Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtdm otomatik

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokturk01

Arkadaşlar yeni iş yeri açıyor olmam sebebi ile  aracım malüm sitede ilanlarda.
Gerekli tüm açıklamaları ilanda yazdım güncel olarakta geçen hafta kasnak V yakışı ve aküyü değiştirdim tek kusuru aracımın
Şişirme ağır hasar kayıdı olması 2016 dan beri bende araç 4 cü sahibiyim ağır hasar bende olmadı 2 ci sahibinde olmuş benim aracım kusurlu olduğu için karşı tarafın hasarı ve değer kaybı yüklenmiş yürüründe şasesinde işlem yok alırken baktırdım 4 parça boyası vardı bağajda boya yoktu tavan kapı içleri direkler hariç temizlik boyası attırdım fotoları mevcut gözüm gibi titizlikle baktığım araç 23 binden fazla para ve yanında emek zaman harcadığım bir araç masrafı düşünce istediğim rakam ederinin çok aşşasında olduğunu anlarsınız. Adanada mutlaka sayfadan arkadaşlar denk gelmiş görmüşlerdir gönül ister forumdan gönül veren birine gitsin alıcısını üzmeyecek bir araç.

You are not allowed to view links. Register or Login

gokturk01

Araç kasko oluyor 2200₺ yaptırdım 445₺ trafik sigortası 2018 vergilerinide yatırdım 2020 kadar muayeneli.