Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kutay

You are not allowed to view links. Register or Login
2001  2.0 147 Manuel
Bu aracı bilen var mı ?

Gümrük çıkışlı bu araç yaklaşık 1-1,5 sene önce tr ye girdi. Sahibi jantları kapağa çevirmiş. Lpg bağlamış... Düşünülebilir...  :kahve:
ege sen tanıyormusun  bu aracı . baska bilgi var mı ?

Kutay Alper Alfa Romeo servisi var araç onlarındı zamanında bir görüş istersen..
Bu servisi yeni duydum açıkcası.
Abi bu fiyata bu model iyimi sence?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

erdem1904

Bakmak lazim.. Daha iner AMA bence :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kutay

konustum anlasmıs herhalde biriyle 18 500 e
yarın birdaha arıyacagım . olmazsa sıcak parayı göstersek verir mi ?
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

sariertan

jant isteyen giu ve 159 sahipleri için kaçırırsanız dövüyoruz kampanyalı jant.

Bunu gormusdum ve favorime eklemistim. Bir kez daha 5x108 bijon olculerimden dolayi sinir oldum. 108 ne kardesim yapsana iade 110   :duvar:

Ama halen aklimda akilli bijon ile uyar diye dusunuyorum.

Anıl

konustum anlasmıs herhalde biriyle 18 500 e
yarın birdaha arıyacagım . olmazsa sıcak parayı göstersek verir mi ?
Bu araç çoook uzun zamandır duruyor,bir durumu olabilir,birde gümrükte ne gibi hasarı vardı bilmek lazım.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

egeozal1

Servisin anlattığına göre eski sahibi gerçekten hastaymış...  :duvar: :asagi-ok: :o

''TUŞ TAKIMLARI,ELDİVENLE KULLANILMIŞ''  :o :o :o

senati

Arkadaslar Ahmet Usta diye dalga gecilmis o benim arkadasim ve kendisi bir bagyan.Lutfen dalga gecmeyin dsjakdkjsadksad :D :D :D :D

egeozal1

Pardon Bağyaaan bakar mıyın???  :haydi: :haydi:

hi_cazz

Servisin anlattığına göre eski sahibi gerçekten hastaymış...  :duvar: :asagi-ok: :o

Tamam araç temiz görünüyor da. Bu kadar abartmanın anlamı yok ki!

egeozal1

Tamam araç temiz görünüyor da. Bu kadar abartmanın anlamı yok ki!
Halit abi kesinlikle katılıyorum bir de aracı yıkamacı dahil yıkamamış ya koptum  >:D :duvar:

tolga_ozhan

166'nın sahibi arabayı bana sigara içilmemiş şekilde sattı. Araba başında da 3-5 kez söyledi.
Aldıktan sonra "Olur mu abi gel beraber içelim" dedim. Adama son bir tur attırdım beraber sigara içerken :)

egeozal1

Arabada tütün mamülleri kullanmıyorum ve de kullandırmıyorum bence araca çakmak bile konulmamalı. Resmen iç kokusu  batıyor. :duvar:

Murad

166'nın sahibi arabayı bana sigara içilmemiş şekilde sattı. Araba başında da 3-5 kez söyledi.
Aldıktan sonra "Olur mu abi gel beraber içelim" dedim. Adama son bir tur attırdım beraber sigara içerken :)
Aynı konuya bende fena takıntılıyım. İlanlara yazılan en saçma şey olduğunu düşünüyorum ''içinde sigara içilmemiştir'' ibaresinin. Ben ilan verince özellikle yazacağım ''içinde sigara içilmiştir arkadaşım, doya doya, püfür püfür, gerine gerine, zevkle içilmiştir.'' yazıcam. :)
Bunun öneminin ne olduğunu çok merak ediyorum. Arabam benim en özel alanım, içinde en rahat olacağım alanım. Sigara kullanıyorsam da içerim, içmeyen bir kişi alcaksa aracı bi zahmet temizleti versin :)

milano 75

tonla para vericen sonra,sonra keyfini çıkarmıycan,kısıtlıycan zevklerini,sattığında da tolga nın dediği gibi elin oğlu dibine vurcak,hiç işim olmaz,keyfini sürerim,tewmizler paklarım.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Murad

tonla para vericen sonra,sonra keyfini çıkarmıycan,kısıtlıycan zevklerini,sattığında da tolga nın dediği gibi elin oğlu dibine vurcak,hiç işim olmaz,keyfini sürerim,tewmizler paklarım.
Aynen abi bu kadar basit. Sonuçta sigara kullanan biriyim ve en keyif aldığım şeylerden biri Alfa'mla ufak ufak turlarken tüttürmek :)

egeozal1

Elbette sizin aracınız serbestsiniz tabii ben karşıyım sadece o kadar  :p

milano 75

jant isteyen giu ve 159 sahipleri için kaçırırsanız dövüyoruz kampanyalı jant.

Bunu gormusdum ve favorime eklemistim. Bir kez daha 5x108 bijon olculerimden dolayi sinir oldum. 108 ne kardesim yapsana iade 110   :duvar:ben  5x100 üdirek taktım,sorun yapmaz diyolar,sizde aynısını yapabilirsiniz bence.akıllı bijona gerek yok

Ama halen aklimda akilli bijon ile uyar diye dusunuyorum.

Tolga033

Bu BMW ciler bu ablaları çok ararlar mı? nerden bulurlar? Bu ablalar ne iş yapar. ? vs vs vs. Kızlar hep seçmece iticilikte ve basitlikte....

abla mı?
ahmet abi diil mi o sarışın :))
İyi ki Bmwci değiliz.  :))
Yada E30'cu diyelim.  :D

Fatihob

Hah işte budur adamın içine oturmuştur :) 147mde 1-2 kez içmiştim sadece o kadar köprü trafiği çektiğim halde. Sonra caddede Mitoyu teslim aldım. Daha 3kmde :) Yola çıktım 30 sn olmamıştıki sigaramı yaktım. Ben 147de o kadar kastımda ne oldu adamın teki aldı çarptı pert etti (karşı şeritten biri gelip benim kullandıgım araca çarpıp pert edebilirdide) Mitoda genelde içmiyorum ama içmicem diyede kasmıyorum :D
..

TRUPHASE

Araba içinde sigara içiyorsunuz sonra da gaz odasında yahudileri zehirlediler diye kızıyorsunuz. Arkadaşlar sigaradan bahsediyoruz bunun neresi keyif? Eroin içene de eroin keyif o zaman bence bu konularda özendirici olmamak lazım diye düşünüyorum.
Ayrıca araç içine sinen sigara kokusunu kalorifer sisteminden çıkarabilmek çok zor.
Alışkanlıkları bırakamamak konusunda herkese katılırım ama bir şey yanlışsa yanlıştır.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

tolga_ozhan

Ben araba içinde sigara içiyorum söyleminde özendirici bir taraf yoktur.
Kimse sigara içmek keyiflidire benzer bir ifade de kullanmamış.

Burada keyifli olduğu söylenen sigara içmek değil insanın kendisini kısıtlanmamış hissetmesidir.

Örneğin ben sigara içmek yasak diye toplu taşıma kullanmıyorum (uçak dahil). Gerekirse 14 saat araba kullanıyorum. Kendi adıma konuşursam burada keyifli olan sigara içmek değil, kısıtlanmamış olmak.
Arabanın hiçbir yerinden sigara kokusunu çıkartmak gibi derdim hiç olmadı. Çünkü o kokuyu ben almıyorum. Yine arabama binen kimsede senin arabam sigara kokuyormuş demedi.
Küllüğü hiç kullanmam, camı hep aralarım. Gaz odasına benzer bir ortamı ben hiç görmedim. Çünkü duman camdan çıkıp gidiyor.

Fatihob

Sitede herkes aklı başında kişiler. 10 yaşında çocuk yokki özensin, sigaranın zarını bilmeden ne sigara muhabbeti dönmüş bide ben yakayım desin, bize özensin. Hani Tvdeki, sigara paketindeki ve netteki o kadar uyarıyı görmez benim(bizim) yazdıklarımızı görüpte sigaraya özenirse bigün arabasındada yaksın boşa eziyet çekmesin ;) Araç içindekiler rahatsız olursa söndürsün, satarkende sigara kokusuyla onu alıcak bi müşteri bulsun.
..

milano 75

sigara içmiyo olsam o kokudan hoşlanmam,ama içtiğime göre de yanımdaki kişi için problem yoksa falan sırf kokar diye kasamam,misal büyük jant lastik takıyoruz hoş gözüksün diye araba zıpzıp oluyo,yolcu için şoförden daha rahatsızlık verici bi durum ama umrumuzdamı,değil,ben arabamda yapmaktan hoşlandığım herseyin keyfini çıkarmaktan yanayım,bi şekilde bütün kusurlar giderilir nasısa

milano 75

bu arad dostlar alakasız ama yoğunluk burda,cam rüzgarlığı buldum nette ,heko marka kalite,yalnız tr gönderileri yok,avrupa da arkadaşı olan varmı teslim alıp bize yollıycak,benim abd de yeen var ama orayada yollamıyolarYou are not allowed to view links. Register or Login

Kubilay

Aynı konuya bende fena takıntılıyım. İlanlara yazılan en saçma şey olduğunu düşünüyorum ''içinde sigara içilmemiştir'' ibaresinin. Ben ilan verince özellikle yazacağım ''içinde sigara içilmiştir arkadaşım, doya doya, püfür püfür, gerine gerine, zevkle içilmiştir.'' yazıcam. :)
Bunun öneminin ne olduğunu çok merak ediyorum. Arabam benim en özel alanım, içinde en rahat olacağım alanım. Sigara kullanıyorsam da içerim, içmeyen bir kişi alcaksa aracı bi zahmet temizleti versin :)

Bir zahmet temizletinle olmuyor maalesef.Sigara içmeyen biri sizin alamadığınız o kokuları net olarak alıyor.Ayrıca saçma da değil, ben araç bakarken biri ilanda araçta sigara içildiğini yazarsa ben o ilanı elerim, işim olmaz.Bir kereden iki kereden bahsetmiyor.Düzenli içilmiş arabadan rahatsız olurum.

Araç sizindir, istediğiniz gibi içebilirsiniz.Hatta ben sigara içsem muhtemelen araçta içerdim.Asla kınamam, kendinizi kısıtlamamanız gayet güzel.Ama bundan rahatsız olan insanları da garipsemek hoş olmuyor.