Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pierrecardin

You are not allowed to view links. Register or Login
Temiz ve problemsiz bir 145 arayışı için bu nasıl?
Bakımları sportivoda yapılıyormuş. Sportivodan soracak kadar tanıdığı olan bir arkadaş var mı acaba? En azından whatsapp ile sorabilir mi?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

devirsever

sonradan yapma yani fiber dedi sahibi

Cok tesekkurler bilgi icin
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

ebirol

Link paylaşmayı unutmuşum  :))
Mevcut piyasaya göre (malum sitedeki fiyatlara göre) fiyat uygun olmasının sebebi ne olabilir? Sizce alınabilir bir araç mı

admin

Mevcut piyasaya göre (malum sitedeki fiyatlara göre) fiyat uygun olmasının sebebi ne olabilir? Sizce alınabilir bir araç mı

Bir aracın fiyatının uygun olması illaki o araçta bir sorun olduğu anlamına gelmez. İlgileniyorsanız irtibata geçip sormaktan bir zarar gelmez.  ;)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ebirol

Bir aracın fiyatının uygun olması illaki o araçta bir sorun olduğu anlamına gelmez. İlgileniyorsanız irtibata geçip sormaktan bir zarar gelmez.  ;)
Problem olduğunu düşündüğümden değil, aklıma yattı ama açıkçası sizlerin görüşünü almak istedim. Belki araçla ilgili bilgisi olan vardır diye yazdım önceki sayfada da

Wolfshade1989

Fotoğraflarda güzel görünüyor :clover:

Alınılabilir olduğuna karar vermeden önce aracı görmen ve iyi bir ustaya baktırman daha doğru olacaktır.
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

erdem1904

Problem olduğunu düşündüğümden değil, aklıma yattı ama açıkçası sizlerin görüşünü almak istedim. Belki araçla ilgili bilgisi olan vardır diye yazdım önceki sayfada da

Bence fiyatı normal. Araç manuel ve progression  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

pierrecardin

Bakımları sportivoda yapılıyormuş. Sportivodan soracak kadar tanıdığı olan bir arkadaş var mı acaba? En azından whatsapp ile sorabilir mi?

You are not allowed to view links. Register or Login]

Hayrına yok mu sportivodan soracak bir babayiğit?
A     R
L     O
F     M
A     E
       O

snrakm

2017 civic aracimi sattim ilk defa alfa deneyimi yasamak istiyorum. Selespeed pişman edermi 2.0 motor nasildir lutfen yardimci olun.
Yada baska onerebileceginiz 147 ve 156 varmidir teşekkürler. İzmirde ikamet ediyorum.

Ozgur77

Merhaba,

2014 Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair TCT bir araç almak üzereyim.

Aracın plakası 34 LC 3512

Aracı bilen tanıyan var mı, 38.000 km de ama komple kavrama değişti diye bir şeyler duydum.
Neden olur, sizce alınır mı?

Manettino

Merhaba, bu aracı bilen var mı? Ve bu kmdeki bir 159 alınır mı?

umitkilic

Benim 159 255 binde.başka bir 159 alacak olsam bakımları tam yapılmışsa km sine aldırmam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

OğuzCanAlantor

159da kmden önemli olan bakımdır. Araç 2009 ama makyajsız fiyatı biraz fazla

devirsever

Bose ve sunroof disinda fulmus  :D full 1 paket, full 2 paket, full 3... gibi paketler falan var galiba
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

talhaozsarac

Çok yakın bi arkadaşımı e39 dan vazgeçirip bi 159 aldırmak istiyorum bunu beğendik,bilen gören ne diyorsunuz alınır mı?

talhaozsarac

veya bu

murat

veya bu

Sel hasarını iyi inceleyip bu değerlendirilebilir bence  :yukari-ok:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

orizzonte

Sahibinden Çok Temiz İlan No: 642201739 You are not allowed to view links. Register or Login

Açıklamayı okuyup öyle iletişime geçin lütfen İlan No: 644707638 You are not allowed to view links. Register or Login

Merhabalar bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı?

atakaneraslan

2. aracı , gri olanı 2 ay kadar önce Sabiha Gökçen otoparkında gördüm.Park halindeydi.Yanına gidip inceledim.Dışarından gerçekten çok dikkat çekici,bakımlı ve fotoğraflardan da daha güzel duruyoru.Tabi motoru,iç aksamı hakkında bir şey diyemem.Ancak sahibinin özen gösterdiği belliydi.

atakaneraslan

2. aracı , gri olanı 2 ay kadar önce Sabiha Gökçen otoparkında gördüm.Park halindeydi.Yanına gidip inceledim.Dışarından gerçekten çok dikkat çekici,bakımlı ve fotoğraflardan da daha güzel duruyoru.Tabi motoru,iç aksamı hakkında bir şey diyemem.Ancak sahibinin özen gösterdiği belliydi.
Sahibinden Çok Temiz İlan No: 642201739 You are not allowed to view links. Register or Login

Açıklamayı okuyup öyle iletişime geçin lütfen İlan No: 644707638 You are not allowed to view links. Register or Login

OğuzCanAlantor

Araçların ikiside orjinal Ti paket değil , sonradan çevirme iki aracın fiyatıda kat kat fazla

Sent from my iPhone using Tapatalk

orizzonte

Araçların ikiside orjinal Ti paket değil , sonradan çevirme iki aracın fiyatıda kat kat fazla

Evet ti paket tr de yok diye biliyorum ben de. Koltukları göstergeler ti paketlerde çok hoşuma gidiyor ancak dediğim gibi ülkemizde hiç görmedim.
Fiyat konusuna girmiyorum.  Fakat düşündüğümde siyah olan araç anlatıldığı gibiyse bana daha mantıklı geliyor. Çünkü biraz araştırdım jant marşpiyel lastik derken yüksek maliyetler çıkıyor karşıma ayrıca 110 bin km bandında bir araç kolay kolay bulunmuyor.

Serhat59

Gri olan araç forumdan You are not allowed to view links. Register or Login ' nın aracı konusu da şu: You are not allowed to view links. Register or Login
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive 2006
Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm Distinctive 2006

MBGR

Cok degil 3-5 ay once Alfin 85-90 civarina boyasiz beyaz renk makyajli sunrooflu ve ic dis orjin ti paketli (koltuk vs. Vardi) full yetkili servis bakimli otomatik dizel 159"satti.

En kralinin ettiği fiyat bu. O yuzden su fiyatlar bana gore cok afaki. Veren olursa da saygi duyariz tabiki.

OğuzCanAlantor

Evet ti paket tr de yok diye biliyorum ben de. Koltukları göstergeler ti paketlerde çok hoşuma gidiyor ancak dediğim gibi ülkemizde hiç görmedim.
Fiyat konusuna girmiyorum.  Fakat düşündüğümde siyah olan araç anlatıldığı gibiyse bana daha mantıklı geliyor. Çünkü biraz araştırdım jant marşpiyel lastik derken yüksek maliyetler çıkıyor karşıma ayrıca 110 bin km bandında bir araç kolay kolay bulunmuyor.

Orjinal Ti var ama 3-5 tane geçen yaz Alfin bünyesinde sattık . 85 bin tl satıldı