Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Benim eski araç.. 2006 model SW de satışta..
You are not allowed to view links. Register or Login
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Rotweiler

Turbosuz dizel çıkarmışlar.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

ar.159

koptum birde yakından özellikle çekmişler ya işte ülkede otomobil ticareti yapanların hali

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

koptum birde yakından özellikle çekmişler ya işte ülkede otomobil ticareti yapanların hali

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Özel JDM motor.

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

Darkness

Kısa günün karı olur galeriye...
Az önce arabaya baktım. 
Boya takıntısı olanlar için söylüyorum sol arka çamurluğu boyayan usta kör olmuş sağ arka çamurlu arka tampon bagaj kapağı birbirinden farklı tonlarda ve boya işçiliği berbat durumda.
Kaput üzerinde rötuş kalemi ile kapatılmış derin ve uzun çizgiler mevcut yine kaput  üzerinde bir adet ezik mevcut
Ön tampon tekrar boyanması gerekiyor  yamalı  eşşek gibi olmuş.
Sol ön çamurluk  değiştirilmiş. Sol ön kapı ve sol arka kapı etek altında sürmeye bağlı olarak boya  gerektiren yerler var.
Sağ ön kapı yine sürmeye bağlı  boya gerektiren yerler var.
Jantlar kireç rengine boyalı.lastikleri dişli durumda olsada çatlakları var.
Şoför koltuğunun kapıya yakın olan kısmı turşu olmuş durumda yol bilgisayarı ekranı göstermiyor değişmesi gerekiyor. Vites kolu çanağı değişmesi gerekiyor.
Ama bunların yanında motor kondisyonu ve yürüyeni  iyi durumda.
Araç lpg siz.
Satış fiyatını 25 binden aşağı inmedi.
Aracı kaçırmamış olsam düşünebilirdim almayı. Yani fiyatını bilmemiş olsaydım düşünürdüm.

Açıklama için tşk Deniz arkadaşım bende yarın bakmaya gideyim diyordum ama vazgeçtim. Anlatmana göre boya masrafı rahat 1.250 TL tutar... Lastik masrafı 17" orta halli 1250 TL. Yol bilgisayarı 500 TL den aşağı piyasada yok. Genel motor bakımı Triger baskı balata yağı suyu 1750 civarında da o tutar Cam filmi, içinin detaylı temizliği orası burası derken LPG hariç 5.000 Masrafı kafadan var. LPG de işlenmesi ile Lovato 1750 gibi. Dolayısı ile 20.000 TL bu aracın satılacağı rakammış.

Bu arada jantlar ve xenon farlar orjinal miydi? Dikkat edebildiniz mi? 
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

Utku

Kısa günün karı olur galeriye...
Az önce arabaya baktım. 
Boya takıntısı olanlar için söylüyorum sol arka çamurluğu boyayan usta kör olmuş sağ arka çamurlu arka tampon bagaj kapağı birbirinden farklı tonlarda ve boya işçiliği berbat durumda.
Kaput üzerinde rötuş kalemi ile kapatılmış derin ve uzun çizgiler mevcut yine kaput  üzerinde bir adet ezik mevcut
Ön tampon tekrar boyanması gerekiyor  yamalı  eşşek gibi olmuş.
Sol ön çamurluk  değiştirilmiş. Sol ön kapı ve sol arka kapı etek altında sürmeye bağlı olarak boya  gerektiren yerler var.
Sağ ön kapı yine sürmeye bağlı  boya gerektiren yerler var.
Jantlar kireç rengine boyalı.lastikleri dişli durumda olsada çatlakları var.
Şoför koltuğunun kapıya yakın olan kısmı turşu olmuş durumda yol bilgisayarı ekranı göstermiyor değişmesi gerekiyor. Vites kolu çanağı değişmesi gerekiyor.
Ama bunların yanında motor kondisyonu ve yürüyeni  iyi durumda.
Araç lpg siz.
Satış fiyatını 25 binden aşağı inmedi.
Aracı kaçırmamış olsam düşünebilirdim almayı. Yani fiyatını bilmemiş olsaydım düşünürdüm.

Açıklama için tşk Deniz arkadaşım bende yarın bakmaya gideyim diyordum ama vazgeçtim. Anlatmana göre boya masrafı rahat 1.250 TL tutar... Lastik masrafı 17" orta halli 1250 TL. Yol bilgisayarı 500 TL den aşağı piyasada yok. Genel motor bakımı Triger baskı balata yağı suyu 1750 civarında da o tutar Cam filmi, içinin detaylı temizliği orası burası derken LPG hariç 5.000 Masrafı kafadan var. LPG de işlenmesi ile Lovato 1750 gibi. Dolayısı ile 20.000 TL bu aracın satılacağı rakammış.

Bu arada jantlar ve xenon farlar orjinal miydi? Dikkat edebildiniz mi?

Yapmayın allah aşkına,
85 bin km de 2.0 manuel bir 156 nın fiyatı 20 bin mi olmalıydı yani ?

Bu bahsettiğiniz masraflar hangi araçta yokki ?
Peki bu donanım/kombinasyon kaç araçta var ?

Alfaların değerini düşürüyorlar diye başkalarını eleştirirken kendi içimizde ölücü davranıyoruz.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

erkan

Utku içimdeki sese tercüman aldun :rock:

ALP

Azına sağlık utku.

Alp Çalıkoğlu
156 2.5 v6 1999 Giulietta 1.6 jtdm 2013

erdem1904

Bu konu tamamiyle zevk ve renk... Aynı donanımda mk2 manuel olsa 31-32.000 de eder. Ama benim için mk 1,5 un gram önemi yok. Neticede dış görünüş 1998 le aynı. MK1 i Retro tasarımı sebebiyle sevdiğim içinde benim için MK1'in içi çok daha güzel.. İlgili araç da 22-23 bandında satılacak :) en azından ben bu rakamlara, araç almamış olsaydım düşünebilirdim :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ku2

Arabayı alırken kar edersiniz, satarken değil.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Darkness

Ben Şahsen, masraflardan sonra 30 - 31 bine maal olacak 4.500 TL hasar kaydı olan önden aldığı kazada aksı kırılmış ve sağ çamurluğu değişmiş Mk1 2.0 Düz bir 156 sahibi olmak istemem beyler  >:D

Bu olumsuzluklar olmasın 25 bine tabiki de almak isterim. 25 bin çok değil böyle bir araca fakat "bu araba özelinde" çok..
Zira 3 hafta önce izmirden 29 bine 2006 model 110.000 KM de bundan daha dolu LPG si de olan 2 litre bir MK2 SS aldım.

30-32 arası 2 litrede mk2 de temiz arabalar bulunabiliyorken mk1 de de 25-26 civarı temizi bulunabilir. ama 30 a maal olacak bu araba için bence değmez... Alana saygı duyarım  :yukari-ok: 

Saygılar..  :serefe:
Ne aradığını bilmeyen, ne bulduğunu anlayamaz...

Deniz

Eşşeee altın semer giydirmişler

rain man

Bu aracın 2014 1.2 benzinlisini kullandım rezaletti. Özel bir motor değilse 0.9'u tahmin dahi edemiyorum ancak bu kadar masrafı bu araca yapmak bilmiyorum ne derece mantıklı.

Gerçi artık kimseyi eleştirmiyorum  kendi yaptığım hatalardan sonra :P :D
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Doğa Tosun

Bu aracın 2014 1.2 benzinlisini kullandım rezaletti. Özel bir motor değilse 0.9'u tahmin dahi edemiyorum ancak bu kadar masrafı bu araca yapmak bilmiyorum ne derece mantıklı.

Gerçi artık kimseyi eleştirmiyorum  kendi yaptığım hatalardan sonra :P :D
0.9'unu kullandım ben 1.2 ve dizeline göre daha heyecanlıydı ama yinede eşşek diyebiliriz
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Kurzuk

Dayanamayacağım :)) haydi anladık zaten eşşek eşşek de bu hale sokup eşş..ğ..lu..şşek yapmaya motive eden ne acaba.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

milano 75

araç göründüğü gibidir derken... sarı,kırmızı ,hangisi acaba  :D
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

vieri

Araç jantların üstünde duruyormuş gibi gözüküyor.Hiçbir yere sürtmeden nasıl kullanıyor acaba.   :)

milano 75

air suspansiyon.orda 5000 yazmışlar sistemin değerine ama bu tip araçlar genelde yap-sat tarzı,ünal turan styla  ;) sanayi tip air ve orjinalden çoook daha zayıf yol tutuşu vardır,yeni trend bunlar.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

vieri

Air süspansiyon kısmını kaçırmışım.  :D Adam araçla o kadar oynamış ki gözüm yoruldu altları okumadım bile.  :)

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login donanım/kombinasyona hatta plakaya gel :) Km takıntım yok ama 385000  :duvar:

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login abi kombinasyonda recaro koltuk harici birşey göremiyorum.
Selespeed bulunabiliyor zaten.Önemli olan manueli bulmak
Ama güzel araç tabi, 15 bin verilir  ;)
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login abi kombinasyonda recaro koltuk harici birşey göremiyorum.

Kırmızı mk2 156 SS bu donanımda 1 elin parmaklarını geçmez tr de kardeşim :) Benden 20 çalışır bu arabaya sen çok öldürdün :)

Çok güzel araç ama km sebebiyle yurdumun takıntılı piyasasında ALLAH sahibine satış kolaylığı versin...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Utku

Kırmızı mk2 156 SS bu donanımda 1 elin parmaklarını geçmez tr de kardeşim :) Benden 20 çalışır bu arabaya sen çok öldürdün :)

Çok güzel araç ama km sebebiyle yurdumun takıntılı piyasasında ALLAH sahibine satış kolaylığı versin...

Abi naptin 85 bin km deki araba 20 bin ediyor  bu pazarda :) bunun 15 olmasi gerek.hatta motor rektefiye masrafi da vardir,10 bin temiz calisir
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

erdem1904

Abi naptin 85 bin km deki araba 20 bin ediyor  bu pazarda :) bunun 15 olmasi gerek.hatta motor rektefiye masrafi da vardir,10 bin temiz calisir

Utku Otomotiv - Alfa'larınız gününde nakit ederinden alınır :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2