Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 156 MKI 2.0-MKII 1.6 Dist.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Arkadaşlar selam
Bildiğiniz üzere 147'imi satalı bir ay oldu ve aradığım gibi bir Alfa bir türlü bulamadım. Bülent beyin durumu netlik kazanmadı ve şu an için satmayacak gibi gözüküyor, Mersin'de beğendiğim kırmızı 2003 2.0 ben yurtdışından döndükten sonraki gün satılmış, İstanbul'da beğendiğim 2002 model sunroof'lu 2.0 olanı da sahibi satmaktan son anda vazgeçti.İstanbul'a gitmek için tüm planları yapmıştık.

İlanlara bakıyorum ama istediğim gibi bir 156 şu sıra denk gelmedi.
En aşağı 2002 model olan ve SS şanzıman olmayan bir 156 bakıyorum.
2.0 tercihim. Sunroof da olursa tadından yenmez.
MK II olursa tabiki daha daha iyi.
Geçen hafta içi serviste 2004 SS kullandım. Araç full ama SS hissiyatı iyi gelmedi.

Aranızda bu şartlarda aracı olan varsa talip olabilirim.
Bu şartlarda olan bir araç denk gelmezse iki hafta mkII 1.6 alıcam.
1.6 tercihini şimdilik ertelemek istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. :-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Alfadanadam

Hayırlısı olsun Arda Bey. Umarım en kısa zamanda gönlüne göre bir Alfa bulursun.

147BLACK

Arkadaşlar selam...
Şu an tatildeyim ve aktif olarak yeni araç bakmayla ilgilenemiyorum ama ara ara netten araçları takip ediyorum. Bu sabah İnan arkadaşımız aradı. Kendi 156'sını İzmir Alfa Teknik'te bakıma sokmuş ve şu linkteki 166 için beni aradı. İligilenir misin, araç çok iyi duruyor, dedi.
Araç sunroof hariç full gözüküyor. Km orjinalliği ve boya durumu ile ilgili de bildirim alacağım.
Acaba 2004 model 1.6 156 yerine bu aracı alsam daha iyi olur mu? Çok pahalı da değil. Fakat bakım masrafı ve yedek parça çok el yakar mı?
Satmak istesem ikinci elde ne olur?
Para kaybettirmez ama satmak zor olur herhal!

Bir de 2.0 TS motor ne derece performans verir. Benim için 1.6 ts'den daha canlı olsun yeter, çok da performans aramıyorum ama 1.6 gibi olursa o kasaya çok da iyi olmaz.
Ne dersiniz?
Boya durumu ve km orijinalse bu 166'ya girilir mi?
You are not allowed to view links. Register or Login

dragut

Arda Bey You are not allowed to view links. Register or Login araç kışkırtıcı duruyor. Ama bir yandan da şüphe uyandırıyor. MKI iken MK2'ye çevrilmiş. O yüzden pek güven vermiyor gibi; ama aradığınız standartlarda sanırım. İsterseniz sahibiyle konuşun.
"Alfa sevgisi"

murat

Arda bu 166 sana gelmez bana göre Yoksa başka bir 166 TS bulursan fiyatı da iyiyse rahatlıkla alabilirsin
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

147BLACK

quote:

Arda bu 166 sana gelmez bana göre Yoksa başka bir 166 TS bulursan fiyatı da iyiyse rahatlıkla alabilirsin

Murat, bu yorumunun herhangi bir sebebi mi var yoksa?
Araç tanıdık mı? Yoksa apaçi falan mı duruyor?
17bin iyi bir fiyat. Lpg de var üstünde. Ağır bakım da yeni yapılmış.

Yoksa bir üstte arkadaşın verdiği ilanla mı ilgili yorum yaptın?

murat

Baya apaçi gibi be... O direksiyon kaplamalı , ön ledler filan, bi de iyi durmuyo gibi araç..Fiyat da öyle çok ucuz değil ki? Bu apaçi detaylardan elbet kurtulmak mümkün de bu araca bunu yapan başka neler neler yapmıştır diye düşünüyor insan
Arkadaşlar biliyor geçen ben SW yi almadan önce Cariumda müthiş tertemiz bir 166 2,6 sportronici 14 e almadıydım..Yani çok temiz bir 166 TS ı 16 ya filan mal edersem (LPG dahil) ucuza almış sayarım kendimi şahsen

Edited by - murat on 17/08/2012  16:04:58
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

147BLACK

Dün akşam araç satılmış... Bakınmaya devam.

@Murat... yorumlar için teşekkür.

147BLACK

quote:

Arda Bey You are not allowed to view links. Register or Login araç kışkırtıcı duruyor. Ama bir yandan da şüphe uyandırıyor. MKI iken MK2'ye çevrilmiş. O yüzden pek güven vermiyor gibi; ama aradığınız standartlarda sanırım. İsterseniz sahibiyle konuşun.

Teşekkürler ama araç çok apaçi duruyor. Bu çevrilenlerin çoğu zaten büyük kazadan sonra makyaj görüyor.

dragut

Ben de öyle tahmin etmiştim aslında Görsellik öğesini ön plana koyup birilerine aracı kakalamaya çalışıyorlar. Ama yine de belki aramızda aracı tanıyan vardır diye yazdım.
"Alfa sevgisi"