Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delimai

You are not allowed to view links. Register or Login
buda iki hafta sonraki ilan,
şimdi ben bu galeriye 45 teklif etsem ayıp etmiş olur muyum :-[
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

Tolga033

Galerici boşuna vermiş ilanı ,alacak adam zaten gider sahibinden alır.  :D

egeozal1

buda iki hafta sonraki ilan,
şimdi ben bu galeriye 45 teklif etsem ayıp etmiş olur muyum :-[
Km bilgilerini kontrol edin bence. İki hafta önce ki ilanı kontrol edin. 79,000 Km şimdiki ilan 75,000 km... Yanlış mı girmişler ilana ya da düşürme mi var ? Neyse ben size Distinctive öneriyorum o rakamlara çıkmışken. Galerinin 45 ten aşağı aldığını zannetmiyorum. 45 teklif ederseniz büyük ihtimalle kabul etmez.. :) Distinctive e yönelin derim benama tercih sizin.. :D

delimai

araba hala sahibinde değildir diye tahmin ediyorum...ege cim distinctive yazıyor ilan da ama bilemedim..
Levent Ayas

egeozal1

Levent abim o araç Progression. 16" Jant var Far yıkama yok xenon yok Otom. katlanan ayna yok vs vs.

Progression ama ben sana alma demiyorum tercih etmem ben ama tercih edenler olabilir bana da sadece hayırlı olsun demek düşer...:)

delimai

xenon yok mu... xenon far yazmışlar  bide açıklamaya.... >:(
Levent Ayas

egeozal1

Orjinalinde yok. Sonradan takılabilir. Bi-Xenon değildir tahminimle. Xenon varsa sadece xenon vardır. Distinctive alıp donanımdan ödün vermezsin Levent abi bildiğim kadarıyla senin 156 da donanım olarak Full şimdi Full araçtan inip boş araca binmek pek mantıklı gelmiyor bana.. Talep Arz meselesi.. Ben donanımsız araba istemem o kadar para veripte. Biraz daha üste ekleyip daha donanımlısını alırdım durumum müsaitse. Bütçem yetmediyse de değiştirmem. Bütçe düzelene kadar kendi aracımı kullanırım neticede elimde para var diyip düşünmeden bilmediğin aracı alıp kullanıp bütçe düzelince donanımlısını almak mantıklı değil elimdeki aracın geçmişini biliyorum bilmem ne kadar sorunsuz kullanırım bütçem düzelince de donanımlısını alırım demek daha mantıklı bence :)

delimai

Orjinalinde yok. Sonradan takılabilir. Bi-Xenon değildir tahminimle. Xenon varsa sadece xenon vardır. Distinctive alıp donanımdan ödün vermezsin Levent abi bildiğim kadarıyla senin 156 da donanım olarak Full şimdi Full araçtan inip boş araca binmek pek mantıklı gelmiyor bana.. Talep Arz meselesi.. Ben donanımsız araba istemem o kadar para veripte. Biraz daha üste ekleyip daha donanımlısını alırdım durumum müsaitse. Bütçem yetmediyse de değiştirmem. Bütçe düzelene kadar kendi aracımı kullanırım neticede elimde para var diyip düşünmeden bilmediğin aracı alıp kullanıp bütçe düzelince donanımlısını almak mantıklı değil elimdeki aracın geçmişini biliyorum bilmem ne kadar sorunsuz kullanırım bütçem düzelince de donanımlısını alırım demek daha mantıklı bence :)
kesinlikle :yukari-ok:
Levent Ayas

hi_cazz

İlandaki araç için galeri aracı olabilir. Yani hala sahibinde olma ihtimali var. Galerinin verdiği ilanda yanlış bilgi çok. Araç prograsive.

Not: distictive olsn tüm 159larda xenon ve full donanım olmuyor. Xenon plus olursa standart olur.

zephry

araba hala sahibinde değildir diye tahmin ediyorum...ege cim distinctive yazıyor ilan da ama bilemedim..

e-devletten kontrol ettim, araba ilk sahibi üzerine kayıtlı hala 31/07/2007 trafiğe çıkışlı görünüyo.

delimai

e-devletten kontrol ettim, araba ilk sahibi üzerine kayıtlı hala 31/07/2007 trafiğe çıkışlı görünüyo.
teşekkür rederim...aradım galeriyi araç konsinye dedi..sahibi 46 istiyordu demek satın 46 üstü sizin dedi onlarda 48.5 yazmış sahibini arayıp konuşmak lazım..
Levent Ayas

wolkanku

kelimenin tam anlamıyla içine s.çmş
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

delimai

hakkaten  :yukari-ok:..güzel güzel bakıyorken birden iç mekan resimleri  :'(
Levent Ayas

Tolga033

Zevksizliğin bu kadarı. :D

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

egeozal1

Bence Alfa Romeo alırken alıcılar teste tutulsun. Zevkli ve elit insanlara satsınlar bu ne ya :asagi-ok: :asagi-ok:

teflontawa

Bence Alfa Romeo alırken alıcılar teste tutulsun. Zevkli ve elit insanlara satsınlar bu ne ya :asagi-ok: :asagi-ok:

Bu nasil saçma sapan bir yorumdur yahu.Yani bazen hudutlar aşılıyor iş hakaret boyutuna geliyor.Zevkli ve elit insanlara satilsin,alıcılar teste tutulsun ne demektir.
Arkadaşlar/baylar yorum yaparken şöyle bi 45 saniye dusunelim. :asagi-ok:
SENZA CUORE SAREMMO SOLO MACCHINE

TRUPHASE

Kayseri'de deniz var mıydı?

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

delimai

biz de bu başkan varken az kaldı onu da getirir :haydi:
Levent Ayas

Fatihob

Beyler bunda ne varki? Benmi bişi kaçırıyorum, yoksa ilandaki fotolar falanmı değişmiş?
..

Emre Sezen

Beyler bunda ne varki? Benmi bişi kaçırıyorum, yoksa ilandaki fotolar falanmı değişmiş?

valla bi ara bende aynı şeyi düşünmedim desem yalan olur  :-[ sanırım koltukların siyah olması bozmuş olayı dedim, kendimi teselli ettim  :D

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Gouki

Uğur abi :D

Fatihob

Yok ya koltuklarla alakalı değildir heralde. Siyah ve bej öyle kötü durmamış. Belki koltuklar bu renkken konsolun gri olması biraz sırıtmış olabilir ona laf edilmiş olabilir.
..

wolkanku

koltuklar orjinalinda bej renkmiş, adam siyaha kaplatmış.
e geri kalan torpido altı trimler, koltuk çevre trimleri bej renk kalmış..
bence kabus gibi olmuş :)
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

FB10ur

Mk2 147 ss

Fatihob

Anladım Volkan. Koltuklar yarı yarıya, torpidoda yarı yarıya aynı renk oldugu için benim çok gözüme batmamıştı. Büyük ihtimalle bejlerin kirlenmesiyle baş edemedi :)
..