Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtdm q-tronik distinctive plus bose

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hspa

ArinFırat

benim ilan 1 ay durdu,ilana 17bin defa bakılmış ve 112 fav vardı ama toplamda 10 kişi aradı ve 8-10 saçma sapan takas teklifi geldi ki fiyatım bence gayet uygundu(55binTL)..156 mı satarken günde en az 3 kişi  arıyordu..düşünüyorumda acaba çok mu pahalı istiyoruz? Herkes ölücü mü olmuş?  159 lar 156dan daha mı ağır gidiyor yoksa gerçekten piyasa durgun mu ? Bu seçeneklerden biri veya birkaçı satışı geciktiriyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
benim ilan 1 ay durdu,toplamda 10 kişi aradı ve 8-10 saçma sapan takas teklifleri geldi ki fiyatım bence gayet uygundu(55binTL)..156 mı satarken günde en az 3 kişi  arıyordu..düşünüyorumda acaba 159 lar 156dan daha mı ağır gidiyor yoksa gerçekten piyasa ölü mü?

Alfa romeo kullanıcı kitlesinde ki hödüklük oranı arttı söz meclisten dışarı,genelde esnaf tarzı tipler pek binmezdi ki giulietta ve 159 yine öyle ama 156 nın eskimesi ve ucuzlaması nedeniyle almaya başladılar  dün sivastan biri aradı ankaraya gelmiş, telefon çaldı açtım, aracınıza baktım bugün ankara daki 159 lardan birini alıp gidiceğim diyor sanki elma alıyor mantığa bakarmısın neyse aracınızda 3. bölge klima var mı diye sordu evet var dedim(kaç kere bindiyse artık 3 bölge kliması olan araca) yalnız bugün hiç müsait değilim dedim 7 ye kadar okulda olacağım  başka araçlara bakarsınız dedim.Tahminim sivasta bir 159 gördü çünkü konuşmalarından alfa romeo yu hiç bilmediği çok belli tabiri caizse kemal sunal filmlerindeki gibi çuvalı alıp gelmiş araba alacağım ben diyor.Şuan piyasa baya durgun giulietta bile zor satılıyor çoğu piyasanın üstünde istiyor ama olsun diğer markalar 1 duruyorsa bizim ki 2 duruyor,  159 lara talip olan 156-147 sahipleri takas teklif ediyor genelde,  benim aracı alan kişi mekanik olarak 0 km bir 159 almış olacak nerdeyse,  malum sitedeki geçmişi belli olmayan turşu 159 ları ekspertize götürdüğünüzde çoğunun 10-15 bin tl masrafı çıkıyor(alfisti titizliğnde olacak şekilde) satılması acil değil zaten durumum olsa yanına 2. aracı alır hiç satmazdım.

ArinFırat

:))) doğru söze ne denir :)) allahtanki acil satıcı değildim yoksa kahrolurdum,tamamen keyfi hayaller uğruna satmak istemiştim.Eşimin 2011 aveosu var, aveoyu satıp üste verecek 10 15 bin civarı param olsa 1 dkka durmaz giuliettayı alır 159 umun yanına koyardım..nakitim olmadığı için 159 ilanı verdim ve aveoyu satıp 50bin tl ve altı  beyaz ve kırmızı 2 adet giu almaya niyetlendim.ama olmadı :) satamayınca hayallerimde duruldu.
Demek istediğim şu ; Umarım senin satışın aciliyet veya zorunluluktan değildir.yoksa alfalar kahreder adamı

h.t

@ArinFırat Valla şu an piyasa çok durgun gerçekten , benim 147 dakikasında satılmıştı , Giu yu alırken..
Ben bu aralar 2007 Golfü satamadım 50 binde orjinal araçtı , sahibi akrabamdı "sen satarsın "diye arabayı bıraktı bana ve aciliyetten 3 bin civarı altına vermek zorunda kaldık.
Şirketten satılığa çıkarıcak arabalarım var , yazı bekletiyorum o sebepten..
Allah sizlere de kolaylık versin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Utku

:))) doğru söze ne denir :)) allahtanki acil satıcı değildim yoksa kahrolurdum,tamamen keyfi hayaller uğruna satmak istemiştim.Eşimin 2011 aveosu var, aveoyu satıp üste verecek 10 15 bin civarı param olsa 1 dkka durmaz giuliettayı alır 159 umun yanına koyardım..nakitim olmadığı için 159 ilanı verdim ve aveoyu satıp 50bin tl ve altı  beyaz ve kırmızı 2 adet giu almaya niyetlendim.ama olmadı :) satamayınca hayallerimde duruldu.
Demek istediğim şu ; Umarım senin satışın aciliyet veya zorunluluktan değildir.yoksa alfalar kahreder adamı

4 tane alfa sattim, hicbiri kahretmedi.birakin kahretmeyi, cok kisa surede satildi.size katilmiyorum.sisirilmis piyasasindan biraz uyguna(yani gercekci satis rakamina), duzgun bir ilan duzgun uslup duzgun fotograflar ile rahatlikla satabilirsiniz gercekten istiyorsaniz.arabayi taniyor olmak, tum detaylarini hem ilanda hem telefonda verebilmek de onemli.fiyatinizin da yuksek oldugunu ilk zamanda soylemistim halen soyluyorum.araciniz manuel.benzer kilometrede makyajsiz kasalar 45 e bulunabilir.tugrul aracini 50 civarina satiyordu, girtlak dolu arti otomatik ve 25 milyar civarinda bakim yapilmis.

birde dezavantajiniz diyarbakirda olmaniz.ilanin sehir kismi istanbul yada ankara olsa cok daha ilgi gorur.cekiniyor insanlar haliyle.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

ArinFırat

2009 model ve 2010 haziran çıkışlı üstelik makyajlı,üstüne düşük km..55 bin tl  pahalı olmamalı,,burdan bildiğimiz arkdşlarımız bile 2007 ve 2008 lerine 50bin ve üstü istediğine şahit oluyoruz.nitekim şuan 147 ve 156 lar bile 30bin bandında seyrediyorken ve az buçuk temiz olanlar 30bin üstü fiyat belirlemişken 2007 ve üzeri 159 ların en ucuz 40 binden başlaması normal..satılır mı satılmaz mı orası şans.
Yukarıda yazdıklarımın tamamı malum siteye dayanarak yaptığım yorum,amacım şahsınızla fiyat tartışması değil.hoşgörü pls

Alfadanadam

Büyük şehirler dışında Alfa satmak pek kolay değil. Malum sebeplerden Diyarbakır'a insanlar araba almaya çekiniyorlardır. Ben şahsen ararken direk elemiştim doğrusu.

ArinFırat

Büyük şehirler dışında Alfa satmak pek kolay değil. Malum sebeplerden Diyarbakır'a insanlar araba almaya çekiniyorlardır. Ben şahsen ararken direk elemiştim doğrusu.

:)) aşkolsun

ku2

Fiyatınız bence gayet mantıklı. Piyasa durgun.. İnsanlar önlerini göremiyorlar. 2006 Audi A4 Quattro satılmıyor bir türlü. Hayret ettim. Araç manuel..! Bulmak zor. Tek zaten..!
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

muğlalı

Araç satılmıştır konu kilitlenebilir.