Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2001 ve üzeri alfa 156 hk.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smarteagle

arkadaşlar aranızda daha çok yeniyim.hatta alfa m bile yok..focus 2010 titanium x pkt b-lpg mecbur sebeblerden dolayı yeni sattım.98-01 arası alfa 156 2,0 arıyorum.geçmişi belli bi alfa olursa tadından yenmez.(hele bide ağır bakımları yapılmış olursa)boya takıntım yok fazla kaza olmaması şartı ile.aslında fazla paramda yok.en fazla 13,5 verebilirim oda yeni lpg li olması şartı ile.çok şey istediğimin farkındayım.ama aynı paraya at arabasına bineceğime arabaya yani alfa 156 ya binerim diyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

erdem1904

O paraya masraflı 156 alır alayına isyan edersiniz :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login
arkadaşlar aranızda daha çok yeniyim.hatta alfa m bile yok..focus 2010 titanium x pkt b-lpg mecbur sebeblerden dolayı yeni sattım.98-01 arası alfa 156 2,0 arıyorum.geçmişi belli bi alfa olursa tadından yenmez.(hele bide ağır bakımları yapılmış olursa)boya takıntım yok fazla kaza olmaması şartı ile.aslında fazla paramda yok.en fazla 13,5 verebilirim oda yeni lpg li olması şartı ile.çok şey istediğimin farkındayım.ama aynı paraya at arabasına bineceğime arabaya yani alfa 156 ya binerim diyorum.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
O paraya alacağınız 156, Erdem'in de dediği gibi size ağır masraf açar ve dünyalar başınıza yıkılır. O kadar paranız varsa Palio, 206, Swift gibi araçlar alıp bir sene kadar para biriktirebilirsiniz. Daha sonra bakımlı ve secereli bir Alfa alın derim.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

tolga_ozhan

O paraya masrafı az temiz bir 156'da denk gelebilir. Son 1-2 sene içinde o fiyatlara satılan güzel 156 ve 166'ların varlığını biliyorum. Çölde su bulmak kadar zor olabilir ama Alfa'lara fazla fiyat çekildiği için değil, yoksa zaten son derece makul fiyatlara satılıyorlar. Sadece yaş itibariyle masrafsız olma ihtimalleri düşük olduğu için zor bulunur. Biraz daha fazla verip sitemiz üyelerinin hayli bakımlı araçlarını tercih etmek mantıklı olacaktır.
Şu an sahip olduğum 166'yı 126.000 km'de  yeni takılmış lpg'si ve sıfır continental lasitikleriyle 14.000 TL'ye almıştım 15 ay önce. Bakım konusunda da bariz bir sıkıntısı yoktu. Tabii ben satmıyorum aracımı yanlış anlaşılmasın. Örnek vermek için yazdım.

smarteagle

cevaplarınız için teşekkürler.forumda aramalara devam ediyorum.

max-ime

Merhaba arkadaşlar,

Fatih de sağolsun benim için forumdan sorup soruşturuyor :)

156 aramaktayım, gönlümden geçen 03 modeller. 2.0Ss arıyorum amaeğer bulamazsam donanımlı 1.6 da alabilirim. Temiz, düzgün kmli ve fiyatıda makul araçlar varsa bildiğiniz önerilerinizi bekliyorum.

sbk0655

147BLACK  nickli üyemizin 2003 model 156 is satılık bildiğim kadarıyla bakımlı bir araç. Bir görüşün isterseniz.

smarteagle

arkadaşlar kutaydan aldığım araba satılıktır.takip ettiğim (156 o4 model) bi araç satılık olduğundan dolayı satılması You are not allowed to view links. Register or Login üyesi arkadaşınızdan aldığım aracı yaptığım masraflar (tam 1 haftalık) dahilinde satacağım.araç 99 2.0 ts kırmızı dır.aracı alalı 1 hafta oldu ama satılık araç aslında beklediğim bi araçtı o yüzden bi aciliyeti var.

nanotechmilas

valla düşünen arkadaş olursa aracımı bende verebilirim... yalnız ufak bir sorunumum var....
sanırım bir sensör arızası kendim bulamadım hatta bu hafta izmire götürüp sentesinden başlamak suretiyle herşeyini check ettirecem....

Aracımdan bahsedecek olursak

156. 1,6TS
Beyaz Renk
Sunroof
Bobinler komple pipolarına kadar, Debimetre, Lambda Sensörü, Kelebek Sensörü, Hepsi 3 Ay önce değişti
Hararet Müşürü 15 gün önce değiştirdim....
Komple Boyalı 1 Ay önce boyandı
Sadece sağ ön kapı ve çamurluk değişti...
20.000 Km önce Komple Motor Yapıldı... Bunların hepsinin faturaları mevcut
Salıncaklar ve Rotlar ve rotiller 1 Ay önce değişti...
Satma sebebim aslında satmak istemiyorum ama düğün yapma dururumda var... tabi düğün tarihi kesinleşmediği için satıp satmamam pek şuan belli değil....