Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.t

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu arada stiloyu satıyoruz biz.
2004 model 1.6 dynamic+sensör paket tek kapı,siyah renkte. 106.000 km de , Lovato lpg işli, kardeşim sağolsun baya bakım yaptık kendisine. 4disk+balata ,triger+devirdaim yeni değişti , baskı-balata 74 binde değişmişti ama çok bi ömrü kalmadı sanırım (ayağı üzerinde tutmaktan ) birde 300-400 tl subap itici masrafı var ses yapıyor.
Park sensörü lenslerindrn biri bozuk park sensörü çalışmıyor. Fabrikasyon olduğu için 80tl oto çnlüden orj lens alıp takılması lazım.
Sahibindene ilan açmadımda ne fiyat çeksem bilemedim.
Kazası yok , sürtmeleri var(sahibinden ağzı değil cidden sürtmeler :D ) ilk sahibi kadındaykrn şahinin biri sürtüyor sağ arka çamurluk öylr boyanıyor. Sol arka çamurluğu kardeşim geri geri giderken clioya vurdu öyle boyattık. Sol ön çamurluğu dolmuşla yol kavgası yaparken sürttü. Kapılarda yok sanırım :D bagaj kapağı tavan kaput boyasız. 9 yaşında araç için normal.
Satarsak eğer yetişirsek kampanyaya cruze alacaz eğer yetişmezsek 147 vs bakarım.
Belki çevrenizde böyle bir araca ihtiyacı olan vardır :)
İyi akşamlar

Cruze yerine ben size satışı da devam etmekte olan Seat Toledo tavsiye ederim. Jetta kasasında ve Jetta'da kullanılan 1.2 TSI motorlu.

1.2 TSI 105 hp    > Reference    37.500    36.900

Hocam geç gördüm kusura bakmayın :)
Seat hiç düşünmediğim ve almayacağım firmalardan biri, Toledo da tam C segmenti bir araç gibi durmuyor.
Ayrıca Lpg seçeneği yok. Bu sebepten hem Lpg + sı hem daha iyi bir donanım hem daha oturaklı daha geniş olmasından ötürü Cruze u tercih ederim.
Keza yeni Seatların kalitesini hiç beğenmiyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim  :)

Cruze için verilen sıfır fiyatı iyi rakam yanlız o aracı kısa sürede olsa kullanmış biri olarak yorum yapayım.
O araba için 1.6 motor kötü bir seçenek bana göre inanılmaz hantal bir araba hissi yaşıyorsunuz çünkü arabayı çekmiyor ve gereksiz fazla yakıt tüketmesine sebep oluyor..
Konfor konusuna gelince tam anlamıyla konforlu diyemem çünkü sert bir yapısı var aracın ama onun rakamlarında alabileceğiniz sıfır araçlar içinde en konforlusu diyebiliriz sanırım..

Tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Hocam dediginiz gibi35 e corsa/polo bile vermiyorlar :D ayrica annem cok memnun cunku kardesime seri araba almak istemiyor , hantal oldugunu duyunca cevreden cok sevindi :D donanim olarakta esp , hiz sabitleme , tavan hy lari, yol bilgisayari, 17 jant vs. gayet dolu bize gore (tabii ki stilo daha dolu :p )
Saka bir yana benim tercih etme tek sebebim f/p .
Cok yogundum stiloyu satmayla ugrasamadim , stilodan sonra cokta hantal gelmez diye dusunuyorum ama Cruze da masallah 1400 kg :-X

Kardesimin arabasini bende cok kullandigim icin secimde soz sahibiyim. Keske akilli ,uslu bi sofor olsada 2.0 selespeed 147 alabilsem :alfisti:

milano 75

Havalandirmaya ne yapmis bu  :D
polen filtresi  :)) :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ku2

Yarın gidip bakayım sarı WRX sti Spec c ye .. Harika tek kelimeyle.

Bir ay önce 45 bin TL'ye satılmış diye duyumlar aldım. :)

Edit : WRX'ten dönme spec C motorlu ve şanzımanlı diyorlar. Beyazmış eski rengi.

Ana kullandım ben bu arabayı. GMG Garage çalışanı Gürol Abi'nin arabaı. Satmayı düşünmüyordu Ekim'de gördüm en son, yeni almıştı.

yanlız, bu araba kadar detaylı temiz bi araba çok zor bulunur. GMG'de boş kaldıkça temizliyorlardı özel ürünlerle, kondisyonu harika. Varex var bir de. 450 hp civarında idi, ve sağlam ses sistemi vardı.

Bak ne buldum Doğa..
Aynı araba..
VOF 14

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

FB10ur

Araç gerçekten de türkiyede tek Hiç bir alfa sever bu kadar sticker yaptırmaz,arka cama krom şerit çektirmez,direksiyona öyle dandik bir direksiyon simidi takmaz..Tüm bunlar birleştiği zaman araç tek olmuş oluyor..

Anıl

Araç gerçekten de türkiyede tek Hiç bir alfa sever bu kadar sticker yaptırmaz,arka cama krom şerit çektirmez,direksiyona öyle dandik bir direksiyon simidi takmaz..Tüm bunlar birleştiği zaman araç tek olmuş oluyor..
Stepnesi daha hiç kullanılmamış, bu tabir beni bitiriyor. Ya araç eski kaşar olmuş,stepne dursa ne olur, nedir bu stepne,doktordan satılık vs takıntısı...Görüntüye bakılırsa bu 147'nin ekmeğini yemişler :asagi-ok:
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

FB10ur

Stepnesi daha hiç kullanılmamış, bu tabir beni bitiriyor. Ya araç eski kaşar olmuş,stepne dursa ne olur, nedir bu stepne,doktordan satılık vs takıntısı...Görüntüye bakılırsa bu 147'nin ekmeğini yemişler :asagi-ok:

Anıl ekmeğini ballı kaymakla götürmüşler :)

erdem1904

Değerlendirilebilir. Hasar kaydı yok. Kazasıda atla deve değil. Yalnız orijinal mercek far ile far yıkamalı tamponu bulmak biraz zor olabilir. Normal toplanırsa 2000 tl civarına mis gibi olur.

Dip not... Altta sıkıntı yoksa tabi  ;) SS robotu darbe alan tarafta...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ku2

SW araçların tercih edilmesinin sebebi nedir arkadaşlar?
Hatta doğrudan Selim abiye sorayım.  :) Tek nedeni bagajına daha çok eşya tıkıştırmak olmasa gerek.

Benim araç sportwagon diye geçiyor..
Duruşu ve gidişi oldukça spor.

Benim için bagaj 1. sırada geliyor.
Subaru Legacy'nin sedanından daha çok bagaj hacmi sunuyor haliyle.

Sedan'ın bagajı da yeterli..Ancak tatile çıkarken çocuğun park yatağını, mama sandalyesini ve bebek arabasını götürdüm. Bunların yanında 3 büyük bavul ve irili ufalı sırt çantası..vs aldı o bagaj :)))
Banamısın demedi. :))

Dediğim gibi benim için öncelik bagaj hacmi...!   Aile aracı yani..!!
Bunun için ben WRX'i sattım ve SW aldım.
Yoksa WRX'in bagajı çocuk arabasını vs alırdı..ancak o kadar bavul tabii koyamazdım.. Daha minimumda gitmek gerekecekti..

Ama şu da çok sağlam duruyor..
Bu da düşünülebilir..!!!
Fiyata takılmayın..Kafayı yemiş.
Ama araç güzele benziyor.

Abi dediğin gibi ben de sırf kızım ilk doğduğunda rahat rahat seyahat edelim ve yüksek sürüşün de bir tadına bakalım diye aldım CR-V'yi. Zaten artık akıllı sürmem gerektiğinden sportif sürüşe ya da performansa hiç önem vermedim. 1yıl boyunca inanılmaz konforlu seyahat ettik. Park yataktı, ana kucağıydı, pusetti, bavuldu derken normal bir araca sığabilmek mümkün değil. CR-V'ye bile bu saydıklarım ancak sığıyordu. Şimdi mesela A3'ü aldık, sadece bebek arabası bagajı neredeyse dolduruyor, yanına bir çanta ancak sığar. Pişman olmam umarım bu durumdan ama şimdi kız 9 aylık oldu, eşyalar bir hayli azaldı, baston pusete geçince daha da azalacak ki hatta seneye yaza tatile kadar falan yüksek ihtimal geçeriz.
Genç arkadaşlara ve çocuğu olmayanlara bu anlattıklarımız komik gelir elbette ama bunu hemen hemen herkes bir gün elbet yaşayacak, o nedenle yüksek sürüş tercih etmeyecekler, SW mutlaka bir gün tercih etmek zorunda kalabilirler ki bence VOLVO V60 şu an en şık SW'lerden..

Bir de şunu merakla bekliyorum;

Fransız çok tercih etmem ama bunu çok merak ettim doğrusu.

Evren :)
Biz hayırlısı ile ikinciyi istiyoruz :))
O yüzden ben SWye devam..Vazgeçmem kolay kolay :)
Hanımı ikna edebilseydim..Legacy SW hanımda kalırdı..Mazda 3'ü satardık..Ben WRX'i tutardım..Satmazdım.

Bakalım..
Bir yerden para mara geçerse..

Subaru Outback almayı düşünüyorum..
2.0 dizel 2013 model..Sıfırı 135bin TL..
Ama bu var..

Yeni Forester Turbo geldi 2 lt motor ve 240 bg.!!!
Yakıt tüketimi çok çok iyi.
Sıfırı 120.000
Kendi sınıfında lider.. Bu fiyata inanılmaz uygun bir araç bence..!!!

Ayrıca aynı paraya bu var..

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

FB10ur

Forester gerçekten yalnız ön kısmıyla çok oynamışlar be selim abi :)
Biraz daha sade kalabilirdi..
Ama tercih edecek olsam sanırım allroad'dan yana olurdu tercihim..

Nasyonel'de oldukça nadide arabalar var

Fatihob

Forester'in ön tampon orjinal değilde Karlıkçı Halil yapmış gibi geldi bana :)
..

milano 75

:))banada cla öyle geliyo ne zaman görsem

ATA

Banada jantlar öyle geldi nedense :) hizli ve öfkelinin ilk filmini izledikten hemen sonra tasarlamişlar sanki :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Anıl

Ön tampona bir vahşilik,ısırırım bak havası vermişler ama gerisi bildiği japon dizaynına devam etmiş.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Doğa Tosun

VOF'un bendeki bir resmi Selim Abi.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Doğa Tosun

sıkıntısı yoksa biri alır mı acaba forumdan :)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

tugrul

Bir tane siyah sıkıntılı kazalı vardı, test aracından çıkmaydı galiba, forumdan bir arkadaş almış bir türlü randıman alamamıştı onu satıp yine GT SS almıştı diye hatırlıyorum. Serviste denk gelip muhabbet etmiştik hatta.
O araç olabilir diye düşündüm.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

wolkanku

bizim evin oralarda gördüğüm q2 gt'dir büyük ihtimalle.
baya bakımsız duran, çamurluklarında qv stickerleri olan bir GT. caddebostanda sık karşılaşıyorum..top sakallı biri kullanıyor.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

milano 75

vay be,yakıt derdi falan olmasa varya,vuracan kırbacıYou are not allowed to view links. Register or Login

tolga_ozhan

O iç mekanı tekrar toparlayıp adam etmek bayağı para yer.
Ben alıyor olsam fiyatın üstüne bu masraflarıda düşünürüm.

milano 75

biraz magırus olmuş arabanın içi

Doğa Tosun

şu mk1 166'ları gerçekten seviyorum ya.. bi 18" alfa replika, bi app, boyası da temizse son olarak yay. aşk ile allah allah..

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

şu mk1 166'ları gerçekten seviyorum ya.. bi 18" alfa replika, bi app, boyası da temizse son olarak yay. aşk ile allah allah..
bu hızla giderse tb ler hobi aracı olacak,hakettiğinin ne kadar da altında fiyatlar

iskoc

arkadaş direksiyonu kendi kaplamış galiba..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tolga_ozhan

Mk1 166 en sevdiğim modellerdendir. :)

Doğa hangi replica jantı takmak istersin mesela. Cidden fikir olarak merak ettim.
Birde 166'nın bijon aralığı 5x108. Yani diğer hiçbir modelle aynı değil. Dolayısıyla da replica dahil hiçbir şey yok piyasada. 1.5 senedir jant arıyorum 166'ma. Bulamadım.
App yaptık, boyayı baştan yaptırayım diyorum. Tüm fikirler orda kalıyor.
Fakat 166 yay gerektirmeyem nadir Alfa'lardan. Çamurluk lastik arası kıvamında bence. Zaten yay istense bile Türkiye'de bulmak imkansızdan zor.

iskoc

Aynen öyle..ben arabaya cam filmi yaptırıyim mi diye 50 kere düşündüm.hala daha düşünüyorum.içi kırmızı olduğu için uzaktan araca bakınca çok hoş You are not allowed to view links. Register or Login filmli bir kaç gümüş 156 gördüm.pek içime sinmedi gibi.bu arada arka cama krom çerçeve yapanı ilk kez görüyorum.full extralı dediğide stickerlar ve kromlar olmalı..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019