Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta 2012 Multiair Distinctive TCT Cam Tavan

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nazamarya

Herkese merhaba. 2015 yilinda bostanci carium'a ekspertizi  yaptirarak aldigim ve sonrasinda da tum bakimlari yine carium alfada yaptirdigim aracimi 2014-2015 modele yukselterek daha uzun yillar giulietta ile devam etmek istiyorum.

Aracin uzerine difuzor uygulama yaptim. Lastikleri yenilendi. Balata, disk, start stop aku, multiair filtresi gibi periyodik bakim disindaki masraflari da son bakimda yapildi. Jantlar uzerindeydi.

2 yildir cok sukur bende hic kazasi darbesi yok. Eski sahibinde on camurluklar boyanmis. Degisen yok. Hatirladigim kadariyla 600tl tramer kaydi var.

Mevcut ilanlarda hemen alabilecegim birkac arac var. Umarim kismet olurda o araclari kacirmam.

Aracimin konusu:
You are not allowed to view links. Register or Login

İlan linkim: You are not allowed to view links. Register or Login
2015 - 2012 Model  Giulietta 1.4 TB Multiair Distinctive TCT
2017 - 2012 Model Urban Line BMW 1.16 Otomatik

nazamarya

Hiç araba satarken üzüleceğim aklıma gelmezdi :) Memlekette 68bine kapora aldım. Alacak kişi de kendi arabasını satacaktı. Bugün kredi çıkmadığı için arabasını satamadı, benim arabayı da alamadı. Ben de yarın İstanbul'a döneceğim için anlaşmamız bozuldu :) Şuan ilanı kaldırmamak için kendimi zor tutuyorum :) İstediğim 2014 model üstü Giu da ilanlarda yok bu yüzden ilanı kaldıracağım. BMW ye geçmeyi de eledim sadece 2014 üzeri Giu ile devam edeceğim kısmet olursa beğendiğim araç ilana girerse.

nazamarya

agucba

Hayırlı olsun.

Gesendet von meinem Lenovo K53a48 mit Tapatalk

///////////////