Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Einhell marka pasta cila polisaj zımpara makinası

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali kaynak

Einhell marka pasta cila polisaj zımpara makinası fazla oldugu için satılıktır toplamda 5 kere kulanıldı kutusu vs tüm parcaları eksiksizdir
Zamanı olupta ugraşmak isteyene fiyat 125 tl :)

Lancia delta III

Adza

Abi bununla pasta atmak ustalık gerekiyor biliyorum, cila da mı aynı şekilde?
Almak istiyorum ama sonra yakmayayım boyayı? :D

fevkalbeser12

Bende de var aynı makinadan. Öyle hareleri, çizikleri almada çok başarılı değil baskıya pek gelmiyor hemen bayılıyor. O yüzden boyayı yakmak için epey uğraşman lazım. Makinasının içinden çıkan pedler cacık  bi işe yaramaz ama fiyat performans olarak başarılı bi makina.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Gouki

ali kaynak

You are not allowed to view links. Register or Login
Bende de var aynı makinadan. Öyle hareleri, çizikleri almada çok başarılı değil baskıya pek gelmiyor hemen bayılıyor. O yüzden boyayı yakmak için epey uğraşman lazım. Makinasının içinden çıkan pedler cacık  bi işe yaramaz ama fiyat performans olarak başarılı bi makina.
makineye gereginden fazla abanırsanız bayılır tabi Kademeli olduğu için alt devirde bayılır ama yükseltin bayılma Olmasın ;)  Hatırlatmak isterim çizik ve hare işi makinamın iyisi ile değil malzemenin ve pitlerin kalitelisi ile çıkar .pasta attıktan sonra hare giderici cila da atın bakın ozaman hare izi vs varmı.
Makinenin petleri 5tl zaten makinede 100 tl bi amatörün işini cok rahat görür zaten ,He bu arada iki adet kırmızı . Bir adet gri bir adet de siyah aracı pasta Yaptım,

Bu arada makine satıldı zaten
Lancia delta III

ali kaynak

Abi bununla pasta atmak ustalık gerekiyor biliyorum, cila da mı aynı şekilde?
Almak istiyorum ama sonra yakmayayım boyayı? :D
Bence cilayı ve parlatmayı mikrofiber bezle yapsanız da olur makineye gerek yok
Lancia delta III

fevkalbeser12

makineye gereginden fazla abanırsanız bayılır tabi Kademeli olduğu için alt devirde bayılır ama yükseltin bayılma Olmasın ;)  Hatırlatmak isterim çizik ve hare işi makinamın iyisi ile değil malzemenin ve pitlerin kalitelisi ile çıkar .pasta attıktan sonra hare giderici cila da atın bakın ozaman hare izi vs varmı.
Makinenin petleri 5tl zaten makinede 100 tl bi amatörün işini cok rahat görür zaten ,He bu arada iki adet kırmızı . Bir adet gri bir adet de siyah aracı pasta Yaptım,

Sizden özür diliyorum bi oto kuaför olarak. Einhell en iyi polisaj makinası. Makita, dewalt falan yanında halt etmiş zaten ne gerek var o kadar fazla para vermeye onlara, 130 liraya sıfır Einhell almak varken.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ali kaynak

Sizden özür diliyorum bi oto kuaför olarak. Einhell en iyi polisaj makinası. Makita, dewalt falan yanında halt etmiş zaten ne gerek var o kadar fazla para vermeye onlara, 130 liraya sıfır Einhell almak varken.
130 tl değil 100 tl  :D
Biz Kuaför değiliz kendi aracımızda kendi işimizi Görsün yeter altı üstü einhell zaten
Makita ve dewalt fiyatına vermiyoruz ki neden onlarla bir tutuyorsunuz anlam veremiyorum  altı üstü 100 tl makita nerde dewalt nerde 100 tl nerde ;)
200 e aldım 5 aracı pasta cila Yaptım şimdi 100 tl ye satıyorum maksat iş görülsün
Lancia delta III

fevkalbeser12

"Hatırlatmak isterim çizik ve hare işi makinamın iyisi ile değil malzemenin ve pitlerin kalitelisi ile çıkar . "
Bunu başkası yazdı sanırım.
                         jeremy clarkson

ali kaynak

Lancia delta III