Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

98 mod 156 2.0 dıreksıyon kutusu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

badiercan

cemız cıkma yada yenısı ne kadardır

alfin

250 TL tamir oluyor.Tamir ettirirseniz çıkmadan daha iyi hiç yokdan bildiğiniz bir şeyler olur

badiercan

ya ben samsundayım bırmot degısım onerdı tamır edılebıldıgını bılmıyodum ses var dıreksıyon kutusunda lok lok edıyor her usta yapabılırmı sızce

Anıl

Tamir ettirin,birmot vs uğraşmaz böyle şeylerle direkt değişim söyler o da baya tuzlu,duruma göre 250-500TL arası masraf çıkarır. Samsun'u bilemiyorum ama söküm ve torna işi olur,gerekliyse keçesi değişir.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

badiercan

tesekkur ederım yardımınız ıcın ben bır arastrım buarlarda bakalım yaptırabılcez mı

murat

Direksiyon kutusunu söküp yollama şansı da olabilir istanbuldaki ustalarımıza, ama kargo parası epey tutar onda da..Samsunda illaki direksiyon konusunda uzman bir usta vardır. Bizim direksiyonların özel bir durumu yok , işini bilen her usta halledebilir
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

badiercan

eyvallah karddesım arastırıorum su an her ustaya kesınlıkle guven mıyorum aracıma kıyamam onun ıcın kas yapım derken goz cıkaranlar var

alfin

Yetkili servisler tamir olma sansı olsa bile yapılmıyor.Samsunda bulabılırsenız tamır ettırın olmadı baska bı kente tamırı yapılabılır fazla kargo ucretı alınmaz ancak o sure zarfında aracınızı sanayıde bırakmak zorunda kalırsınız kımseyı bulamassanız yardımcı olurum

badiercan

quote:

Yetkili servisler tamir olma sansı olsa bile yapılmıyor.Samsunda bulabılırsenız tamır ettırın olmadı baska bı kente tamırı yapılabılır fazla kargo ucretı alınmaz ancak o sure zarfında aracınızı sanayıde bırakmak zorunda kalırsınız kımseyı bulamassanız yardımcı olurum

tesekkur ederım kardesım arastırıyorum su an bakalım yapabılecekmıyız ulasırım sana eger yaptıramazsak