Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

araç hakkında yardım lütfen

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İLKERBERNA

Tüm alfasitilere selam. Alfa 156 1.6 almak istiyorum. Aşağıdaki linkte yer alan aracı bemim için değerlendirir misiniz ? Bunun dışında önerebileceğiniz araç var ise onlarıda iletebilirseniz sevirim. Bir de avrupa yakasında aracı gösterebileceğim iyi bir usta ya da servis varmıdır acaba ?
You are not allowed to view links. Register or Login

alfa147black

öncelikle hoşgeldiniz.
Kendinizi kısaca tanıtırsanız eminim daha fazla yardımcı olmak isteyen olacaktır.
Kişisel olmakla beraber galeriden alfa romeo alınmayacağı fikrini taşıyorum.sahibinden araçları incelemenizi tavsiye ederim.

CrazyRomeo156

Galeri konusuna bende katılıyorum.
Fiyat aralığınız?
Model aralığı?
Renk?
Biraz bilgi verebilirmisiniz?

Taner27

fiyatı uygun gibi ama hasar konusunda bilgi yok, dikkat etmek lazım galeri araçlarına
1998 156 2.0 Executive
2004 147 1.6 Dist.
2006 156 1.6 Dist.

emrahbaser

araç bence çok güzel görünüyo rengide çok hoş fiyatıda plakayı saklamamış adamlar büyük kazası olduğunu sanmıyorum ama baktırmak lazım tabi..

İLKERBERNA

Merhaba,
Kendimi tanıtmayı unutmuşum :) Adım İlker. Alfa Romeo, özelliklede 156 aşığıyım ve satın almayı düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Araç için düşündüğüm max fiyat 22.000,00 TL. Bu arada Avrupa yakasında aracı gösterebileceğim bir usta ya da servis ismi iletebilirsiniz sevinirim.

agucba

Size yardımcı olması açısından, You are not allowed to view links. Register or Login servisler konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bunun haricinde merak ettiğiniz bir konuya "Forumda ara fonksiyonunu kullanarak ulaşabilirsiniz. İstediğiniz gibi bir cevap bulamamanız durumunda, ya mevcut bir başlığa devam ederek veya yeni bir başlık açarak yardım talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

///////////////