Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

GT'den 159 1.8 tbi ye geçmeye değer mi?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login abi GT'ye bindin mi ?

Ben de şu an için  hem 159 hem Gt sahibi olarak Önder Abi'ye katılıyorum. İkisinin de zevkleri başka. Tek olacaksa 159 daha mantıklı ve yetenekli tabi, ama GT'yi kullanmaktan çok daha fazla zevk alıyorum.
Total bir kıyaslama yaptım Doğa mutlak gt de çok keyiflidir sonuçta bir alfa romeo ama dikkak ettiysen 159 değil 159 tbi dedim o gün akota da Tarkan abi sağolsun tbi yi bize gösterdi pek çok araca bindim ama o performans 159 ile birleşince marka içerisinde bence giulia gelene kadar alternatifsiz bir araç olmuş 159 tbi, acaba 3. 159  ada binermiyim derken sorunun cevabını buldum, evet imkanlar elverirse 159 tbi yide alırım inşallah.

Reha

You are not allowed to view links. Register or Login
1,8 tbi motor, julyet' qv de kullanılan motor ile aynı. çok sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Ben bir ara araştırmıştım. 159 tbi ile Giulietta'nın motorları temelde aynı. Fakat sıkıştırma oranları farklı. En önemli fark ise enjeksiyon sisteminde. Giulietta QV'de direkt benzin enjeksiyon sistemi var. Bu yüzden Giu'ninki daha verimli bir motor.