Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login

manyakmış videolar . 2.nin sonundaki kedinin hucumu efsane olmuş,tekrar tekrar izledim.

Abi bir tane turbo vtec in makası var beast mode diyor ya orda çıldırıyorum :) yeşil hulk turbo vtec in kadran devirmesi ayrı efsane zaten , subarunun allaha emanet araya girişi :) son olarakta dayının virajda kontrolü kaybedipte son anda toparlaması favorilerim :)

OZO..!!!
makaslar apayrıda oldum olası huylanırım makasdan,çok sakat,izlerken irkildim.dayının kurtarışı çok iyi,sanki bilmeden değilde özellikle atraksiyona girmiş gibi
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ozoozo

manyakmış videolar . 2.nin sonundaki kedinin hucumu efsane olmuş,tekrar tekrar izledim.

Abi bir tane turbo vtec in makası var beast mode diyor ya orda çıldırıyorum :) yeşil hulk turbo vtec in kadran devirmesi ayrı efsane zaten , subarunun allaha emanet araya girişi :) son olarakta dayının virajda kontrolü kaybedipte son anda toparlaması favorilerim :)

OZO..!!!
makaslar apayrıda oldum olası huylanırım makasdan,çok sakat,izlerken irkildim.dayının kurtarışı çok iyi,sanki bilmeden değilde özellikle atraksiyona girmiş gibi

Bilerek girse durmadan devam eder diye düşündüm abi zorla toparlıyor şöyle bir durup sakinleşiyor :D

OZO..!!!

milano 75

kesinlikle,zaten kafada araba sapıtıyo belli,yinede direksiyon iyiymiş,zamanlı verdi sağı solu

ozoozo

Sahibinin merakı : Turbo Şahin'e 2.5 bar basınç basarsak ne olur?

Cevap : Bastık öğrendik intercooler küçük geldi patladı o patlama ile panjur tampon farlar hepsi parçalandı.  :D

milano 75

milano 75

tolga_ozhan

Bunun için V6 alınır. Hatta V6 bunun için alınır.

milano 75

2.5 da bu sesi verirmi acaba,gta dimi bu tolga.unicorse gta da en beğendiğim egzoz,2.5 dada alttakine bitiyorum

milano 75

ben bu youtube linklerini niye görselli atamıyorum :(

Tolga033

ben bu youtube linklerini niye görselli atamıyorum :(
:) linkin başını https olarak değilde http olarak yapıştırman gerekli abi. :)

tolga_ozhan

Unicorse 2.5'de de aynı sonucu veriyor. Atmosferik V6 Arese seviyor hacim çok fark etmiyor.

Bu senin paylaştığın çok kalın bir ses ben daha ince tını seviyorum. Bu sebeple ragazzon bana göre değil mesela.

milano 75

iskoc

Bu da 2.5

Tam da bu işte  :)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

tr de bu egzozla ne kadar gezdirirlerki adamı,ya sök ya bağlıycaz.gerçi kaputu açıpta v6 yı gösterince yırtma şansı olabilir. bana bi keresinde polis, alfa bu yaa,bağıracak tabii demişti  :D

fatihmehmet

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Tolga033

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fevkalbeser12

YouTube'da "Which car does Clarkson regret selling? - #Evenin..." adlı videoyu izleyin - Which car does Clarkson regret selling? - #Evenin...:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Tolga033

The Schuey

Bu da 2.5

Muhteşem.

tolga_ozhan

YouTube'da "Which car does Clarkson regret selling? - #Evenin..." adlı videoyu izleyin - Which car does Clarkson regret selling? - #Evenin...:

Clarkson'un sattığına pişman olduğu araba şu 6 silindirli canavarmış. Sebebini de "modern arabalar dahil bir arabanın çıkarabileceği en iyi sesi çıkarıyor" diye açıklıyor.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

milano 75

ikiside çok fenaa,75 in kaslı hali efsanevi  :yukari-ok:

agucba

///////////////