Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

You are not allowed to view links. Register or Login
Peki bu 2006 lardaki kurumlanma problemine ne diyorsun? ben bu formda duydum böyle bir şey aslı var mı acaba?

Kurumlama problemi yoktu, Benzin seçiyordu ve benzin yakmasıyla alakalı bir problem vardı. Motor aldığı yakıtı yakamıyor, Egsoz patlatıyordu. Bunla ilgili tüm 2006 araçlarda problem var. 95-97 fark etmez opet bp shell vs.. nerden alırsanız alın begenmediginde patlama yapıyordu araç. İlk çalıştırmada. Bunu 2008 yılında anca halledebildiler. 2008 den bu yana böyle bi problem yaratmadı fakat benzin seçiyor ki 156 larda seçiyor. Hatta bindigim tüm alfalar seçiyor diyebilirim.

Serca bey, o zaman pek kar edememişler anlaşılan insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor, mesela iyi durumda olan para eden önemli parçaları söküp, yerine çıkma ve ucuz parçalar takılabilir, bunu da anlamak pek mümkün olmaz sanırım.

Böyle bi şey için kimsenin günahını alamam. Ama hesap ortada

41 e sattım ben. ankaraya gitmesi alımı satımı kaskosu 1.000 TL daha ekleyin..  Araç verdigim gibi duruyo gözüküyor. 42 ye zaten bu aracın satılması pek mümkün degil. E Lastik masrafıda var 235-45-18 Ara ebat zor bulunur tanesi 550 TL den aşagıya çok zordu 8 ay önce. Ben hesap kitap yaptım, Aylık 1.500 TL benzini, Yaklaşan 80.000 km Bakımı, Vergisi, Lastigi beni üzücekti sattım. Alan arkadaş şimdi bunun ocak vergisinide ödedi. Alan arkadaşta Alfa Romeo bayisi e bunu bilicek biri. Ya müşterisi vardı kaçırdı vs.. Ama kesinlikle parça almışlar sökmüşler diyemem. Beni günde 5-6 kişi arıyor Araç sizinmiş bilgi alalım diye hepsine iletiyorum bende iken KIZ gibiydi :) ama 8 aya yakın zamandır bende degil durumunu bilmiyorum. Ayda çok km yapmıyan insan için alınabilecek bir araç ama çok km yapıyorsa benzin üzebilir.

500 TL artımıda kesinlikle vergi için olmuştur söyliyim..
Ben Tolga ile ne zaman konuşsam senin ismini veriyor bir de öğretmenmişsin. Arkadaşı dün akşam ben aradım; hayırdır niye 42.000 den 38 000 Tl'ye kadar düştün diye, cevap vermedi bugün 500 TL zam yapmış :)
Almayı kafaya koyarsam zaten kendi ustamı götürüp baktırırım. Bilgiler için teşekkürler.

Yok est. o ögretmen :) spor hocasıyım demişti bana ilk ögretim okulunda. Ben Allah nasip ederse Yrd Doç adayıyım şimdilik :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

may-alfa

Yok est. o ögretmen :) spor hocasıyım demişti bana ilk ögretim okulunda. Ben Allah nasip ederse Yrd Doç adayıyım şimdilik :)
Sana Allah kolaylık versin, bir de sabır :) Hoca'larla uğraşmak zor.
Mehmet Arif

delimai

lpg takmasa iyiymiş
jantları farklı ama aynı araç sanırım..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Spider_Volkan

arkadaşlar bu araç tr deki 2002 model tek gtv.
eski sahibi sanko holding. ellerinde bir spider bir de gtv vardı. yanlış olmasın 2006 yılında spiderı 450 km deyken ben satın aldım. gtv de aynı km lerdeydi. daha sonra bu araç da satıldı, sonra akotanın müdürüne geçti. arkadaşıma almak istedim, yüksek fiyat istediler alamadık. daha sonra yine internette gördük , yine almak istedik, lpg takıldığını görünce vazgeçtik.

Sercan Keklik

159 fiyatına 1999-1996 Spider

159

You are not allowed to view links. Register or Login#

Gt

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Anıl

arkadaşlar bu araç tr deki 2002 model tek gtv.
eski sahibi sanko holding. ellerinde bir spider bir de gtv vardı. yanlış olmasın 2006 yılında spiderı 450 km deyken ben satın aldım. gtv de aynı km lerdeydi. daha sonra bu araç da satıldı, sonra akotanın müdürüne geçti. arkadaşıma almak istedim, yüksek fiyat istediler alamadık. daha sonra yine internette gördük , yine almak istedik, lpg takıldığını görünce vazgeçtik.
Bu aracın ilk sahibi yarış pilotu diye biliyorum, Taner Şengezener, o 8000km civarı Akotoya sattı,Akoto'da en zon araç için 38bin istiyordu,kaça gitti bilmiyorum bu galeri aldı. Sonrası malum :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

dragut

Bu araç taa kasım 2011'de ben 147 ti alacağım zamanlarda da aynen bu şekilde satılıktı. O zaman yapılan bakımların aynısı hala yazıyor! Üstelik park halindeyken arkadan bir aracın vurması sonucu araç hem arkadan dağılmıştı; hem de çarpma şiddetinin etkisiyle önden direğe vurup kaputu mahvolmuştu. Perte çıkartıp kaskodan paramı alacağım diyordu sahibi. Sonra ne oldu bilemiyorum.

Neticede 20bin lira dahi vermem bu araca. Sizlere tavsiyem, uzak durun.
"Alfa sevgisi"

sp4rc0

Bu araç taa kasım 2011'de ben 147 ti alacağım zamanlarda da aynen bu şekilde satılıktı. O zaman yapılan bakımların aynısı hala yazıyor! Üstelik park halindeyken arkadan bir aracın vurması sonucu araç hem arkadan dağılmıştı; hem de çarpma şiddetinin etkisiyle önden direğe vurup kaputu mahvolmuştu. Perte çıkartıp kaskodan paramı alacağım diyordu sahibi. Sonra ne oldu bilemiyorum.

Neticede 20bin lira dahi vermem bu araca. Sizlere tavsiyem, uzak durun.

zaten yaptığı tüm masrafları araç bedeli üzerine eklemiş :) bu paraya 125bin değil 25bin You are not allowed to view links. Register or Login olsa satamaz..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

O kadar dağılmış ama araçta değişen yok,lokal boya varmış! Kime güveneceksin birşey alırken >:(

1998 GTV V6 TB

alfin

147 arayanlar baksın hem beyaz hem sunroof yayları eksik sadece 

agucba

Pek kaçırılmaması gereken bir 147'ye benzemiyor ama...  :)

///////////////

shadycome

2-3 ay önce You are not allowed to view links. Register or Login da bu araç 25500dü. aracın 9 adet hasar kaydı var en büyük hasarı 10bin tl olmak üzere 3bin 2bin 500 lira gibi kayıtları mevcut.
aracın sahibi ile konuştum 18bine kadar verecek gibi söylediğine göre aracı faturalı olarak oto eksperden almış aldıkdan  sonra aracın 9 adet hasar kaydı oldugunu ögrenmiş dava açacakmış fakat 1 hafta içinde askere gideceği için fiyatı 19bin tlye acil satılsın diye düşürmüş vs vs..aracında herhangi bir sorunun olmadığını söylüyor.
düşünen ilgilenen varsa değerlendirebilir..

wolkanku

doktor murat abi belki TI'a geri döner :)

gerçi deutsche schule durumları var :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Yılan hikayesi:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Emre Sezen

bu arabaya birden ne oldu acaba ?? :) bi ara bi arkadaşın serviste fotoğrafını çektiği 20-22k lık araç değil mi bu??

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Anıl

Baktı herkes fiyat yükseltti, o da dayanamadı demek,arkadaşım aramıştı 20bine bırakıyordu, belki daha da düşerdi. Herkes fiyat yazar ama aracın bir değeri var, fiyatı abartmaya gerek yok.

1998 GTV V6 TB

mahoretti

gerçek ise, üzücü ama tam da çöl ve kutup ayısı muhabbeti...

ihsany

gerçek ise, üzücü ama tam da çöl ve kutup ayısı muhabbeti...

Pek inandırıcı gibi değil ama gözümün önünde bir çekicinin üzerinden Q7 düşmüştü. Olur mu olur yani..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

Emre Sezen

şu aracı içimizden biri alsın artık, yoksa ben pişman olmaya başlayacağım, biraz bekleyip neden bunu almadım diye, gerçi ben aldığımda bu araç 22-24 gibi bişeydi, ki şu fiyatıyla bile benim aldığım rakamın çok üstünde, ama önü yeni ve 20.000 km daha az gitmiş  :)

not:belki bizden biri alır, ph1 seviyordur, renklerimiz uyuyor ya değiştiririz hemen kaputla tamponu :)

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

FB10ur

İlan tamamen fake ilandır ilan üzerinde gerekli işlemler yapılıp yayından kaldırılmıştır...

Gouki

İlan tamamen fake ilandır ilan üzerinde gerekli işlemler yapılıp yayından kaldırılmıştır...

Adam yetkili beyler :)

FB10ur

Adam yetkili beyler :)

kanka muhtemelen kapora dolandırıcılığının peşinde olabilir gerekli kontrolleri yapacaktır departman :)

wolkanku

g.tümüzden element uydurmayalım..
Produzione Specifica'ymış..töbe :) google'a yazınca Produzione Specifica alfa 156 diye bir tek bu arkadaşın alfası çıkıyor ne hikmetse :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Produzione Specifica'ymış..töbe :) google'a yazınca Produzione Specifica alfa 156 diye bir tek bu arkadaşın alfası çıkıyor ne hikmetse :)
Demek bi tek ona özel:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

dragut

Demek bi tek ona özel:)

Fiyatının da yüksek olması manidar! "Özel üretim" ya arkadaşın aracı :D
"Alfa sevgisi"