Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 119 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burock27

Fiyata takılmayın. 400 bin gibi bir paraya Alfa almaya karar verdiniz diyelim. Bu GT yi mi yoksa Brera'yi mi tercih ederdiniz.

Sanırım ben Brera'dan yana seçimini yapardim Busso olmamasına rağmen.

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devirsever

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyata takılmayın. 400 bin gibi bir paraya Alfa almaya karar verdiniz diyelim. Bu GT yi mi yoksa Brera'yi mi tercih ederdiniz.

Brera...Ama ici disi albenili olacak.

Kendi sattigim gt olsa belki gt derdim. Kirmizi koltuklarim cok guzeldide  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Sercan Keklik

üstad 400 bin TL ye 2012 model altı alfa romeo alıcak olsam biraz daha borca harca girer giulia stelvio alırım. çünkü 400 bin TL lik eski bir alfa romeo alırsam muhakkak son sahibi olurum :)

Son sahibi olacağıma borç harç yapar stelvio, giulia alırım borçtan harçtan hacizli arabaya binerim 3-4 yılda onun mahkemesi sürer sonra af çıkar aynı hesaba gelir zaten.

Bence abartmayın GT la bu araba ne 400.000 ü :) Brera ya 400 yazar hadi anlarım, parasının arabası degıl yükseltir derimde şurda 3 sene önce Çiçek gibi spider ı 10.000 TL yüzünden 5-6 ay ilanda kaldı. GTV lere millet 60 lira istiyodu 100 e Brera satılıyordur.

İlanlara giriyorum bakıyorum adam GTV ye 190 bin yazmış az olmuş yok yaz 390 bin :)

O paralara çok daha iyi alman otomobilleri alınıyor.

Edit: yıl eklemeyi unutmusum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

halil

400 bin tl çok para.hem de 15 yıllık bir araç You are not allowed to view links. Register or Login'da ki video da fakir adam ferrari'si demişler lakin fiyatı biraz abartmışlar.. 665 bine 2020 1000 km de giulia ilanı var.

You are not allowed to view links. Register or Login 'in dediği gibi 400 bine gt mi yoksa üzerine biraz daha koyup giulia  mı alırsınız.?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

devirsever

3.2 gt 80bin tl, brera 110bin tl ederken yada istenirken giula 250 isteniyordu. Oranlar bu sekilde saglikli gibi, 1x, 1.5x ve 3x :D

1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

400 bin tl çok para.hem de 15 yıllık bir araç You are not allowed to view links. Register or Login'da ki video da fakir adam ferrari'si demişler lakin fiyatı biraz abartmışlar.. 665 bine 2020 1000 km de giulia ilanı var.

You are not allowed to view links. Register or Login 'in dediği gibi 400 bine gt mi yoksa üzerine biraz daha koyup giulia  mı alırsınız.?

Biri hafta sonu arabasi digeri ise biraz daha gundelik kullanim araci. Tek kapi ve V6 arac her zaman candir. En guzeli ikisinide alip hafta ici birini hafta sonu birini kullanalim  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Ogzhan

İcralık olup üstünü battaniye ile örter saklarım.

Tefeciden para alır kurşun yerim

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spider916

üstad 400 bin TL ye 2012 model altı alfa romeo alıcak olsam biraz daha borca harca girer giulia stelvio alırım. çünkü 400 bin TL lik eski bir alfa romeo alırsam muhakkak son sahibi olurum :)

Son sahibi olacağıma borç harç yapar stelvio, giulia alırım borçtan harçtan hacizli arabaya binerim 3-4 yılda onun mahkemesi sürer sonra af çıkar aynı hesaba gelir zaten.

Bence abartmayın GT la bu araba ne 400.000 ü :) Brera ya 400 yazar hadi anlarım, parasının arabası degıl yükseltir derimde şurda 3 sene önce Çiçek gibi spider ı 10.000 TL yüzünden 5-6 ay ilanda kaldı. GTV lere millet 60 lira istiyodu 100 e Brera satılıyordur.

İlanlara giriyorum bakıyorum adam GTV ye 190 bin yazmış az olmuş yok yaz 390 bin :)

O paralara çok daha iyi alman otomobilleri alınıyor.

Edit: yıl eklemeyi unutmusum.

Katılıyorum.Bu fiyatlar ve karşılığında ne aldığınız karşılaştırmasını yaptığınızda elinizde sadece güzel (göreceli olarak) görünümlü objeler , biraz da sürüş keyfi kalıyor.
Verimlilik,konfor ve dayanıklılık arıyorsanız o paralara çok daha doğru alternatifler var.
Motor kasa uyumları tartışmalı,haylice yaşını almış ,performans ve yakıt verimliliği tartışmalı arabalara o kadar para verecek insanları hele şu ekonomik belirsizlik ortamında Alfa camiasında dahi bulmanız çok zor.
İlanları o fiyatlara çıkan arkadaşların da bir bildiği vardır mutlaka lakin oluru zor gözüküyor.
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

Sercan Keklik

220 bin at üzerine kalır üstelik 6 da degil 8 :)

spor otomobil konusuna girmeyin hiç 147 şasesinde tek kapı bi araçtan bahsediyoruz amacım arabayı kötülemek degil ama yaklaşık 400.000 TL hayal ürünü :) kusursuz max 10 binde olsa anlarım. o bile yüksek bana göre. tak içine bi biniyorsunuz 147 ile aynı :)

Yürütme maliyeti vi v8 e göre daha yüksek ve verimsiz.

Herkesin malı tabi istediği rakama satar bende yeri gelince alfalarımı piyasa bedelinden yüksege sattım ama hakkı 100 ise 3xx küsüre degil tabi :) hakkı 100 ise 110-120 ye sattım.

edit:
Ekleme;

Hea bu arada brera falanda o paralar etmez. bana göre ilandaki 2 aracında hangi rakamlara alındıgını cok ıyı bılıyorum. Kırmızı zaten iki dostum arasında alınıp satıldı. Vesilesi ben oldum.

Mavi de tofaşın aracı idi. Bir tofaş çalışanı aldı. İlandaki rakamlara satılıyor ise bence herkes alfa romeo galerisi açsın. Öyle bi para kazancı yok çünkü.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

devirsever

220 bin at üzerine kalır üstelik 6 da degil 8 :)

spor otomobil konusuna girmeyin hiç 147 şasesinde tek kapı bi araçtan bahsediyoruz amacım arabayı kötülemek degil ama yaklaşık 400.000 TL hayal ürünü :) kusursuz max 10 binde olsa anlarım. o bile yüksek bana göre. tak içine bi biniyorsunuz 147 ile aynı :)

Yürütme maliyeti vi v8 e göre daha yüksek ve verimsiz.

Herkesin malı tabi istediği rakama satar bende yeri gelince alfalarımı piyasa bedelinden yüksege sattım ama hakkı 100 ise 3xx küsüre degil tabi :) hakkı 100 ise 110-120 ye sattım.

edit:
Ekleme;

Hea bu arada brera falanda o paralar etmez. bana göre ilandaki 2 aracında hangi rakamlara alındıgını cok ıyı bılıyorum. Kırmızı zaten iki dostum arasında alınıp satıldı. Vesilesi ben oldum.

Mavi de tofaşın aracı idi. Bir tofaş çalışanı aldı. İlandaki rakamlara satılıyor ise bence herkes alfa romeo galerisi açsın. Öyle bi para kazancı yok çünkü.

Sercan V6 candir ama V8 daha bir candir  :D Aynen yukarda yazdiklarina katiliyorum, alfayi f/p dengesi icin tercih ediyoruz zaten, fiyatlar x2 olunca bi denge kalmiyor zaten. S5lerin V8i ile V6SC si arasinda cok geldim gittim ve V6SCde karar kildim, amma lakin icimin cok attigi bir arac f/p dengesi olarak denk gelmedi henuz.

Gecen senelerde temiz bi Brera baktim ama bulamadim, temiz ve gecmisi bilinen bir kac taneninde sahibi satmadi. Bi awd V6 yada JTDM Brera her zaman listemde, denk gelirse bakariz, seninde kulagina gelirse haber edersen sevinirim. 
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

devirsever

Bu arada 2lt turbo bi a5 coupe kullandim, araba oturakli ama ozamanki sahip oldugum gt 1.9 daki tadi alamadim. Kalitesi falan tabiki daha iyidir amma lakin hafif ve yol tutusu direksiyon tepkisi civil civil olan bi alfa bana hep cok abenili gelmistir... tabi kaza yapmamak kaydiyla, onden cok bilmiyorum ama bahsi gecen alfalarin arkadan darbelere dayanimi cok az.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

Sercan Keklik

Bu arada 2lt turbo bi a5 coupe kullandim, araba oturakli ama ozamanki sahip oldugum gt 1.9 daki tadi alamadim. Kalitesi falan tabiki daha iyidir amma lakin hafif ve yol tutusu direksiyon tepkisi civil civil olan bi alfa bana hep cok abenili gelmistir... tabi kaza yapmamak kaydiyla, onden cok bilmiyorum ama bahsi gecen alfalarin arkadan darbelere dayanimi cok az.

Aslında mevzu şu çok basit şekilde açıklıyım;

Özellik ile motosikletten de bahsedeceğim.

Bir Ducati motosikleti Pilotajınız yok ise kullanamazsınız. Kullandığını sanarsınız. Şanslı iseniz kaza riskiniz düşük veya 1-2 kere düştünüz. Normal Ducati kullanıyorsunuz.

Bir BMW kullanıyorsanız naparsanız yapın, duran bir nesneye veya trafikte ki başka bir şeye vurmadığınız sürece kaza yapma riskiniz ducatiye göre %99 düşük.

Ducati kullanarak ist- silivriye gidin 1 gün yatar dinlenirsiniz.

BMW Kullanarak ist - fransaya gidin akşam şehri gezersiniz.

Alfa ve digerleri olarak kıyasladıgımda da konu aslında burdan çıkıyor.

Almanlar senin rahatına uyum sağlamak baş kural olarak iş yapsalarda, keyif alma konusunda bir italyan kadar olayı tamamlayamıyor. Tamamlamak istediğinde çünkü konu güvensizliğe gidiyor.

Bir italyan arabası ile almanı kaza da kıyaslamanız hata olur sonucunu biliyoruz. Bir Alfa Romeo herhangi bir motoru, hemen hemen coğu alman ile ömür açısından kıyaslayamazsınız. Alfa romeo kaybeder. Misal.. Bugun bir 156 nını bozulmayan herhangi bir parçasını söyleyin? Yok.. Almanlarda teyp bozulmaz, silecek motoru alfaya göre en az 10 yıl daha fazla gider. Gösterge kronik bozulmaz. Kronik cam tuşu kırılmaz. Kronik vites soyulmaz vb.. (Not: Kahramanlık yapacak arkadaşlar için yazıyorum, Kronik olarak hızlı bir şekilde ulan kesin bozulur ondada bu diyemezsiniz. Nadir şeyler tabi her mekanik araçta, elektronik araçta yaşanır.)

İnsanın ihtiyacı olan bir çok klasik temel madde alman aracında zarar görmez.

Alfada zarar görür fakat! Zaten bizi bu markaya çeken şey bu.. Sanayide takılmak, onun nazı ile ugraşmak, onun motor sesini araç içinde duymak bize zevk iken, hans a göre gürültü. Egzoz sesi zevk iken hans çevreye göre gürültü der :)

Sağlamlık bizim için hiç bir önemi yok iken, hans önce hayatım der.

Tabi bunları böyle güzel anlatıyoruz vs amaa! Ne kadar ekmek o kadar köfte.. Mucizeler beklenen bir italyan için kesenin agzı açılmadığı sürece bu yaşananlar, alfa romeo markasını, imajını kötülemekten öteye gidemez. Çünkü o paraya bu zevkleri verip yine de bu kadar sağlam olan bir araç yoktur.

Şunuda unutmayın. İtalyan markalarının bir coğu almanlarla birleşiyor veya Almanlar alıyor. işte bu birleşimler muazzam..

Lamborghini, yollarda kalan diablolar, gallardolar görür iken şuan huracanlar çoğu yüklü araca bile nal toplatıyor. ÜStelik Bozulmadan. İtalyan tasarımı, Alman mühendisliği..

Ducati 2014 yılına kadar mutlaka ama mutlaka ya kol çıkarır, ya blok patlatır, 2014 den bu yana yılda belkı 2-3 motor bu dediklerimizi yapar. İtalyan tasarımı, alman mühendisliği :)

Konu çok uzadı zira 400 bin gibi bi rakama zevk alacak araba arıyosanız, Almandan başka bir seçeneğiniz yoktur. 400 bin TL lik alfa romeonun bir aracı yoktur. Realist olalım :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

radar54

Bir Ducati motosikleti Pilotajınız yok ise kullanamazsınız. Kullandığını sanarsınız. Şanslı iseniz kaza riskiniz düşük veya 1-2 kere düştünüz. Normal Ducati kullanıyorsunuz.

Bir BMW kullanıyorsanız naparsanız yapın, duran bir nesneye veya trafikte ki başka bir şeye vurmadığınız sürece kaza yapma riskiniz ducatiye göre %99 düşük.

Almanlar senin rahatına uyum sağlamak baş kural olarak iş yapsalarda, keyif alma konusunda bir italyan kadar olayı tamamlayamıyor. Tamamlamak istediğinde çünkü konu güvensizliğe gidiyor.

Bir italyan arabası ile almanı kaza da kıyaslamanız hata olur sonucunu biliyoruz. Bir Alfa Romeo herhangi bir motoru, hemen hemen coğu alman ile ömür açısından kıyaslayamazsınız. Alfa romeo kaybeder. Misal.. Bugun bir 156 nını bozulmayan herhangi bir parçasını söyleyin? Yok.. Almanlarda teyp bozulmaz, silecek motoru alfaya göre en az 10 yıl daha fazla gider. Gösterge kronik bozulmaz. Kronik cam tuşu kırılmaz. Kronik vites soyulmaz vb.. (Not: Kahramanlık yapacak arkadaşlar için yazıyorum, Kronik olarak hızlı bir şekilde ulan kesin bozulur ondada bu diyemezsiniz. Nadir şeyler tabi her mekanik araçta, elektronik araçta yaşanır.)

Alfada zarar görür fakat! Zaten bizi bu markaya çeken şey bu.. Sanayide takılmak, onun nazı ile ugraşmak, onun motor sesini araç içinde duymak bize zevk iken, hans a göre gürültü. Egzoz sesi zevk iken hans çevreye göre gürültü der :)

Tabi bunları böyle güzel anlatıyoruz vs amaa! Ne kadar ekmek o kadar köfte.. Mucizeler beklenen bir italyan için kesenin agzı açılmadığı sürece bu yaşananlar, alfa romeo markasını, imajını kötülemekten öteye gidemez. Çünkü o paraya bu zevkleri verip yine de bu kadar sağlam olan bir araç yoktur.

Şunuda unutmayın. İtalyan markalarının bir coğu almanlarla birleşiyor veya Almanlar alıyor. işte bu birleşimler muazzam..

Lamborghini, yollarda kalan diablolar, gallardolar görür iken şuan huracanlar çoğu yüklü araca bile nal toplatıyor. ÜStelik Bozulmadan. İtalyan tasarımı, Alman mühendisliği..

Ducati 2014 yılına kadar mutlaka ama mutlaka ya kol çıkarır, ya blok patlatır, 2014 den bu yana yılda belkı 2-3 motor bu dediklerimizi yapar. İtalyan tasarımı, alman mühendisliği :)

Konu çok uzadı zira 400 bin gibi bi rakama zevk alacak araba arıyosanız, Almandan başka bir seçeneğiniz yoktur. 400 bin TL lik alfa romeonun bir aracı yoktur. Realist olalım :)
Altına imzamı attım musadenle @Sercan Keklik

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Onurkaymaz

Hocam yazınızı zevkle okudum. Katılmadığım bir nokta var; İtalyan tasarımı, Alman mühendisiliği iyidir konusu.

Common Rail diye bir şey yaratıp dizeli binek araç sürücüsünün hayatına sokan marka FİAT. 1980'li yıllarda japonların o çok övündüğü değişken sübap zamanlamalarını Alfa Romeo seri üretim araçlarında kullanıyordu. 1903 yılında ortada doğru düzgün uçak yokken Alfa Romeo Aerodinamica isimli konseptini geliştiriyordu. Aerodinamik tahminlerle yürüyebilecek bir mühendislik dalı değil inanılmaz bir veri gerekiyor. Bu şekilde bir sürü keşif, arge, cesaret ve gerçekten mühendislik isteyen çalışmalar var, bunlar ilk aklıma gelenler. Dayanıklı değiller diyorsanız ayrı. Ben onu da şuna bağlıyorum: şirket ekonomilerini doğru yönetemiyorlar. En azından geçmişte, önce satış adedi değil ruh, mühendislik, şıklık diye direten bir sürü İtalyan markası battı çıktı. Bu saydığınız birleşimlerin de çoğu neredeyse batık durumdaki İtalyan markaların Almanlar tarafından satın alınması ile oldu. En çok satan İtalyan bile berbat yönetildi yıllarca. Aynı sınıfta bir çok araç çıkardı hiçbirini doğru dürüst satamadı, bir ürettiğini bir daha üretmedi, elinde tuttuğu tarihi ve ruhu olan markaları başka firmalara satmak zorunda kaldı. Almanlar o ruhu olan ve yaşayan markaları alıp doğru yönettiler sadece. Dolayısıyla İtalyan mühendisliği, tasarımı, ruhu, zevki, Alman yönetimi diyorum ben.

Aşağıya 1924 yılında kara hız rekorunu kırmış bir İtalyan mühendisliği bırakayım.

devirsever

Guzel ozetlemissin Sercan  :D
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1998 156 3.0 V6 (Güncel)

halil

kronik sıkıntı sonuçta her araba da olabilir.alman'lar çok iyi araba yapıyor, diğerleri çöp yapmıyor.zamanın da passat'ların turbo arızası ,dsg arızaları kronikti.sonraki modellerde düzeltildi.porsche'nin yanan arabaları varmış.aşağıya link bırakıyorum.bu örnekler çoğaltılır.kronik sıkıntılar sadece Alfa'ya özgü değil.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

radar54

İçi yeşil bordo mu bana mı öyle geliyor

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

Tolga033

İçi yeşil bordo mu bana mı öyle geliyor

Aynen. İlginç.  :)

Sercan Keklik

kronik sıkıntı sonuçta her araba da olabilir.alman'lar çok iyi araba yapıyor, diğerleri çöp yapmıyor.zamanın da passat'ların turbo arızası ,dsg arızaları kronikti.sonraki modellerde düzeltildi.porsche'nin yanan arabaları varmış.aşağıya link bırakıyorum.bu örnekler çoğaltılır.kronik sıkıntılar sadece Alfa'ya özgü değil.

Yok kesinlikle her araçta var ama günlük kullanımlarımızı etkileyecek şeyler o tür araçlarda daha düşük. Parça bulunabilirliği %100.000.000 daha fazla, parça ucuzluğu %100.000.000 daha ucuz.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

ysbilgin

Rezil edilmiş bir alfa romeo daha.
Hayat sıkıcı otomobillere binmek için çok kısa!

murat

Dr. bu ne  :-[

Buna da duvardan duvara halı döşemişler  :duvar:

Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

kuti147

Buna da duvardan duvara halı döşemişler  :duvar:

159 un sahibi baya evdeki eski halıyı kesip, sonra overlok yaptırıp arabaya koymus 🤦🏻‍♂️
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Spider916

159 un sahibi baya evdeki eski halıyı kesip, sonra overlok yaptırıp arabaya koymus 🤦🏻‍♂️

He was overlooking maybe You are not allowed to view links. Register or Login :))
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

kuti147

He was overlooking maybe You are not allowed to view links. Register or Login :))

:lol: :lol:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Ogzhan