D İllegal yolu varsa geleyim.  >:DFiyat uygunsa satın alırız olmadı.  :)

ozoozo

GRID 2 bende de var ,ama orjin değil.  :D İllegal yolu varsa geleyim.  >:DFiyat uygunsa satın alırız olmadı.  :)

Kardeşim google'da bir arat baya bir şey çıkıyor , ben multiplayer oyunlara girmeyi araştırırken bulmuştum :) acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum , yoksa oyunda az kişi mi denk geliyor derken , millet sahte oyunlara multiplayer açıyordu :D

Tolga033

Yok abi Steam tarafından engellenmiş crack.  :))

blackgear

Kardeşim google'da bir arat baya bir şey çıkıyor , ben multiplayer oyunlara girmeyi araştırırken bulmuştum :) acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum , yoksa oyunda az kişi mi denk geliyor derken , millet sahte oyunlara multiplayer açıyordu :D

Ya o sanırım steam değil de başka serverlar üzerinde mümkün olabiliyor :D Özdemir, büüyük ihtimal o yüzden adam bulamıyorsun yarışacak :)) Gel seninkini de kıralım :)) Kırık olunca ön düzen biraz gıcırtı yapıyor bir de sunroof dan su alıyor ama zaten oyunda yağmur modu olmadığı için sorun yok :D

ozoozo

Ya o sanırım steam değil de başka serverlar üzerinde mümkün olabiliyor :D Özdemir, büüyük ihtimal o yüzden adam bulamıyorsun yarışacak :)) Gel seninkini de kıralım :)) Kırık olunca ön düzen biraz gıcırtı yapıyor bir de sunroof dan su alıyor ama zaten oyunda yağmur modu olmadığı için sorun yok :D

Abi valla ben steam üzerinden giriyorum , multiplayer diyip quick match diyorum tek tük adam buluyor :D şöyle adam gibi şeritli giulietta qv'm ile insanlarla bir yarışamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

milano 75

milano 75

yok artık,iyiki komple arabayı yakmadın.

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic