Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mangusta

Arkadaşlar son durum ;
Arac sahibini arayip expertiz icin araci sportivoya goturmesini rica ettim kabul etti.Sportivo ile gorustum
Randevu aldim p.tesi saat 17:30 da arac expertize girecek sorun cikmaz ise salı gunu alfa sahibi olacagim.Buradan ALPER arkadasimiz basta olmakuzere tum arkadaslara yonlendirme ve verilen tavsiyeler icin tesekkur ederim
lg ile uydudan

cengogo

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arac icin bir fikriniz varmi

Tapatalk 2

SS kullanmadım fakat genel kanı bu km'deki bie selespeed'den uzak durma yönünde. Tabii tanıdığınız bildiğiniz   veya sorun çıkarmıyacağından emin olabildiğiniz bir araç olursa düşünülebilinilir bence.

Ya şunu anlayamıyorum.
Bilmeden , etmeden , kullanmadan b*k atmayı ne kadarda çok seviyoruz.
Genel kanı olduğunu kim neresinden çıkarıyor.
Alfa Romeolara da b*k atıyorlar genel kanı bu yönde o zaman neden biniyorsunuz.
Amcamda varda işte bilmen ne...
Arkadaşımın arkadaşında vardır bilmen ne...
Komşumun şusunda vardı bunlar mı genel kanı.
Harbiden çok sinirleniyorum böyle bilip bilmeden bir laf ortaya atanlara.

Dostum ...ımızdan element uydurmuyoruz neticede  :D Bende burda yazılan çizilenleri okuyup bunu yazdım. SS robotunun pahali bir parça olduğunu ve yüksek kmlerde arıza yapma şansının yüksek olduğu vs.

Robotu değiştirmen gereksiz ki.
Zaten bazı parçaları var basınç tüpü , birde pompa.
Tüp dediğim şey zaten 250-300 TL , Pompa zaten arıza çıkarmıyor çıkarsa da 100-150 TL tamiri.
Noldu çok mu pahalı oldu.
Bir b*ktan anlamayan adamların eline geçiyor güzelim SSler sonra sorunlu , bilmemne.
O kadar sorunlu olsa Ferrari , Maserati gibi markalar SS i kullanırmıydı.
Biraz mantıklı olalaım.
Hee zaten ben 300 TL ayıramam diyorsa kusura bakmasında SS i değil Alfayı almasın kim olursa olsun.
Alsın tam otomatik bir araç , sonra ilk arızasında 5000 - 6000 TL bayılsın sonra mumla arar SS'i.
SS bildiğiniz manuel şanzımanlı bir araç.
Bilmeden konuşmayalım lütfen.
Sadece debriyajı bir hidrolik sistem hareket ettiriyor.
Hidrolik direksiyonun ne kadar arıza çıkarma ihtimali varsa SS in de o kadar sorun çıkarma ihtimali var.
Sonuçta hepsi kul yapımı.
Ama ilk arıza da gel 2500 Tl robot değişecek diye de bir durum yok.
Ama tam otomatikte selam verip ilk arızada bir içini açalım demeleri zaten 2000 TL daha arıza oluştumu bilmeden.

Üstadım epey kızdırdım herhalde seni kusura bakma ama bence bu kadar da fanatik olma. Birde yazdıklarıma bence ön yargıyla cevap veriyorsun. çünkü Ben zaten "SS alınmaz, tuh kaka falan" demedim.