Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Önder harfi harfine katılıyorum. Ağzına sağlık. @master
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login
Casio edifice serisini kullanıyorum megane da alırsam tamamdır  :)

Hahaha :)
Erdem hocam bende ikisinden de var,, yeterince isterseniz sizde olmayan için anlaşabiliriz :)

Aynı saatin çelik kordonlusu da bende var çok memnunum  :)

Güneş enerjisi ile sarj(solar) vs süper özellikler var  :alkis:

Eqs 500 müydü neydi hatta  :serefe:

milano 75

Önder harfi harfine katılıyorum. Ağzına sağlık. You are not allowed to view links. Register or Login
+1
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

Bence kimse alınmasın ama boş bir tartışma olmuş adam kalkmış 3500 ti Jant almış 3500 e jantlara lastik almış nakliyesi sökümü takımı Roto kamberi derken 7000 küsüra mal etmiş ve lastikler de jantta sıfır ayarında şimdi bu adam arabanın fiyatına en az 5000 tl yansıtmayacak mı? Yok efendim ben 19 sevmiyorum takmasaymış sana ne kardeşim git o zaman 17 olan Bi araba al zorla vermiyoruz ya! Aynı örnek double din içinde diğer ekstra ve bakımlar içinde aynen geçerli kimse bu işlemleri yaparken kamu hizmeti adına yapmıyor insanlar çuvalla para harcıyor bu durum sizi ilgilendirmiyorsa o arabanın sahibinide muhtemel bizim görüşlerimiz de ilgilendirmeyecek
Ben bugüne kadar sattığım arabalarda taktığım ekstreleri yeni satarken %50-%60 oranında yansıttım zararım olan kalan %50 yi kullanıp zevk aldığıma saydım isteyen satıcı tamamınıda yansıtır sonuç olarak yeni sahibini bu zahmetten kurtarıyor misal halitin yeni arabanın sahibi nerde alfistishoptan coil getirecekte montajlatacak mümkünatı Yok Ada'm için halitin yaptıkları büyük nimet üstünede arabayı bedavaya kapattı herkese tekrar hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Utku

Bir deli kuyuya tas atmis kirk akilli cikaramamis.
Adamin uyeligi de silinmis :) Saygiyla aniyoruz @can4242
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

TRSemih

O kadar da dil döktüm. Heba mı oldu
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Rotweiler

Yörüngede Turksat 1c ile bi mevzu konuşup gelicek.
En son özelden tehditler yağınca, adminim paçarım gerekeni yaptı.
(Ayağınızı denk alın, yüksek yerlerde tanıdıklarım var)
sdfdfgd
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

coyote

Arkadaşlar, az önce başka bir konuya cevap yazarken aklıma gelen bir şeyi sormak istiyorum. Yukarıdaki 33 mk1 verde diye yazılmış. Biz, "Çınar"ın sadece bir ağaç türü olmadığı zamanlarda :) tüm mk1 33 verde'lerin içinin aşağıdaki gibi olduğunu düşünürdük.

Biz mi yanlış biliyor muşuz, yoksa ilandaki araç gerçekten verde değil mi?

ES53

Cok celallenmissiniz ya sakin olun bos tartisma icin bu kadar dil dokmenize gerek yoktu :)

Kunteper156

Cok celallenmissiniz ya sakin olun bos tartisma icin bu kadar dil dokmenize gerek yoktu :)

@ES53
+++++1 :)

Rotweiler

Beni mahkemeye verecekmiş :(
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Koful

Töbeler olsun..
Bundan bişey olmaz da,, hakim BMW'ci falan çıkarsa "lenetolsun tüm alfacılara" fırkasının bilmemkaçıncı maddesine göre cezai yaptırım uygulanabilir.

francobaresi

baylar dikkat  :))
Cuore sportivo

blackgear

MK2 arayanlara ;) Güzel bir 156  :yukari-ok:

Brabus

.....

64k'da...Evladiyelik....TS olması da cabası.

....
30000 deyin alan ve tüm işlemleri yaptıran kişi Yeni Oto Azmi Çolak , her ne kadar genel anlamda Alfa sever olsada gereksiz işlemler yaptı. Zamanında 35 bin teklif gördü 40 dan aşağı vermem diye diretti. Şimdiki fiyatını görünce kaca verdiğini üç aşağı beş yukarı anlıyoruz.

araç satıldı

Selam araç satıldı demiştiniz ama şu anda ilana çıktı yine sanırım satışı iptal oldu veya anlaşamadılar.
156 1.6. 05.10.04 - 05.10.09, 100K

Doğa Tosun

.....

64k'da...Evladiyelik....TS olması da cabası.

....
30000 deyin alan ve tüm işlemleri yaptıran kişi Yeni Oto Azmi Çolak , her ne kadar genel anlamda Alfa sever olsada gereksiz işlemler yaptı. Zamanında 35 bin teklif gördü 40 dan aşağı vermem diye diretti. Şimdiki fiyatını görünce kaca verdiğini üç aşağı beş yukarı anlıyoruz.

araç satıldı

Selam araç satıldı demiştiniz ama şu anda ilana çıktı yine sanırım satışı iptal oldu veya anlaşamadılar.
ben de satıldı diye biliyordum zaten birkaç gün galerinin önünden de kayboldu fakat dün geçtim yine oradaydı sanırım ya geri geldi ya hiç satılmadı.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

coyote

Arkadaşlar, az önce başka bir konuya cevap yazarken aklıma gelen bir şeyi sormak istiyorum. Yukarıdaki 33 mk1 verde diye yazılmış. Biz, "Çınar"ın sadece bir ağaç türü olmadığı zamanlarda :) tüm mk1 33 verde'lerin içinin aşağıdaki gibi olduğunu düşünürdük.

Biz mi yanlış biliyor muşuz, yoksa ilandaki araç gerçekten verde değil mi?

Kendi soruma kendim cevap vereyim. Resmini paylaştığım dashboard, 33 mk1'lerin 1983-1986 yılında üretilen tüm modellerine aitmiş. 1986-1989 arası mk1 makyajlı kasa ve 1990-1995 arası mk2'lerde ise yeni tip dashboard kullanılmış. Yani bizim zamanındaki "üff verdeye bak" olayı balonmuş :)

max-ime

Bu 2'si sizce de aynı araç mı?

Muratözdemir

Kısa süre icinde istanbula gidip gelecegini sanmiyorum.İzmir plaka olanın tarihi daha eski. Direksiyonlarıda farklı. Yinede olabilir. Arastirmak lazım.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

radar54

Kısa süre icinde istanbula gidip gelecegini sanmiyorum.İzmir plaka olanın tarihi daha eski. Direksiyonlarıda farklı. Yinede olabilir. Arastirmak lazım.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

direksiyon vites ve arka emniyet kemeri kısımları farklı geldi bana...
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

sariertan

Ayrıca pedaller, arka çakmaklık, paspaslar ve fren kaliperleri farklı. Ve galeriden satılanın derisi daha kirli. İkisinin km si zaten bambaşka. Aynı araç değil bunlar. Ama kopya gibiler =) Ve ikisininde İzmir de olması ayrı bir tesadüf. Bir de 35 ALF 37 yi bulsaydım bu plakayı değiştirmezdim =)

Opppsssss galeriden satılan 2.0 V6 Turbo  :yukari-ok:

Galeriden satılanın iç kısmında vites arkasındaki düğmelerde TCS OFF ve STR ON tuşları var Bu tuşlar TURBO olan modelde var. Ama enterasan bir şekilde arkada ikisininde 166 SUPER yazıyor. Sanki burada bir resim kargaşası olmuş =))) Nasıl olsa aynı diye dışdan görünümde biri birinin resimlerini kullanmış gibi =)

iskoc

ALF plaka olan 2.0 Twinspark

V plaka olan 2.0 V6 Turbo(bir ara 15 bin tl ye You are not allowed to view links. Register or Login abiye gelen araç)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

max-ime

Bazı detaylar gözümden kaçmış. 2 tane Zender paketliyi yakın zamanda satılık olarak görünce acaba dedim km filan mı düşürülüp ilana koyulmuş.

Teşekkürler.

iskoc

Bazı detaylar gözümden kaçmış. 2 tane Zender paketliyi yakın zamanda satılık olarak görünce acaba dedim km filan mı düşürülüp ilana koyulmuş.

Teşekkürler.

V plakalının orjinal km si cihaza bağlayınca 170-180 k gibi bir rakamdı geçtiğimiz sene.Göstergesi değişmiştir muhtemelen.Galericide ordan bakıp yazmıştır  :)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

max-ime

Teşekkürler.

V plakalının orjinal km si cihaza bağlayınca 170-180 k gibi bir rakamdı geçtiğimiz sene.Göstergesi değişmiştir muhtemelen.Galericide ordan bakıp yazmıştır  :)

Ben bu arabayı neredeyse alıyordum Kutay biliyorsun. Pazarlıkta verdiğim rakamı da kabul etmişti ama Allah korumuş desene :)