Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Saba da ne yakışır Onur hocam. :)

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün bu araç ile karşılaştık. Yeşilköy trafiğinde sıkışmış durumdayken soldan geldi, arkama geçti, sonra bir süre önlü arkalı gittik. Şerit değiştirince falan o öne geçti ben arkasına geçtim. Jantlar bu resimdekinden daha iyi duruyor, çok da sırıtmamış aslında ama TI jantı kadar güzel değil BENCE.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

M3RTi

Uzun zamandır dikkatimi çeken bir araç

You are not allowed to view links. Register or Login#
bu araç ilana koyulduğu ilk günden beri benimde dikkatimi çekiyor, fiyatı uygun gibi

egeozal1

erdem1904

Ona göre de fiyatı var.. ;) Ağır hasar kaydı yok ve km si orjinal ise 22.000'e alınır paşa paşa binilir.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

erdem1904

Fiyatı yanlış mı görüyorum

Hasarı sadece arkadan ve önden hiç kazası yok ise bu fiyata düşünülebilinir aslında.. Tabii ki km orijinal ve mekanik anlamda sorunu yok ise... Temizlerinin fiyatı belli.. Piyasasının 10.000 tl altında... Satılacağı zamanda aynı şartlarda satılıp elden çıkartılır... ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

FB10ur

Kazası var? :asagi-ok:

Evet egecim hasar kaydı var fakat adam yazmış zaten neyi olduğunu ve erdemin dediği gibi fiyatlara alınıp binilecek cinsten :)

fevkalbeser12

Sanki 159 ların piyasası düşüyor gibi? Yoksa bana mı öyle geliyor?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

egeozal1

Kemal abi her araç yavaş yavaş düşecek ki bizde Giulia , Giulietta , 4C alalım değil mi? :))

agucba

159'larin fiyatinin düştüğü falan yok bence.  Adam akıllı alınacak 159'ların fiyatları 45-50.000 TL civarında. 40.000 TL utopik bir rakam, eğer sahibi sıkıntısından saymıyorsa.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

///////////////

fevkalbeser12

159'larin fiyatinin düştüğü falan yok bence.  Adam akıllı alınacak 159'ların fiyatları 45-50.000 TL civarında. 40.000 TL utopik bir rakam, eğer sahibi sıkıntısından saymıyorsa.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Ben şurdan fikir yürüttüm. Kendime 159 bakarken dediğiniz gibi 45-50 civarıydı 159 lar, hatta ibre daha çok 50 doğru dönüktü. Mesela Önderin(master) arabaya niyetlenmiştim ciddi ciddi 49 gibi rakamlar konuşuyorduk. Şimdi 40-45e de güzel arabalar denk geliyor sanki. Tabi bu sadece benim düşüncem. Yalnış hisslere kapılmış da olabilirim:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Spider_Volkan

şu aracı geçen gün arkadaşa almayı istedik. 28.000 tl fiyat verdik. aldığımız cevaplar komikten öteydi.
mesela:
TÜRKÇENİZ ÇOK GÜZEL AMA FİYATLARDAN TAHMİN EDİYORUM FAZLA BİLGİNİZ YOK BİZİM ARACIN MUADİLİ YOK 89-90..MODEL FİYATLARINA BAKIN SİZ BÖYLE BİR ARAÇ İSTİYORSANIZ EGER V-6 2500 MOTOR GTV.LERE BAKACAKSINIZ..2000.MOTOR V-6...3000.MOTORLAR VAR..SİZE DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ BİZİM ARACA DİKKAT ETMEDİNİZ..2000. MOTOR..155..BEYGİR..VE ÇOK ÖZEL LPG GİZLİ SELAMLAR..

Fatihob

Sabah sabah okumaya calistim kendime iskence ettim. Adam Turkce konusamiyor.
..

Spider_Volkan

Sabah sabah okumaya calistim kendime iskence ettim. Adam Turkce konusamiyor.

bizim arkadaş irlandalı. adama az buçuk türkçe mesaj atmış. satıcı vatandaş attığı  mesajın devamında zamanında londra'da ikamet ettiğini ve oraları iyi bildiğini de yazmış ama kimse muhabbeti bilmediği için silmiştim o kısmı :)

Burak

Adam bir kaç ay sonra hala istiyormusunuz diye geri dönerse şaşırmayın :)
1997 Gtv V6 TB

Spider_Volkan

bu araç ankaradaki alfa servisin müdüründeyken de talip olmuştuk. o zamanlar 32bin tl teklif etmiştik vermemişlerdi. bir kaç ay sonra aynı fiyattan almaya razı mısınız diye aradıklarında bizim arkadaş çoktan başka bir araç almıştı bile. hemen arkasından da sahibinden de ilana çıktı bu gtv.
konuştuğum vatandaşın ağzından , şu anki sahibi, çok karizmatik, kendine çok iyi bakan 65 yaşında hep böyle spor arabalara binen, dizi tekliflerini bile geri çeviren biriymiş. (bir an esra erol'da sandım kendimi)
çok özel tüp takılmış, zaten 35 e almış . üstüne tüp takmış, lastiklerini değiştirmiş. 39dan aşağı vermezmiş.

erdem1904

Bu aracın jant lastiklerini değişmesi değerini düşürür aksine, önceki jantlar velaydı...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

147BLACK

şu aracı geçen gün arkadaşa almayı istedik. 28.000 tl fiyat verdik. aldığımız cevaplar komikten öteydi.
mesela:
TÜRKÇENİZ ÇOK GÜZEL AMA FİYATLARDAN TAHMİN EDİYORUM FAZLA BİLGİNİZ YOK BİZİM ARACIN MUADİLİ YOK 89-90..MODEL FİYATLARINA BAKIN SİZ BÖYLE BİR ARAÇ İSTİYORSANIZ EGER V-6 2500 MOTOR GTV.LERE BAKACAKSINIZ..2000.MOTOR V-6...3000.MOTORLAR VAR..SİZE DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ BİZİM ARACA DİKKAT ETMEDİNİZ..2000. MOTOR..155..BEYGİR..VE ÇOK ÖZEL LPG GİZLİ SELAMLAR..
Bu araç bizim Tolga Yazıcıer diye bir arkadaş var. UFO forumlarından tanıyorum. Ankara'da Dikmen'de bana yakın oturuyor. Onun babasının aracı sanırım. Geçenlerde Facebook'ta 1-2 cümle Alfa muhabbeti yapmıştık. İsterseniz kontak kurar sorarım.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Spider_Volkan

Aslinda hic fena olmaz cunku arabaui istiyoruz. Araciya da hic guvenmedim. Belki sahibi istedigimiz fiyatlara verir

Volkan

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Veloce

Bu şaka olmalı...

Burak

bu araç ankaradaki alfa servisin müdüründeyken de talip olmuştuk. o zamanlar 32bin tl teklif etmiştik vermemişlerdi. bir kaç ay sonra aynı fiyattan almaya razı mısınız diye aradıklarında bizim arkadaş çoktan başka bir araç almıştı bile. hemen arkasından da sahibinden de ilana çıktı bu gtv.
konuştuğum vatandaşın ağzından , şu anki sahibi, çok karizmatik, kendine çok iyi bakan 65 yaşında hep böyle spor arabalara binen, dizi tekliflerini bile geri çeviren biriymiş. (bir an esra erol'da sandım kendimi)
çok özel tüp takılmış, zaten 35 e almış . üstüne tüp takmış, lastiklerini değiştirmiş. 39dan aşağı vermezmiş.
İnsanlar hala araca yapılan masrafların aracın değerini arttırdığını sanıyorlar yazık , madem satmaya niyetin var hiç masraf yapmayacaksın , yapıyorsanda zararı göze alacaksın sonuçta aracın piyasası belli 39'a satılması bence imkansız gibi bişey.
1997 Gtv V6 TB

Emre Sezen

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

Spider_Volkan

bu ne ya şimdi? gtv den soğutur adamı bu. sanki ankara değil, alfa müzesinde bir gtv

Gouki

Satılık Mito var :))