Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_ozhan

Q4 gayet iyi duruyor.

Dentist

Nerede saklıymış ki bu,hiç fark edilmemiş bugüne kadar eğer dediği gibiyse gerçekten de...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Tuncay Nergis

quote:

You are not allowed to view links. Register or Login

hatasız boyasız Q4

Ben Spider'ı alırken bikaç kere Carium'a gittim ve bu hep ordaydı. Üst kapak açıktı. Ne yapılıyodu bi sormak lazım.

Yalnız öyle "fabrikadan çıktığı gibi" gözükmedi bana... Tamam güzel araba da..

canunal

gazlamayacaksan neden alacaksın ki bunu?? q4 difransiyel olduğundan mı, karda çamurda kullanmak için mi git jip al...

erdem1904

Q4 gibi bir performans arabasının 15 yaşında olupta hala fabrika boyasının üzerinde ışıl ışıl parlaması bile nedenli özenle bakıldığını gösteriyor...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murat Sağlam

bayağı sağlam duruyor vallah...

emin

quote:

quote:

hatasız boyasız Q4

Ben Spider'ı alırken bikaç kere Carium'a gittim ve bu hep ordaydı. Üst kapak açıktı. Ne yapılıyodu bi sormak lazım.

Yalnız öyle "fabrikadan çıktığı gibi" gözükmedi bana... Tamam güzel araba da..

ben de hatırlıyorum bu aracı, zeki ustaların garajında, en son yılmaz ustanın yanına uğradığımda zeki ustaların sokağının çıkışına yolun üzerine park etmişlerdi. Fotoğraflara özenilmiş kuaför yapılmış belli, güzel görünüyor ama iyice araştırmak lazım bence de. ama diğer q4lere nazaran yazılanlar esaslıysa fiyatı aşırı da yüksek değil. Sırf jantları ve iç döşemesi ekstrayı hak eder diyorum.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 25/08/2011  00:16:12
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

emin

araç arandığında iki parça lokal boya var deniyor.
Küçükyalı birmotta aracın airbagleri açılmış halde fotoğraflarının olduğunu belirttiğimde, plakasını söylediğimde.Zincirlikuyu Birmottan Nedim bey'le görüştük kendisi de aracın velev ki böyle bir durumu olduğunu beni neden ilgilendirdiğini söyledi, ben de alfistiturkey forumundan bir arkadaşımızın almasından korktuğum için, aracı ifşa edeceğimi belirttim.

araç test aracıymış ayrıca bilginize.

Register or Login" border=0>
Register or Login" border=0>

aracın plakalı fotoğrafını paylaşmıyorum bilginize.belki kazasını görüp tatmin olup uygun bir fiyata almak isteyeniniz de olabilir, maksat insanlar yanıltılmasın.

Edited by - Emin Kurtoğlu on 25/08/2011  14:16:20

Edited by - Emin Kurtoğlu on 25/08/2011  14:18:03

Alfadanadam

Alfa Romeo Türkiye'nin ve dahi İtalya'nın büyük umutlar beslediği bir modelini, hem de yetkili servisi yalan bilgiyle satmaya çalışıyor.
Bu arabayı almak isteyen kişi o servise gösterse nesi var nesi yok diye ne diyecek servis?

Peki ben bunu gördükten sonra bir başka zaman nasıl güvenerek gideceğim ya da bir tanıdığımı göndereceğim?

Sorular çok, ama belli ki daha uzuuuuuun zaman cevapları olmayacak. Alfa Romeo'nun makus kaderi işte...

Yazık emeklerimize....

emin

quote:

Alfa Romeo Türkiye'nin ve dahi İtalya'nın büyük umutlar beslediği bir modelini, hem de yetkili servisi yalan bilgiyle satmaya çalışıyor.
Bu arabayı almak isteyen kişi o servise gösterse nesi var nesi yok diye ne diyecek servis?

Peki ben bunu gördükten sonra bir başka zaman nasıl güvenerek gideceğim ya da bir tanıdığımı göndereceğim?

Sorular çok, ama belli ki daha uzuuuuuun zaman cevapları olmayacak. Alfa Romeo'nun makus kaderi işte...

Yazık emeklerimize....

küçükyalı birmotta bu aracı görünce yarın bigün bu araç satılacak düşüncesiyle fotoğraflarını çekmiştim. Yakın bir arkadaşımda askerden dönünce ikinci el temiz bir jülyet almayı düşünüyordu. Sabit kur kampanyası vesaire daha askerden dönmeden dizel bir julyet aldı.
Fotoğraflara baktığınızda gerçekten tertemiz kmsi düşük bir jülyet gibi görünüyor, rengi ve paketi de hoş. Çevremdekilere alfa konusunda referans oluyorum birmota gönderiyorum, ya benim referansımla bu araç bir arkadaşıma satılmış olsaydı.

Yalan bilgi diyemem ilan için, ama arayıp sorduğumda 2 parça lokal boya var deniyor. Ben airbagler açıldı arabanın plakası bu diyince daha yetkili ya da bilgi sahibi arkadaş ee siz alıcı mısınız ne istiyorsunuz diyor =)

agucba

Bunu yapan bir de herkesin çok güvendiği "Zincirlikuyu Birmot".

Umarım Alfa Romeo Türkiye sitemizi dikkatle izliyordur.

///////////////

bado

küçükyalıdaydu bu araç.. bilgi için sağol emin..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

bado

quote:

z.kuyu otoeksper servisi bağlayan bi durum varmı?

emin

quote:

quote:

abi araç oranın test aracıymış, şuanda da oradan satılık. Zincirlikuyu birmot. hatta ilk benle konuşan arkadaş bu aracın hiç küçükyalıya gitmediğini falan iddia etti. Kimi bağlar ne bağlar bilmiyorum ama bilginiz olsun. O kadar galeriler eleştiriliyor, km düşürdüğü,kazalı araçların kazalarını lokal boya diye geçiştirdiği için. Oysa durum pek çok yerde benzer.

Alfadanadam

quote:

quote:

Bağlar elbette. Zaten Eksper'den değil direk Birmot'tan satılık.

İlanın başlığında "BİRMOT ZİNCİRLİKUYUDAN ALFA GİULİETTA 1,4 TB SPOR PAKET 170 HP" yazıyorsan bunu tek amacı vardır, potansiyel alıcılara güven vermek.

bado

ben yinede emin'in telefonuna çıkan şahsın hadsizliği kurnazlığı olarak yoruyorum...

A.S.GÜMÜŞ

Yalnız bunu You are not allowed to view links. Register or Login a bildirmek lazım

07 DH 800

tolga_ozhan

Tekrar edeyim o zaman Allah kimseyi ne sıfır araç almak için nede servis için Birmot'a düşürmesin. Ben böyle bilgisiz, ilgisiz insan topluluğu görmedim. Şimdiye kadar hangi konu ile ilgili muhattap olsam hep bir alaycı gülümseme oluyor yüzümde. Sebebini varın siz anlayın.

erdem1904

birde 2,0 75 vardı eminin paylaştığı, şu an ilanı yok... Bu iki aracın ortak özelliği ön koltuklarının RX8 koltuğu olması...
Piyasada bu kadar çok perte çıkmış RX8'mi varki önüne gelen RX8 koltuğu takıyor anlam veremedim...

Edited by - erdem1904 on 26/08/2011  10:44:37
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

ilgili jülyeti hasarlı araçlar başlığına almışlar...
Bu başlıkta uygun değil açıklama kısmına hasarsız demesinler yeter bence...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murat Sağlam

adanadan bir giulietta daha...

A.S.GÜMÜŞ

quote:

ilgili jülyeti hasarlı araçlar başlığına almışlar...
Bu başlıkta uygun değil açıklama kısmına hasarsız demesinler yeter bence...

İyi yapmışlar en azından insanların kandırılmasının önüne geçmişler.

07 DH 800

ihsanakdas

böyle şeyler gördükçe çok güvenim sarsılıyor benim. hayır kocaa birmot böyle şeylere niye tenezzül eder anlamam. hayır bunu yapan aracın bakımında nasıl malzeme kullanır Allah bilir.

Murat Sağlam

ozi156

spider ve brera ile bende ilgiliyim  bu aralar ama motorlari sonuk kaldi...1.8 lt 235 bg lik motor yanlarinda:(