Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tugrul

Subaru  mu dedi biri;) yakında inşallah:) 156 yı satıyorum

Tapatalk 1.6
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
neyin kafası bu ya ben rabamı hiç bilmedim yada bu uçmuş ceylan derisi konsolumuz varmış Utkuu..
200 bin km ye de pazarlık da istemiyor aga
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

Subaru  mu dedi biri;) yakında inşallah:) 156 yı satıyorum

Tapatalk 1.6

Her türlü parça getiririz abi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

milano 75

en ayar olduğu ilan tipi,aracı övecem derken onun dışındakileri tofaş yapmak.misal  diğer 159 lardaki basit siyah görünüm. la havle
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hi_cazz

Bizimkiler dandik ya. Konsolu falan siyah. Ne o her arabada var. :D
Hem ceylan deriside değil. Bildiğin plastikkkkkk

talin

neyin kafası bu ya ben rabamı hiç bilmedim yada bu uçmuş ceylan derisi konsolumuz varmış Utkuu..
200 bin km ye de pazarlık da istemiyor aga

kendi aracımla kıyaslayınca aşağılandım :)

if in doubt, flat out!
Insignia OPC

Murad

Herkesi anlarım da Birmot'un böyle bir ilan vermesini anlamam.

milano 75

alttaki 33 ün iki tane roll videosunu izledim face de,deli gidiyo,astra gsi ,Honda si ( üst kapak ppr, emme ppr, headers, kısa şanzıman).ikisnede fena takıyor

Alfa-Latte

Bizim gri 33 oldu çift karbüratörlü acayip giderdi gerçekten hayal meyal hatırlıyorum. Avrupada otoban faresi diyorlarmış o zaman... Eee tabi boxer motorda olunca kolay kolay yakalanamaz..

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Alfa 33 1.5 Boxer (1986-1992)

Alfa 75 2.0 TS (1992-2012)

Alfa 146 1.6 Boxer (1997-2014)

Alfa GT 2.0 JTS SS (2014-...)

milano 75

araba 220 ye kadar 4 boy atıyo gsi ye,ses muhteşem

max-ime

alttaki 33 ün iki tane roll videosunu izledim face de,deli gidiyo,astra gsi ,Honda si ( üst kapak ppr, emme ppr, headers, kısa şanzıman).ikisnede fena takıyor
Darbeli matkap nedir yaa :D Arac aradigim donemler onu gecer, buna gomer, tam bir italyan aygiri vs yazan araclari aramiyorum bile. Arac temizde olsa, pek guven vermiyor kullanicinin profiliyle ilgili.

askiner

Zaten öyle yazan arabayı o şekilde kullanmıştır, arabanın da haşatı çıkmıştır. Aldıktan sonra sanayiden çıkılmayın arabalar işte onlar

max-ime

ilk 2.el makyajlı Giu :)

Kibitzer

Üstüne 3-5 daha eklerim gider sıfır alırım. 69 veren 75'i de verir. Dalga geçiyorlar heralde millet ile.

Bir tane Otokoç Ataşehir'den vardı. Bu o olabilir.
Bir de şu var

max-ime

Üstüne 3-5 daha eklerim gider sıfır alırım. 69 veren 75'i de verir. Dalga geçiyorlar heralde millet ile.
Kesinlikle. Hemde sifir arac almanin kredi faizi, odeme sekli avantajinida yasar.

Tabi saticida hakli. 3-4 ay icin 5-6bin zarar.

Kibitzer

Kesinlikle. Hemde sifir arac almanin kredi faizi, odeme sekli avantajinida yasar.

Tabi saticida hakli. 3-4 ay icin 5-6bin zarar.

35bin TL'lik tüketici/ikinci el taşıt kredisi kullandığın zaman ödeyeceğin faiz ile 50bin TL'lik kredi ile sıfır Giulietta aldığın zaman ödeyeceğin faiz hemen hemen aynı.

Rotweiler

Bayram öncesi Garanti'den sağlam faiz yakalayabilirsiniz tüketicide. Ben alırken o şekil almıştım, o yüzden bayaa bi düşük miktar ödedim faizi.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

Kibitzer

Bayram öncesi Garanti'den sağlam faiz yakalayabilirsiniz tüketicide. Ben alırken o şekil almıştım, o yüzden bayaa bi düşük miktar ödedim faizi.

Evet Ramazan Bayramı kampanyaları güzeldi. O ara zor tutmuştum kendimi, üstümde ev kredisi var zaten vermezler diye de hiç başvurmamıştım. Kurban bayramı 4 Ekim'de, benim ev kredisinin son taksidi 11 Ekim'de gözüküyor. Bir delilik edip kapatabilirsem borcu belki bir fırsat yakalayabilirim.

Fakat yıl sonu kampanyaları daha mı iyi olur diye aklımdan geçmiyor değil. Üstelik 3 ay erteleme veriyordu sıfır alırken.

OOOFFF kafam çok karışık :(

ozoozo

Evet Ramazan Bayramı kampanyaları güzeldi. O ara zor tutmuştum kendimi, üstümde ev kredisi var zaten vermezler diye de hiç başvurmamıştım. Kurban bayramı 4 Ekim'de, benim ev kredisinin son taksidi 11 Ekim'de gözüküyor. Bir delilik edip kapatabilirsem borcu belki bir fırsat yakalayabilirim.

Fakat yıl sonu kampanyaları daha mı iyi olur diye aklımdan geçmiyor değil. Üstelik 3 ay erteleme veriyordu sıfır alırken.

OOOFFF kafam çok karışık :(

Sen mutlaka yıl sonunu bekle abi sonra pişman olma. Bütün firmalarda yıl sonu kasım,aralık gibi ciddi kampanyalar veya paketler hediye oluyor. Geçen sene ben aralık gibi araba araştırmaya başlamıştım neredeyse her markada indirim ve paket hediyeleri vardı , alfa dada vardı tabikide. Ekim gibi alacaksan hiç alma 1-1.5 ay daha sık dişini derim :)

Rotweiler

Yılsonunda bayiiler ellerindeki kota açıklarını kapatmak için iyi indirime gidebiliyorlar evet.
Ancak, faiz oranlarının da yılsonunda yükseleceğini unutmayın.

Şöyle oluyor:

Yıl sonuna doğru(takriben kasım sonu-aralık başı) bayiiye gidip ilgilendiğinizi belli ediyorsunuz. Arabayı 1-1.5 saat inceleyip inciğini cıncığını kurcalıyorsunuz. Satıcı alıcı olduğunuza inanınca zaten yanınızdan ayrılmıyor. Fiyat kısmında çok pazarlık etmeden bütçenizi aştığını şuı fiyata ya da yakınına düşerse haber vermenizi, ya da ekstra güzellik olarak donanım ekleyebileceğinizi düşünürseniz beni bu numaradan arayın diyip kartınızı veriyorsunuz. En geç aralık 15'de sizi arayacaklardır. Garanti.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Kibitzer

Yılsonunda bayiiler ellerindeki kota açıklarını kapatmak için iyi indirime gidebiliyorlar evet.

Şöyle oluyor:

Yıl sonuna doğru(takriben kasım sonu-aralık başı) bayiiye gidip ilgilendiğinizi belli ediyorsunuz. Arabayı 1-1.5 saat inceleyip inciğini cıncığını kurcalıyorsunuz. Satıcı alıcı olduğunuza inanınca zaten yanınızdan ayrılmıyor. Fiyat kısmında çok pazarlık etmeden bütçenizi aştığını şuı fiyata ya da yakınına düşerse haber vermenizi, ya da ekstra güzellik olarak donanım ekleyebileceğinizi düşünürseniz beni bu numaradan arayın diyip kartınızı veriyorsunuz. En geç aralık 15'de sizi arayacaklardır. Garanti.

Ramazan'da zaten Beylikdüzü Birmot'ta baya bir vakit geçirdim. Hatta ucundan döndüm, fiyat falan aldım, alıyordum bir tane. Zor da olsa tuttum kendimi. "Yıl sonunu bekleyeceğim" dedim :) Aralık başında bir daha gidip bu sefer ciddi ciddi bastıracağım bakalım. Tabii bu durumda 156'yı hemen nasıl elden çıkaracağım. Bakıyorum sağa sola birçok kişi 156 arıyor, eminim o zaman hiçkimse aramıyor olacak :)

ozoozo

Şöyle oluyor:

Ramazan'da zaten Beylikdüzü Birmot'ta baya bir vakit geçirdim. Hatta ucundan döndüm, fiyat falan aldım, alıyordum bir tane. Zor da olsa tuttum kendimi. "Yıl sonunu bekleyeceğim" dedim :) Aralık başında bir daha gidip bu sefer ciddi ciddi bastıracağım bakalım. Tabii bu durumda 156'yı hemen nasıl elden çıkaracağım. Bakıyorum sağa sola birçok kişi 156 arıyor, eminim o zaman hiçkimse aramıyor olacak :)

Yerinde olsam şuanda 156 yı elden çıkarmak için girişimlere başlarım abi. Hemen mi satıldı o zaman 1-2 ay tabanvay  akar :D

Kibitzer

Şöyle oluyor:

Yerinde olsam şuanda 156 yı elden çıkarmak için girişimlere başlarım abi. Hemen mi satıldı o zaman 1-2 ay tabanvay  akar :D

İşte o imkansız :( Ev ile okul arası 18km. Toplu ulaşım kullanma imkanımız yok.  Kayınpederler Bakırköy'de oturuyor, oradan bile tek minibüsle 45dk falan sürüyor, hadi bir hafta on gün falan olsa tamam da o kadar ay geçiremem orada. Zaten 2007'de ev yandığı zaman kalmıştık 2 ay falan, çok zor oluyor.
Böyle birçok durumda sabretmemin karşılığını aldım. 2011'de sabretmeden aldığım 156 patlak çıkmıştı. Zor da olsa sabredince bir şekilde bir fırsat çıkıyor karşısına insanın. İnşallah bu sefer de öyle olur :) Önceden Alfa alma diyen öğretmen arkadaşlar hep "satarken haber ver" falan diyordu son zamanlarda, bir tanesine de "Abicim Alfa sana gelmez, sen eşek niyetine biniyorsun, buna da öyle yaparsın problem çıkarır" diyordum. O da "yok yok bakarım ben buna" diyor. Bakalım kısmet.

ku2

Eviniz mi yandı..?
Çok geçmiş olsun..Okurken bir an doğrumu okudum dedim..!

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785