Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

Bursa'dan kırmızı olan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olgun

You are not allowed to view links. Register or Login
:) ilber ortayli iyimis. Benim açımdan kullanıcı profili özellikle özel sayilacak araçlarda(düşündüm de hepsinde ayni aslinda) itibar edilmeyecek nokta. Zira para ile elde edilebilecek bir değerin yani bir aracin,  satis anindan alıcının kimliği karakteri ve davranışları ile ilgili bir kriter aranmadikca anlamsız bir önyargidan öteye gidemez diye düşünüyorum...

Yavuz beye kesinlikle katılıyorum. Özellikle Türkiye'de ne coupe, ne de gtv spider için iyi bir imaja sahip diyemeyiz sadece kullanıcı profilini göz önünde bulundurursak. Halbuki zamanın ötesinde bir cesaret ve zevkle tasarlanmış olmaları, kullanım zevklerinden kendine özgü olmalarına kadar birçok özellik bu araçları değerli kılar bana göre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

miracozdag

Yılda toplam 3 ilan anca verilen arabadan aynı gün 3 tane ilan verilmesi. :)

Üçüncü ilan benim eski araç, 34 EFS 96. Sattığıma hala ağladığım bir arabaydı. 2012 ŞubatMayıs'ta 34.000'den ilana koyup 27.500'e satmıştım. :)

Aşmış

Üçüncü ilan benim eski araç, 34 EFS 96. Sattığıma hala ağladığım bir arabaydı. 2012 ŞubatMayıs'ta 34.000'den ilana koyup 27.500'e satmıştım. :)
O zaman sizinle telefonda konuşmuş olabiliriz. :) Önden bir kazası olduğunu söylüyordunuz, gönülsüzce konuşuyordunuz hatta, ben de kıllanıp vazgeçmiştim, sanırım çok satmayı istemiyordunuz.. :) Ben de kıllanıp vazgeçmiştim, ben de almadığıma ağlarım hep.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

gurkanlale

Bursa'dan kırmızı olan

40000 vermiş Sigorta diye duydum..  :-X
Drive Tastefully..

fatihmehmet

O zaman sizinle telefonda konuşmuş olabiliriz. :) Önden bir kazası olduğunu söylüyordunuz, gönülsüzce konuşuyordunuz hatta, ben de kıllanıp vazgeçmiştim, sanırım çok satmayı istemiyordunuz.. :) Ben de kıllanıp vazgeçmiştim, ben de almadığıma ağlarım hep.

Benim de içimde kalan bir Q2'dir. Çok uyguna da verecekti Miraç abi ama kısmet olmamıştı.

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

miracozdag

Evet ilk sahibinin yaptığı bir kaza vardı. Valla kıllanıcak bir şey yoktu aslında her şeyi açık açık anlatmıştım tüm her şey faturalıydı falan.  :D

devirsever

Bir Alfa değil ama çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir model, heleki böyle temiz bir örneğini görmek daha da güzel.

Sahsen begendigim bir aractir,  apaci ellere dusmus olmasi ayri konu 20vt modeli saglam yurur ve cok zevklidir. 16v atmosferikten bir beklentim yok.  Eski araclarimdan fiat bravoda 20v motoru atmosferik olarak ve 155 q4 te 16v motoru turbo olarak kullanma firsati buldum, parca bulabilme olayini gecersek 20v motor cok zevkli ve sesi cok guzel. Italyanlar hep guzeldir dimi ama 😀
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6

OğuzCanAlantor

40000 vermiş Sigorta diye duydum..  :-X

42 ye kadar çıkmışlar :)

DcD-Semih

Sahsen begendigim bir aractir,  apaci ellere dusmus olmasi ayri konu 20vt modeli saglam yurur ve cok zevklidir. 16v atmosferikten bir beklentim yok.  Eski araclarimdan fiat bravoda 20v motoru atmosferik olarak ve 155 q4 te 16v motoru turbo olarak kullanma firsati buldum, parca bulabilme olayini gecersek 20v motor cok zevkli ve sesi cok guzel. Italyanlar hep guzeldir dimi ama 😀

5 silindirin sesi bana hep çok karakterli, çok doyurucu gelmiştir. Bir çok v6'nın sesine tercih ederim. Ancak mesela Vag grubundaki 5 silindirler o kadar çekici değil. 20v Italyan motorları veya eski t5 Volvo'lar şahanedir ses konusunda:) Bravo HGT kullanmıştım bir kere sadece çok keyif almıştım.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

coyote

Coupe'de 2.0 20V turbo var, 2.0 20V VIS'li atmosferik de var, acaba 2.0 20V VIS'li turbo olmamasının teknik bir sebebi mi var?

coyote

5 silindirin sesi bana hep çok karakterli, çok doyurucu gelmiştir. Bir çok v6'nın sesine tercih ederim. Ancak mesela Vag grubundaki 5 silindirler o kadar çekici değil. 20v Italyan motorları veya eski t5 Volvo'lar şahanedir ses konusunda:) Bravo HGT kullanmıştım bir kere sadece çok keyif almıştım.

Bir de, tek sayılı silindirli motorların, bir üst çift sayılı silindirli motorlara göre, aynı silindir hacminde tork açısından daha avantajlı olduğunu duyduğumu hatırlıyorum. Yani Coupe örneğinde, 5 silindir 2 litre motorun, 6 silindir 2 litre motordan tork yönünden daha avantajlı olması gibi. Sebebi bu mudur bilmiyorum ama, zamanında evin 2. aracı olarak 15 yıl kullandığımız 1,2 litrelik 3 silindirli Subaru Justy, 2 yolcu ve hafif bagajla, tabiri caizse, rampalarda keçi gibi giderdi.

gurkanlale

42 ye kadar çıkmışlar :)

:o iyiymiş
Drive Tastefully..

admin

10.000 km GTV 3,0 V6

650 km GTV 2,0 TS
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

halil

sıkı kaza yapmış.değişen yokmuş.nasıl düzelttiler ?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Aşmış

sıkı kaza yapmış.değişen yokmuş.nasıl düzelttiler ?

Henüz değişen yok sanırım. "Yaptırmak istemiyorum" yazmış sahibi.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

halil

Henüz değişen yok sanırım. "Yaptırmak istemiyorum" yazmış sahibi.

4.fotoda çamurluklar takılı
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

iceberg156

Efsane geri dönmüş :)

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

admin

Eşyalar da insanlar gibi galiba. Kimisi hayatının genelinde kısmetli ve görece olarak iyi geçirebiliyorken kimisi için hayat daha zor ve dolambaçlı geçebilmekte. Bu 159 da nispeten kısmetsiz bir hayata gözlerini açmış sanki.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

kWo

Efsane geri dönmüş :)

"ACIKLAMAYI LÜTVEN OKUYÜN"  :yukari-ok:

iceberg156

Eşyalar da insanlar gibi galiba. Kimisi hayatının genelinde kısmetli ve görece olarak iyi geçirebiliyorken kimisi için hayat daha zor ve dolambaçlı geçebilmekte. Bu 159 da nispeten kısmetsiz bir hayata gözlerini açmış sanki.

Maalesef ki öyle.

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

akıllı

bu konuyu yeni fark ettim. benim araçla ilgili  geyiği dönmüştür diye geriye doğru okudum ama sadece fiyat arttığı günle ilgili mesaj var. yazılan mesajlar You are not allowed to view links. Register or Login tarafından silinebiliyor mu? çok merak ettim neler konuşuldu diye?  :D

agucba

Sizin şimdi sahip olduğunuz 159 hakkında yazılanlar niye silinsin ki? Demek ki bu araç hakkında fazla yorum yapılmamış.

agucba via tapatalk

///////////////

akıllı

Sizin şimdi sahip olduğunuz 159 hakkında yazılanlar niye silinsin ki? Demek ki bu araç hakkında fazla yorum yapılmamış.

agucba via tapatalk

Yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben silindi iddiasında bulunmadım ki  :D sadece sordum.
hani merak ettim fiyat, km vs ile ilgili sizler neler düşündünüz diye. yorum olmaması da ilginç geldi açıkçası.
heralde kimse birbirini uyandırmak istemedi diyecem, o da bu grubun karakterine ters. olacaksa burdan biri olsun diye uğraşır buradaki arkadaşlar, kıskançlık olmaz yani.

agucba

Sıkıntı yok.

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk

///////////////