Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

murathangnr ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

You are not allowed to view links. Register or Login
dolayısı ile alfa selamından da haberleri yok :yukari-ok: eşim dalga geçiyor 3-5 kişisiniz hepi topu bu duruma inanan, boşuna karşılık bekleme insanlardan diyor. :duvar:

Aynı fikirdeyim, hanımınız çözmüş mevzuyu. :)
Yaşadığım yerde toplasan 10-12 tane vardır, şahsen tanıdıklarım dışında tek selam almadım ben de artık bıraktım. Şehirdışına çıkınca ancak deniyorum. İlginçtir sadece 159 sahiplerinden cevap geliyor bana da :)

ozoozo

Mesele giulietta değil ki , ben size sadece ankara tanık olduğum 200 tane giulietta olmayan araba sayarım selam almayan. Artık ben arabanın tipine,dokunuşlara bakıyorum öyle selam veriyorum biraz arabayla ilgiliyse anlıyor zaten direk karşılık alıyorum yok bom boş bir araç stock biniyorsa zaten haberi yoktur diyorum :D ki bu izlediğim yolda hep tutuyor. Yoksa çok 147-156-159-spider-brera vs selam verdim hiç karşılık alamadım.

max-ime

Mesele giulietta değil ki , ben size sadece ankara tanık olduğum 200 tane giulietta olmayan araba sayarım selam almayan. Artık ben arabanın tipine,dokunuşlara bakıyorum öyle selam veriyorum biraz arabayla ilgiliyse anlıyor zaten direk karşılık alıyorum yok bom boş bir araç stock biniyorsa zaten haberi yoktur diyorum :D ki bu izlediğim yolda hep tutuyor. Yoksa çok 147-156-159-spider-brera vs selam verdim hiç karşılık alamadım.

Onlarda senin tipine bakıyorlarsa, ondan selam vermiyorlardır.

ismet

bu selam olayı bence koca bir balon. hiç tanımadığın adam sırf alfaya biniyor diye sana selam verse ne vermese ne. alfa'ya binen onca kasap onca hanzo varken selam melam da vermesinler zaten.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Onlarda senin tipine bakıyorlarsa, ondan selam vermiyorlardır.

asfUOHAfdohsdfuhasdıuhsadh ya neyse yazmicam sonra ban yiyoz  :'(  >:D

Incablue

İnsanların, Giulietta'dan önceki modelleri keşfetmesini bekleyerek mi forumdaki kullanıcı sayısı kolay artar yoksa giulietta nın kendisine çektiği hali hazırdaki insanlara ulaşmak mı daha kolay olur? Benim anlatmam istemem buydu. Neyse benim için de selam vermiş vermemiş pek önemli değil :)

OnurCangir

efsaneler arasına girer  :))

Uğraşamam, getirin bakayım dermiş gibi olmuş :D
alfayı böylesine sevip sitede olmaması.. Reklamı iyi yapamıyor muyuz ki ? karşılaştığım 3-5 alfa sahibinin hiçbirinin siteden haberi yok, alfisti tanımını duymamışlar bile  :lol:

Dediği özelliklerde o fiyata 147 bulmak mümkün mü peki?

KUY65

efsaneler arasına girer  :))

Uğraşamam, getirin bakayım dermiş gibi olmuş :D
alfayı böylesine sevip sitede olmaması.. Reklamı iyi yapamıyor muyuz ki ? karşılaştığım 3-5 alfa sahibinin hiçbirinin siteden haberi yok, alfisti tanımını duymamışlar bile  :lol:

Dediği özelliklerde o fiyata 147 bulmak mümkün mü peki?
hasar kaydını önemsemezse bu donanımda pert kayıtlı bulur ancak. Bulma umudu da yoktur zaten araştırmayıp ayağına alfa çağıran alıcı mı olur
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login Bir insan neden bu şekilde ilan açıklaması yazar ki, araba mı alınıcak şeker mi dağıtılıyo belli değil...

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login Bir insan neden bu şekilde ilan açıklaması yazar ki, araba mı alınıcak şeker mi dağıtılıyo belli değil...
Spark t.6 özellikle ilgimi çekti. İlginç, araç temiz olsa gidip bakmaya niyetlenmem bile zor olurdu.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Mehmet Ulusoy

Sabah sabah iyi geldi be :)

Mehmet Ulusoy

GT hemi de Q2 ve 2010 model. Fiatin lansman aracı olarak almış. Ağır bakımları vs yapılmış. Sorunsuz güzel bir araca benziyor.
Umarım foruma gelir... Gt Q2 arayanlara müjde...

fevkalbeser12

Keşke o kırmızı zımbırtıları yapmasaymış.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

master

Her yerin fotosunu çekmiş en gerekli yerinkini çekmemiş :) Araç 150'lik mi 170'lik mi belli değil ama 170lik olansa tadından yenmez. Egsoz da standart değil değiştirilmiş. Kemal'e katılıyorum içindeki kırmızılıklar olmasa çok daha iyi olurmuş.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

KUY65

Her yerin fotosunu çekmiş en gerekli yerinkini çekmemiş :) Araç 150'lik mi 170'lik mi belli değil ama 170lik olansa tadından yenmez. Egsoz da standart değil değiştirilmiş. Kemal'e katılıyorum içindeki kırmızılıklar olmasa çok daha iyi olurmuş.
en gerekli yer neresi, nerden anlaşılıyor ki çok merak ettim :D

Doğa Tosun

Q2 GT arayan varsa Ankara'da var bitane, hiç ilana falan çıkmadı daha. Kırmızı, en dolusu. Boyasız hatasız yanlış hatırlamıyorsam 30 küsür binde henüz :) sahibi 53 bin istiyor. Satmaya pek niyeti yok, ilana falan da koymuyor.
Yetkili serviste karşılaşmıştık da oradan biliyorum. Düşünen olursa kontak kurabilirim
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Mehmet Ulusoy

Q2 GT arayan varsa Ankara'da var bitane, hiç ilana falan çıkmadı daha. Kırmızı, en dolusu. Boyasız hatasız yanlış hatırlamıyorsam 30 küsür binde henüz :) sahibi 53 bin istiyor. Satmaya pek niyeti yok, ilana falan da koymuyor.
Yetkili serviste karşılaşmıştık da oradan biliyorum. Düşünen olursa kontak kurabilirim

Iyimis gercekten arayan icin bulunmaz nimet :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

vieri

master

en gerekli yer neresi, nerden anlaşılıyor ki çok merak ettim :D

150 ve 170hplik versiyon arasındaki en belirgin fark el freninin yanındaki kırmızı "Sport" düğmesi :) 170hp'liklerde bu düğme var, 150'liklerde yok.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ilbey666

2011 fotoğrafı koymak da enteresan olmuş :)
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

vieri

Daha önceden de ilana koymuş demek ki  :) Km çok güzel.Fiyat da ideal olsa siteden bir alfisti pekala alabilirdi.

KUY65

Daha önceden de ilana koymuş demek ki  :) Km çok güzel.Fiyat da ideal olsa siteden bir alfisti pekala alabilirdi.
Belki fotoğraf makinesinin tarihi bozuktur ki muhtemel olan o bence.

fatihmehmet

Ekspertizi kendisi yapmış :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

alfistahakan

Motorun hali ne öyle. Leş gibi.
Hakan
Forever Alfa

vieri

Belki fotoğraf makinesinin tarihi bozuktur ki muhtemel olan o bence.
Zannetmem.fotoğraflar da her yer yemyeşil. Makinenin tarihi yanlis bile olsa.yeni olmadigi kesin.