Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

İlk sahibinden satılık 2006 147

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Selam arkadaşlar,

Ereğli'den bir mühendis arkadaşım 147'sini satıyor. Çok muntazam kullanan, bakımlarını zamanında yaptıran bir arkadaşımdır.
İlk sahibidir, 2006 model, Distinctive. 84.000 km.
Distinctive donanıma ek olarak orjinal sunroof mevcut. Siyah renkte dertsiz problemsiz bir araba. Zaten Ereğli'de yaşadığı için büyük şehir trafiği görmemiş yıpranmamış bir arabadır.
Dosta tavsiye edebileceğim bir arabadır.

75.000 km.deyken debriyaj seti ve balatalar değişti.
83.000 km.deyken de triger seti, devirdaim, ön sol-sağ salıncaklar değiştirildi.
Varyatörde problem yok.

Çok küçük bir kaza sebebiyle yetkili servis kaputu değiştirdi. İlgili kazaya ait fotoları da en sona ekliyorum. Tramer'den sorgulatmak isteyenler için plakası 06 AZ 0656.

Satıcı: Serhan Şevket GÖKGÖZ
Telefon: 0 533 771 44 69
Fiyat: 26.000 TL.

Register or Login" border=0>

Kazaya ait resimler de aşağıdadır. Yetkili servis olmasa belki de değişmeyecek bir kaza yani.

Alfadanadam

.

Calibra

hayırlı satışlar olsun. 147 tertemiz duruyor maşallah.

benim başıma gelen kazanın bir benzeri. hatta bende kaput yandan bakınca birşey yok gibi gözüküyordu, bu kadar bile değildi ki, Birmot zincirlikuyu sağolsun(!) değiştirmişti kaputu...
Alper UZUN
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

Biraz önce arkadaşımla görüştüm. Bir satıcıyla görüştüğünü ve 24.500'e anlaşmak üzere olduğunu söyledi. Ben de biraz müsaade et bizimkilere söyleyeyim. Başkasına gideceğine bilene gitsin dedim.

Kısacası 24.500'e düşünen varsa kısa süre içinde dönerse olur bu iş.

Alfadanadam

Araç satılmıştır. Alan kişi sitemize üye olursa bundan sonra burada görürürüz artık.