Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 almayı düşünüyorum,tecrübelerinize ihtiyacım var

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yilmaj

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle Alfisti Turkey 'e yeni üye olduğumu ve bunun ilk mesajım olduğunu belirtmek isterim. İnşallah doğru konunun içerisine yazıyorumdur. Yaklaşık 1 haftadır forumdaki yazıları takip ediyorum gerçekten çok yardımcı olan yazışmalar var.
Ben şu an mecburiyetten başka marka(hafif ticari) bir araç kullanmaktayım ama bu mecburiyetim 2-3 aya kadar çok şükür son bulacak :) Tabi ki yeni aracımın Alfa olmasını istiyorum. Almayı düşündüğüm araç 159 JTDM Manuel vites(yakıt tasarrufu ve yaşadığım şehirde sıkışık trafik olmaması sebebi ile otomatik düşünmüyorum) Mersin'de yaşamaktayım sormak istediğim soru şu Mersin'de güvenebileceğim(Alfisti arkadaşların memnun olduğu) bir servis var mıdır? Adana da olabilir ? Düşündüğüm aracı araştırmaya başladım Kasım-Aralık gibi almayı düşünüyorum, araştırırken dikkat etmem gereken olaylar nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim.

agucba

Merhaba ve hoşgeldiniz. Sitemizin yukarıda "Ara" fonksiyonu var. İsterseniz "Alfa 159 arıyorum", Alfa 159 tecrübeleri" veya benzeri şekilde arama yaparak istediğiniz ve aklınıza takılan soruların yanıtını bulabilirsiniz. Sorularınızı oradan sormaya devam edebilirsiniz.

Yine de sizi tatmin eden cevap yok ise, buradan devam ederiz. Sıkıntı yok yani.

///////////////

yilmaj

You are not allowed to view links. Register or Login
Merhaba ve hoşgeldiniz. Sitemizin yukarıda "Ara" fonksiyonu var. İsterseniz "Alfa 159 arıyorum", Alfa 159 tecrübeleri" veya benzeri şekilde arama yaparak istediğiniz ve aklınıza takılan soruların yanıtını bulabilirsiniz. Sorularınızı oradan sormaya devam edebilirsiniz.

Yine de sizi tatmin eden cevap yok ise, buradan devam ederiz. Sıkıntı yok yani.

Teşekkür ederim, hoşbulduk

Rotweiler

Adana'da Mersin'de maalesef bana göre düzgün bir mekan yok.
Aracı alın gelin buralarda bakalım derim. Ya da buralardan alın.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

yilmaj

You are not allowed to view links. Register or Login
Adana'da Mersin'de maalesef bana göre düzgün bir mekan yok.
Aracı alın gelin buralarda bakalım derim. Ya da buralardan alın.

Buralar dediğiniz Ankara/İstanbul sanırım, araç arama aşamasında nerde temiz bulabilirsem mecbur gideceğim. Ancak büyük şehirlerde olmaz ise diğer şehirlerdeki Birmot'ların genel olarak 159 hakkındaki bilgi birikimleri nasıldır? Ekspertizlerine güvenilebilir mi 159 için?

Rotweiler

Ben ŞAHSEN birmota çok tama edemiyorum. Sanırım isimlerinden dolayı. Ama benim kuruntum da olabilir.
Ama ekspertizleri tutarlıdır herhalde diye düşünüyorum. Birçok arkadaşım var birmottan alan(benim araba da birmot'dan çıkma)

PS: Kriterlerinize uyarsa benim aracıma da bakabilirsiniz; benimki de satılık bu arada.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

yilmaj

Bilgilendirme için teşekkürler, aracınız kriterlere uyuyor ancak maddi durum sebebi ile Kasım-Aralık gibi aracımı değiştirebileceğim. Umarım sizin aracınız da kıymet bilecek bir alfisti arkadaşa gider.