Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Eibach Pro Kit ve Vogtland Spor helezon arayanlar... (30mm)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

156 (937 ve 932), 147 (937) ve GT (937) araçlarına 30mm alçaltma sağlayacak olan Eibach Pro Kit ve ayrıca Vogtland Kit arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Kendim için ararken bulduğum diğer yaylar için sizleri yönlendirebilirim... İlgilenenler PM atabilirler.

Veloce

Ürünler ikinci el. Sıfır fahiş fiyatlı ürün almak istemeyen arkadaşlara uygun...

coolistanbul

GT icin olanlar ne kadardir ? 17 jant bulursam daha mi iyi olur ?
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
GT icin olanlar ne kadardir ? 17 jant bulursam daha mi iyi olur ?

Bu ürünler şu an piyasada 500 TL civarlarında satılıyor 600'e kadar isteyenler var. Jant nasıl olsa bir ara alınır, jant olmuş olmamış, yay takılabilir, ikisi sadece görsel olarak birbirlerini tamamlıyorlar fakat uygulamada bir alakaları yok...

Veloce

Bu arada ikinci el olarak şu an bulunması pek mümkün değil. Ben üç takım buldum ve bunların ne ilanı ne satanı ortada belli. Amacım sadece ihtiyacı olan arkadaşların işi görülsün. Kendim haftalardır yay arıyordum çünkü...

coolistanbul

Ok yarin ararim detayli konusuruz zaten ptsi Yilmaz'da olacagim. Eger OK lesirsek yaylari da taktirabilir :-) Ah birde jantlari bulabilseydim... Senin dedigin adama da bir bakacagim kaliteli italyan replika varsa olabilir... Hadi bakalim...
Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login
Ok yarin ararim detayli konusuruz zaten ptsi Yilmaz'da olacagim. Eger OK lesirsek yaylari da taktirabilir :-) Ah birde jantlari bulabilseydim... Senin dedigin adama da bir bakacagim kaliteli italyan replika varsa olabilir... Hadi bakalim...

Müsait olduğunda ararsan yönlendireyim. Hem jant hem yaylar için...

Veloce

İki takımdan biri Coolistanbul (Alper) için ayrıldı... Bir takım kaldı. Markasının hangisi olacağı yarın belli olur...

Veloce

Konu kilitlenebilir. Vogtlandlar 300 tl'ye Eibachları ise 350 tl'ye satıldılar. Yay olayı bu ara kıtlığa girdi resmen.. Tekrar duyarsam haberiniz olur zaten..