Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sbk0655

Çölü Birbirine Kattı:

Bundaki suspansiyon nedir boyle ya , adam yol falan dinlemiyor.

erhankocabas

Alfa 159 1.9 JTDm Distinctive Plus  - Q-tronic

Gouki

Lbe

You are not allowed to view links. Register or Login  bey. Sizsiniz galiba, gurur duydum!

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  bey..Sizsiniz galiba..Gurur duydum !

Video hoş ama anlamıyoruz biz bilmiyoruz ki türççe

D-2 Düzgün Türkçe kullanın: Bu forumları her kesimden Türk'ün ve Türkçe dili konuşan insanların takip ettiğini unutmayınız. Bozuk Türkçe ile yazılmış mesajların forumda kirlilik yarattığı gibi, hiç bir üye tarafından da bozuk Türkçe ile yazılmış mesajları deşifre edilmek zorunda değildir.

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login  bey..Sizsiniz galiba..Gurur duydum !

Yok artık. Bayıldım ne cesaret ama helal olsun. Erdinç bey hep merak etmişimdir aramızda böyle bir milli gurur varsa anlatır mısınız, nasıl başladı bu tutku?

Vallahi 5 dakikadır 2. resimi video zannetiğim için play tuşuna basmaya çalışıyorum . :haydi: :haydi: :lol:

alfistahakan

Hakan
Forever Alfa

Erdinc küflü

Tşk arkadaşlar , zamanında güzel bir reklam filmi idi. Kayseri semalarında çekildi .. Topların içine 2,5 lt su konularak . 1991 yılında başladım . Türkiye'nin tek atlayış merkezinde Kemal'in olduğu yerde selçuk'ta çalışıyorum . 5500 atlayışım var bu sporu sizlerde yapabilirsiniz . Denemek için 15 dakika brifing ve hoca ile 4000 metre yükseklikten saatte 200-220 km hızla 40 saniye paraşütü açmadan serbest düşüş gerçekleşiyor .Tandem atlayışı..,,

fevkalbeser12

Tşk arkadaşlar , zamanında güzel bir reklam filmi idi. Kayseri semalarında çekildi .. Topların içine 2,5 lt su konularak . 1991 yılında başladım . Türkiye'nin tek atlayış merkezinde Kemal'in olduğu yerde selçuk'ta çalışıyorum . 5500 atlayışım var bu sporu sizlerde yapabilirsiniz . Denemek için 15 dakika brifing ve hoca ile 4000 metre yükseklikten saatte 200-220 km hızla 40 saniye paraşütü açmadan serbest düşüş gerçekleşiyor .Tandem atlayışı..,,

Erdinç varım diyorum bende atlamak istiyorum:) Bugün dükkanda havanı bile attım meşhur arkadaşım var diye.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ismet

Erdinç hocam tebrikler. Başarılarının devamını dilerim  :yukari-ok: artık selçuk u ziyaret için kemal'den sonra ikinci bir nedenim oldu :arkadasim:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Erdinc küflü

Tamam.. Kemal beraber atlıyalım .. Serbest düşüşte , Alfa romeo  flamasını sen aç!!!  buraya koyalım .. Tabiki herzaman beklerim ..

ismet

Erdinç hocam bu işin maliyeti nedir acaba?

Erdinc küflü

Şu an geçerli fiyat tandem atlayışı 450 tl .Kameraman isterseniz bir arkadaş kaskında kamera ile atlıyor, Çekimler yerde ,uçakta , kameraman atlayıştan önce uçagın dışına cıkıp bizimle atlıyor , sonra 200 km hızla düşerken  karşımızda  video çekiyor. Toplam 450+150=600 tl .. Kurs almak isteyenler ayrı bir programı var ,8 level eğer iyiseniz !!!  9 veya 10 . . .Atlayışı tek başına uçaktan atlıyarak gerçekleştiriyorsunuz..Fiyat için birşey diyemiyorum  çok indirim olmuyor .. Ancak grup halinde olursa konuşurum ..

fevkalbeser12

Tamam.. Kemal beraber atlıyalım .. Serbest düşüşte , Alfa romeo  flamasını sen aç!!!  buraya koyalım .. Tabiki herzaman beklerim ..

O zaman yarın vakit bulursam sende müsait olursan yanına uğrarım whatsapptan yazarım ben sana. Konuşalım şu atlama mevzusunu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Erdinc küflü

Kemal Ankara'dayım . Pazar akşam dönücem , pazartesi kahve içmeye gel!!! 

ismet

Erdinç hocam madem ankaradasin, pazar kahvaltıya katıl  :arkadasim:

Erdinc küflü

Olabilir!!  saat 16:20 uçuşum.. Nerde ?ne zaman ? Benim 206 cc ile gelirim bari ..

ismet

Erdinc küflü

Tamam ,Elimden geleni yapıcam tşk :arkadaşım:

saskuran

Tamam ,Elimden geleni yapıcam tşk :arkadaşım:

vaayy erdinç paraşütçümüsün sen cok ilginç bravo be :) bende zamaninda 2 kere banji 1 kerede gondola binmişliim var ehuehu erdinç ben 102 kiloyum beni çekecek paraşüt varsa bende geliom ... olmazsa şu askeri jeepleri tankları attikları paraşütten bulalım reyiss

SAS....

ismet

Tank paraşütü ile aşağı 5 saatte inersen sanşlısın abi  :D

saskuran

yakariz bi sigara ... paraşüt buyuk sizde gelin hepberaber ineriz

SAS....

Gouki

yakariz bi sigara ... paraşüt buyuk sizde gelin hepberaber ineriz

SAS....

:lol:

erdem1904

Zor iş tebrikler :) Ben uçak biletini bile kanat üstü alıyorum aşağıyı görmeyeyim diye :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2