Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ağebeyimi alfista yapmak istiyorum duyurulur :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgahan_

merhaba arkadaslar ağabeyime ait aşağıdaki çok ekonomik ancak kartepeye çıkarken peşinde 500 metre  konvoya sebep olan aracı. otomatik (selespeed) temiz, mümkün ise mk2 bir 156 ile değiştirmeyi düşünüyoruz. ilgilenenler benimle irtibata gecebilirler. saygılar.

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Hayırlısı olsun Tolgahan. Ama bence 1.3 cdti'dan sonra yakıt olarak çok külfetli olacaktır Selespeed, özellikle de aşığı değilse.

tolgahan_

doğrudur abi kendisi zaten çok fazla kullanmıyor aracı, benim 156 dan da yakıtı az çok biliyoruz. otomatik olmasını yengem  istiyor benim 156 dan sonra da alfayı artık tanıyoruz :) aşk konusuna gelince kesinlikle benim kadar olamaz:) tek soru işareti selespeed. umarım  robot vs. sorunu çok fazla yaşatmayacak bir araç buluruz.

drago

500 metre kuyruk meselesine takıldım, algıda seçicilik :) yahu astrada kaldırmıyor bu motor kasayı eyvallah da, dizelde tork olur, bayılmaması lazım yokuşta, durum o kadar mı vahim :)

Sportivo

geçen ay sıfır meriva kiralık kullanmıştım (son kasa , arka kapılar terse açılan) sanırım aynı motor 1.3cdti vardı onda da. ilk 100 km'sini ben yaptım arabanın. hafif bir yokuşta dip gaza rağmen 5. viteste gitmiyordu araba. hoş 4'e alınca da gitmiyordu :)))) ben heralde henüz motor açılmadı diye düşünmüştüm.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

tolgahan_

quote:

500 metre kuyruk meselesine takıldım, algıda seçicilik :) yahu astrada kaldırmıyor bu motor kasayı eyvallah da, dizelde tork olur, bayılmaması lazım yokuşta, durum o kadar mı vahim :)

bende yeni nesil dizel olduğunu düşünüp 1.3 olmasından çekinmedim ancak değil 5. vites 1. viteste zor çıktı bazı çok dik bayırları. araç tam anlamıyla şehir içi aracı kesinlikle bayıra vs. gelmiyor. düz yolda gidiş çekiş gayet iyi. abim bu durumdan şikayetçi değil ama ben 2.0 156 dan sonra bu aracı kullanınca kesinlikle değiştirmemiz gerektiğini düşündüm. yakıt derseniz 50 liralık yakıt ile 260 km yol yaptı mükemmel ancak otomobili araç olarak kullanacaksanız mükemmel. birazda keyif olsun diyorsanız kesinlikle tavsiye etmem. düz mantık ekonomiyi düşünen işini görecek aileler için.

drago

yok valla arabada 3 kişi klima sonuna kadar açıkken lpgde milletin 2. viteste çıktığı yokuşu 3. vites, gaz pedalına çeyrek basarak çıkmanın tadı başka.şehir içi de olsa ben bunu arıyorum :) kaldı ki 1.6 bendeki, o bile artık yetmiyor

tolgahan_

arabayı kullanırken aklımdakini tam olarak yapamıyorsam güvenli kullanamadığımı düşünüyorum. sola çıktığım zaman en kısa sürede sollayabilmem gerek. ya da bayır çıkıyorsam gaza dokunduğumda tepkiyi almam gerek. onun dışında ekonomi güvenli kullanım yanında 2. planda kalıyor.