Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fiat ile Chrysler'den stratejik işbirliği

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Fiat S.p.A., Chrysler LLC (Chrysler) ve bu şirketin LLC özel yatırımının çoğunluğuna sahip olan Cerberus Capital Management L.P. şirketi küresel stratejik bir ittifak kurmak amacıyla bağlayıcı olmayan bir ön anlaşmaya imza attıklarını açıkladılar.

Register or Login" border=0>Register or Login/Chrysler_Logo_renamed_27461.jpg" border=0>

İtalyan Fiat Group, Chrysler'in finansal uygulama planı açısından önemli olan ve kendi üretim tesislerinde üretilecek rekabet açısından etkili ve ekonomik araç platformlarına, aktarma organlarına ve aksamlara erişim hakkına sahip olmasını sağlayacak bir ön anlaşmaya imza attı.
Anlaşma kapsamında dünyanın en büyük otomotiv üreticileri arasında yer alan İtalyan Fiat, büyüyen pazarlarda dağıtım becerilerinin yanı sıra ciddi maliyet tasarrufu imkanları da temin edecek. Bununla birlikte kurulan yeni ittifak kapsamında Fiat, Chrysler'in ABD Hazinesi'ne vermesi gereken finansal uygulama planını destekleyen yönetim hizmetlerini de sunacak.

You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////