Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frantic

You are not allowed to view links. Register or Login
tanıyan bilen var mıdır?
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

milano 75

vaay,hem sw hem 2.0.buna  mitodaki x5 jantı veya vossen cv1 jant,yay ve iyi bi boya parlatma ile efsanevi olur.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login kaide ve geçmiş sağlamsa bedava,buralarda o paralara taksi çıkma şahin veriyolar,komple soyup drift makinası yapcan bunu.

Burak

JTS  motorlara lpg takiliyor arkadaslar ama ozel bir kit oldugu icin yurt disindan siparis uzerine getirilip taktimak mumkun sadece
bugun gideyim taktiraim diyemezsiniz ama sonucta kit gelir montaji yapilir orada sorun yok

Bu 3.2 GT 22 bin TL ye satildigi icin suan 42 ye bilen goren kisi almaz zaten :)

Bende dusundum ilk bas almayi hatta nasil kacirdik diye arkadaslarla lafladik falan ama sonra 45 bin olarak piyasaya cikti simdi 42 ye dustu ki daha da duser 30 lara gorursunuz

Benim bildiğim kadarıyla sel hasarlı bu araç. Hatta ilana çıktığında ben "alırım bu arabayı" dedim, Bülent Abi sağolsun İstanbul'daki işleri halleti, bana telefon açtı ve aracı bahsedilen komik rakamlara alıyorduk. Ancak aynı gün içinde alınması gerekiyordu çünkü satılmak üzereydi, o gün çeşitli problemlerden dolayı parayı hazır edemeyince de alamadık.

Her ne olursa olsun 20-25bin gibi rakamlara havada kapılacak bir araba idi. Şu anda da 30 bin'den aşağı verirlerse gider kontrol eder almaya kalkarım.

Ancak bu aracın, günlük kullanıldığı takdirde, ayda 1000 TL yiyeceği gibi düşünceler kanaatimce çok iyimser. Ben kendime göre hesap yaptım, en az 1000 km yapıyorum ayda, 15 litreden az yakmayacağını düşünürsek sadece 750 TL benzin işe gidip gelirken harcayacağım para. İdeal olarak 2000 km yapıyorum zaten, 1500 TL sadece benzin, vergisi, kaskosu, yıllık bakımları, sel hasarından çıkabilecek piyangolar derken sanmıyorum ki ayda 2500 TL'den aşağıya malolsun.

Bence günlük kullanmak yerine 30.000 TL'den aşağı düştüğü zaman alınıp güzel bir haftasonu aracı yapılır. Ölene kadar da saklanır. Arese V6 candır :)

Sel hasarlı derken su içinde kalmış bir araçta değil.  ;) Üyelerimizden ARMY_06'nın eski aracı. Batıkent'te yağmurlu havada yoğun su birikintisinden geçerken motor hava girişinden su çekiyor.
Devamında yetkili servis motoru komple sıfır sandık motor ile değiştiriyor.
İşin açıkçası şu an satan kişiden bu araç hayatta alınmaz bence, araçta zamanında bişey yoksa bile şu an bir çok parçası değişmiş olabilir.
1997 Gtv V6 TB

dragut

Bu GT'nin hali nedir böyle? Araç yanmış sanki  :(

"Alfa sevgisi"

ismet

sarıyla işaretli kısma dikkat.! :)

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Veloce

sarıyla işaretli kısma dikkat.! :)

:D :D

Alfadanadam

Bu GT'nin hali nedir böyle? Araç yanmış sanki  :(

Hasar az görünsün diye üstün körü düzeltiyorlar. Çoğu zaman da eldeki çıkmaları takıştırıyorlar. Görüntünğn sebebi o. Özetle arabada görünenden fazla hasar var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gouki

Ön tampon ve bagaj kapağı bu arabaya ait değil mesela :)

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ozoozo

diğer apaçilikler hariç arkası hoşuma gitti ne yalan söylim  :p

agucba

Bunu tanıyan bilen var mı?

///////////////

milano 75

gri aracı gebzede gördüm bikaç defa,ama 2 senedir aralıklarla ilanda,hala satılmadı,gri 156 manuel full sanrooflu kazasız 98 130000de kayınçımda var,159 için satmayı düşünüyor,carıum zeki usta herşeyini bilir,ilana falan vermedi ama müşteri çıkarsa satar bu aralar 159 için.zeki ustayı arayıp sorun aracı gökay ın gri 156 sı diye,güniçinde eyüpde araç,olmadı bi bakarsınız,ufak tefek kozmetik hataları dışında full sıkıntısız,tıkırtısız otoban kilometreli,hergün gebze eyüp.

milano 75

kırmızı arabadaki kaputtaki bayrak,ve yanlış jant dışında apaçilik hiçbişi yok,bööle bi 156 ya alfa jantıyla bayıla bayıla binerim,güzel modlamış,helede arka kısım.

ozoozo

kırmızı arabadaki kaputtaki bayrak,ve yanlış jant dışında apaçilik hiçbişi yok,bööle bi 156 ya alfa jantıyla bayıla bayıla binerim,güzel modlamış,helede arka kısım.

Araçta çok fazla mod var buda bir nevi "bana" göre apaçilik bu kadar abartılı şeylere gerek yoktu , ön tampon , ledler , kırmızıya boyamalar vs.. bana göre fazla.

milano 75

valla bence alfalar,gerek sayıca azlığı,gerek bizim gibi sahiplerinin titizliği,çok modlu alfalar olmaması(ki buna ihtiyaçları bence de yok)zaten modlamak için seçenek olmaması gibi sebepler yüzünden sade alfa güzel alfa olmuş,göz alışkanlığı bi nevi.ben 5 aydır jant bakıyorum 75 e,beğendiğim jantları bile takamıyorum,yok tofaşa benzedi diyorum,aha bmw jantı bu diyorum neticede yakıştırıp takamıyorum,ama 156(sis,çakar,led onlara bişi demem)bodykit olarak hoş bence,

ozoozo

Tasarımcısından özel giu bu defada

"Türiyenin en modifiyeli alfası" ile karşımızda

Daha Türkiye yazmaktan aciz , araba desen yazıktır günahtır , açıklamaları daha da sinir bozucu bu tip adamları gördükçe ayar oluyorum telefon açıp 2 çift laf edip kapatasım geldi bu arabanın hali nedir diye , bir de çevirip çevirip aynı şeyi ortaya koyuyor bu defa da Türkiyede hiç bulamayacağınız özel bir dizel egzozu yaptırdım yazmış , adamın araçta ne varsa eşi benzeri yok :D herşeyiyle Türkiyede tek.

milano 75

özel taşlı jantmış,sanki kol çantası,neyin kafasıysa artık :)) :)) :))ama türkiyede tek kısmı dooru,şimdi buna alfadan teklif falan geliyomuş bize jant tasarla diye

milano 75

piyango da yetmez :oYou are not allowed to view links. Register or Login

milano 75

milano 75

bunu satabilirlermi acaba,ulan düzgün bi araca uygulayın o dediklerinizide 3-5 tane satın bari..You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

piyango da yetmez :oYou are not allowed to view links. Register or Login
Buna bu para verilir mi ki. ?  :D  :asagi-ok:

Veloce

Yanarım yanarım da şu giden eski plakama yanarım. You are not allowed to view links. Register or Login

egeozal1

Aracın model yılı artmış :O :D

Gouki

İşin açıkçası şu an satan kişiden bu araç hayatta alınmaz bence, araçta zamanında bişey yoksa bile şu an bir çok parçası değişmiş olabilir.

Daha önce yazacaktım ama Veloce kendisi hakkında birşeyler yazdığı için benden daha iyi tanıdığını düşündüğümdem, saygımdan sustum ama gerek yok artık yazabilirim. Bir ara sattığı karbon ayna kapakları için aramıştım. Orjinal aksesuar kataloğundaki olsaydı alacaktım ama bildiğimiz boyalı kapağı sonradan karbon yapmışlar. İstemediğimi söylesem de ne fayda, 15 dakikamı çaldı telefonda yok Ankara'da çalıştığım servis var göndereyim incele yok işçiliği süper. Tam bir ticaret adamı. Burak abiye sonuna kadar katılıyorum.