Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login
Tşk arkadaşlar , zamanında güzel bir reklam filmi idi. Kayseri semalarında çekildi .. Topların içine 2,5 lt su konularak . 1991 yılında başladım . Türkiye'nin tek atlayış merkezinde Kemal'in olduğu yerde selçuk'ta çalışıyorum . 5500 atlayışım var bu sporu sizlerde yapabilirsiniz . Denemek için 15 dakika brifing ve hoca ile 4000 metre yükseklikten saatte 200-220 km hızla 40 saniye paraşütü açmadan serbest düşüş gerçekleşiyor .Tandem atlayışı..,,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben ki 7. kattan aşağı bakarken ayaklarının altı karıncalanan biri..."4000 metre yükseklikten saatte 200-220 km hızla 40 saniye paraşütü açmadan serbest düşüş gerçekleşiyor .Tandem atlayışı" bu ibareyi okurken düşündüm de bütün vücudum karıncalandı.
Zor iş tebrikler :) Ben uçak biletini bile kanat üstü alıyorum aşağıyı görmeyeyim diye :)

Erdinc küflü

Benim düşüncem hayatta bir kere olsada denemeli kilo limiti 90kg Sas!!!!

saskuran

denicez işte XXL bedeni yokmu bu paraşütün ?

SAS....

max-ime

Yükseklik korkusunu bu yöntem ile  yenebilir miyiz? :)

saskuran

denicez işte XXL bedeni yokmu bu paraşütün ?

SAS....
hayko cepkinlede tanistinmi oda takiliyo devamli oralara erdinç ...

SAS....

Erdinc küflü

Yükseklik korkusu atlamadan !!! Anlaşılmaz Uçaktan ilk atlamak , zor dur Ama bir yapan birdaha yapıyor .... Şuan sezon kapalı havalar düzelince başlıcaz !!! Haber veririmm ... İlk önce Kemal ile bir atlıyalım !!! O düşüncelerini paylaşsın .

A.S.GÜMÜŞ

zamanında 5 ( thk ) + 5 ( tsk ) t-10 atlayışlarım var Erdinç bey siz neredesiniz bröveyi ilerletesim var. t-16 yapmadan direk serbest :)

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

07 DH 800

Tolga033

Tşk arkadaşlar , zamanında güzel bir reklam filmi idi. Kayseri semalarında çekildi .. Topların içine 2,5 lt su konularak . 1991 yılında başladım . Türkiye'nin tek atlayış merkezinde Kemal'in olduğu yerde selçuk'ta çalışıyorum . 5500 atlayışım var bu sporu sizlerde yapabilirsiniz . Denemek için 15 dakika brifing ve hoca ile 4000 metre yükseklikten saatte 200-220 km hızla 40 saniye paraşütü açmadan serbest düşüş gerçekleşiyor .Tandem atlayışı..,,

Erdinç Bey tebrikler.Saatte 200-220 km nedir öyle ..  :o  :alkis:

Erdinc küflü

Artık direk serbest ile başlanıyor ... Otomatik atlayış yapılmıyor !!! Söylemesi ayıptır 300 km cok defa geçtim :-) Çok isterim burdan birileride yapar inşallah !!!

Tolga033

Artık direk serbest ile başlanıyor ... Otomatik atlayış yapılmıyor !!! Söylemesi ayıptır 300 km cok defa geçtim :-) Çok isterim burdan birileride yapar inşallah !!!

:o :o :alkis:

fevkalbeser12

Erdinç acayip gaza geldim atlıycam kesin yalnız  son günlerde 80 kiloyu devirdim muhtemelen ben sadece 300 km hızı değil ses hızını da aşarım önce düşerim sesim sonradan gelir:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

saskuran

Erdinc küflü

Sas şimdi gördüm!!! Evet hayko'da atlıyor !! 200-300 civarı oldu atlayışı ... Türkiye rekorunda 41 way oda atladı ...

erdem1904

Hızlı gençleri gökyüzünde de görmek isteriz  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Fatihob

Rengi, duruşu, jant boyu, sesi herşeyine ayrı vuruldum :)

..

Incablue

Incablue

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

:duvar:

felaket,iyi modlamışlar.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Deniz

:duvar:

sadece burda 12000-13000lira var temizinden + yürüyene yaptığı masraf var 5000 de onlar tutsa mk1 147 parası gömmüş efem arabaya

ozoozo

@Deniz yok abi ya naptın :) tamamı 10 civarına halledilmiştir 3 aşağı 5 yukarı. Bütün ürünler 0 mı orasıda var bide adam hollanda da , burda bir tek verdiği en baba para turbodur ki oda 0 sa. Gtb turbo yanlışım yoksa gtvlerde olan belki o bile çıkmadır :) egsozdu downpipedı,enjektördü onlar ucuz :D

Methanol kit eğer 0 sa gelişi 600$ , yürüyende de custom stage clutch var oda bişey tutmamıştır , birde bizim 500 tllik eibach var :) hatta çok ciddiyim belki 10 binden daha ucuza mal olmuştur.

Zaten methanol kit e neden ihtiyaç duydu anlam veremedim , o turbo,egsoz sistemi,cooler,büyük enjektörle zaten alırdı o güçlerdi. Sanırım safe ve uzun soluklu bir şey yapmak istediler riske atmamışlar.

saskuran

ozoozo

impo yedimi onu ?

SAS....

Subiyi alıyor ama sonuna doğru yavaşlıyor sanırım öyle geçip gitti subaru , zaten geçer geçmez sinyal veriyordu sanırım fren yaptı.

saskuran

impo yedimi onu ?

SAS....

Subiyi alıyor ama sonuna doğru yavaşlıyor sanırım öyle geçip gitti subaru , zaten geçer geçmez sinyal veriyordu sanırım fren yaptı.

yok be.   subaru bu STİ değilse zor yer ...sti gorunumludur o

SAS....