Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Videolar (YouTube-Vimeo-Google-Meta ve diğerleri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni Giulietta reklamı  :yukari-ok:

Arkadan çekişe daha geçmediler ama geçtik zannediyorlar sanırım reklama göre  :haydi:
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

mehmet_QV

Arkadan çekişe daha geçmediler ama geçtik zannediyorlar sanırım reklama göre  :haydi:

Ahh ah o günleride görürüz inş.  :)
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

DcD-Semih

Abiler kaçırmayın derim Giulia Cocpit görüntüsü 360 derecelik. Bol driftli olmuş, o hızda 1. vitese düşüşleri de ayrı efsane.

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

cem meric

ucarozcan

Quadrifoglio ama dikiz aynası manuel galiba.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

Aşmış

Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

Sercan Keklik

Manyak mısınız?

böyle şeyleri izledikçe kahroluyorum. Niye orda yokum diye deliriyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Fatihob

..

milano 75

bu ne ya,ilk defa böyle bişey gördüm.herifler bildiğin levyeyi alıp aşağı inmeye üşenmişler
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

salihyksk

cem meric

156 Sportwagon dizel galiba :)

milano 75

iyi kaçıyo alet  :D
lpg liymiş hemide  ;)

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login Abi haftasonu gözüm seni aradı.

..

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login Abi haftasonu gözüm seni aradı.

:) ,hiç haftasonu gidemedim oraya,eğitim için musait bi kaç alan var aslında orada,bir iki akşam denemişliğim var.o kalabalığa hayatta girmem arabayla  ;) .adamlar sağa sola vursalarda umurlarında değil,parça You are not allowed to view links. Register or Login akşam pendik cepde bi olaya şahit oldum,psiko tipli bi eleman ortada dönen şahinlerden birini durdu,kafası kıyak belli,eleman verdi arabayı,dönerken önce ön sonra arka tamponu indirdi,neyse durdu,cebinden bi 100 kaat çıkarıp şahinin sahibine verdi,hiç bişey olmamış gibi devam etti dönmeye

Fatihob

Sahildeki olay güzelmiş. Debriyaj balatası 80TL idi geçen sene yanlış hatırlamıyorsam. Herşeyleri ucuz :)
..

milano 75

Sahildeki olay güzelmiş. Debriyaj balatası 80TL idi geçen sene yanlış hatırlamıyorsam. Herşeyleri ucuz :)
geçen yaz dağıttılar orayı,önceden You are not allowed to view links. Register or Login kaç yere gittiler ama dahada dikiş tutturramadılar.kolpa adam çokdu ama hakkaten bileği sağlam elemanlarda vardı,şahine direk dansı yaptıran(kilitli  ;) ) bir defa bi gazla çıktım bende meydana ilk aldığım sene ama inan o donut tecrübesi sıfır,direksiyon tecrübesi yok,elemanlardan gördüğüm kadarıyla dönerim demiştim.biraz sağa sola açsakda fena değildi ;) You are not allowed to view links. Register or Login

Fatihob

Yine iyi dönmüşsün abi, ver bana arkadan itişi ben hiç bişi yapmam. Boşta gaz verir dururum :)
..

milano 75

Yine iyi dönmüşsün abi, ver bana arkadan itişi ben hiç bişi yapmam. Boşta gaz verir dururum :)
deme öyle,saniyesinde çözersin sen,bizim direksiyonumuz seninki yanında acemi şofer kıvamında kalır :D ...donut biraz boş iş ama düşük hızlarda viraj almak falan çok zevkli 75 le,hiç zorlamıyosun debriyaj tokatlamak falan,hafif gaz verdinmi svuruyo kendini ve çok raht topluyor.benzinlik çıkışları favorim  ;)

Fatihob

Yok abi ya piste çıkıyorum ama direksiyonum öyle forumdakilerden iyi falan sayılmaz. Ne adamlar var, süper giriyorlar virajlara videolardan görüyorum. Evet sıfır çizmek gereksiz ama yanlayarak viraja girmek zevkli gözüküyor. Arkadan itiş alırsam kaldırımlara bolbol girerim :)
..

milano 75

Yok abi ya piste çıkıyorum ama direksiyonum öyle forumdakilerden iyi falan sayılmaz. Ne adamlar var, süper giriyorlar virajlara videolardan görüyorum. Evet sıfır çizmek gereksiz ama yanlayarak viraja girmek zevkli gözüküyor. Arkadan itiş alırsam kaldırımlara bolbol girerim :)
ufak tefek sıyrıklar olacak tabii  :D benim sağ arka jantta 10 cm kaynak var

Fatihob

Kaynakla kurtarmışşın ne güzel, daha büyük sıyrıkların olmaz işallah :)
..

milano 75

Kaynakla kurtarmışşın ne güzel, daha büyük sıyrıkların olmaz işallah :)
inşallah,daha büyükleride oldu ama nasipmiş,yaramazlıkdan değil.acaip standart biniciyim inan,gazlama yanlama zorlama hiç işim olmaz.ister istemez olan bahsettiğim ufak tefek spinler falan dışında.bikaç defa c.tesi akşamları akfırata gittim,gören bi kaç kişi geldi kalkalım falan diye,hepsine standart bahane,balatam bitik,motor rodajda v.s :) .bir defa bi lancer çok zorladı yolda sakin sakin giderken, 3 defa denedik kısa mesafe 2 ile yürürken üçündede arkada kaldı,onun dışında hiç kimsenin gazına gelipte gazlamadım.araba zaten eski,bir anı bir anını tutmuyor zaten yürüme konusunda,alfa traşmış,yürümüyormuş dedirtmem  :))

agucba

///////////////

salihyksk

ibranicem yok ama güzel video olmuş :D türkiyede bir tane 159 la ilgili bir tane video çeken yok ya ne bir test sürüşü ne bir tanıtım