Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

HONDA CIVIC alabilmek için SATILIK Alfa147 hemde en temizinden.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahoretti

Arkadaşlar İLAN fake'tir ama Kemalimin "ilk an" şaşkınlığına bedeldir...  :alfisti:

fevkalbeser12

İtiraf ettim zokayı yuttum Mahmut abi. Ne oluyor falan dedim ama abi her şakada muhakkak bi gerçek payı vardır:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Bende başlığı görünce yok artık dedim valla :)

Kemalim ne olacak senin bu durumun ondan haber et biraz  :haydi:

mahoretti

You are not allowed to view links. Register or Login
İtiraf ettim zokayı yuttum Mahmut abi. Ne oluyor falan dedim ama abi her şakada muhakkak bi gerçek payı vardır:)

seviyorum seni... :serefe:

Sportivo

ben de içimden dedim birileri paralel forum kurma evresinde  :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti: :alfisti:
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Gouki

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

fevkalbeser12

Meğer ne sevenim varmış benim:) resmen forumda ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Anıl

Vay arkadaş, oltaya geldik. Okuduğumda, gerçekten olay ciddiymiş diye düşünmüştüm. Sazanlara gellll Mahmut Abi :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Tolga033

Bende hadi canım dedim başlığı görünce sonra bakınca konuya sanki benimmiş gibi 147 için sevindim. :D  :serefe:

milano 75

sıradan yeni iletilere bakarken gözlerim faltaşı gibi açıldı,espri tarzınıza hayran kaldım :alkis: :alkis:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum