Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

155 Super Lusso

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

147BLACK

Arkadaşlar selam.
Eylül ayında aldığımız 155'imizi daha yüksek bir model ile değiştirmek için satmak istiyoruz. Bu model muhtemelen 99-00 156 olacak. Bir miktar üzerine ekleyip daha rahat kullanımı olan bir araç almak istiyoruz.
Malum bildiğiniz üzere araç kız arkadaşımın. Kendisi 155'i fazlasıyla seviyor. Açıkcası kendim kullandığım zamanlarda da geniş hacmi ve lpg ile olan az yakıt değerleri ile aracı severek kullandım.

Fakat geçenlerde ön camdan içeriye su alması ve sigorta tablasının kısa devre yapıp kornasının takılı kalması, mahallenin ayağa kalkması ve sonra sorun halledilene kadar serviste kalması bizi biraz soğuttu. Araca karşı bir soğukluğumuz yok aslında. :-) 155'i severek kullandık.Kız arkadaşım arabasını satmaya halen şiddetle karşı fakat bir bayan için daha sorunsuz bir araç olmasını istiyorum ve bir miktar para ekleyip kendisine daha bakımlı ve modeli yeni bir 156 almak istiyorum.
Hem gözüm daha az arkada kalır, hem model yükseltiriz, hem de yedek parçası 156'nın daha bol. Ayrıca  senelerdir merak ettiğim 2.0 156'lardan birisini alarak kendi isteğimi de derçekleştirmek istiyorum.

Buyrun bu da ilan... Alfista'lara tabiki uygun indirim söz konusu.
You are not allowed to view links. Register or Login
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

147BLACK

Aracımız bu sabah satıldı. Dün öğleden sonra Şaşmaz sanayide bugün de noterde (her zaman olduğu gibi sistem offline'dı) saatler geçirdik. Aracı You are not allowed to view links. Register or Login'dan bulan Bitlis Tatvan'da görev yapan bir komiser geldi aldı.
;-)
Alev aracın gitmesine çok üzüldü. Ben de sevgilimi tam bir Alfisti yapacakken kaçan şansa yanıyorum. Keza aracın hemen her şeyi iyi ama elektronik sistemi sorunlu.

Yeni bir araç almaktan da şu sıra Alev'in kişisel isteği doğrultusunda vazgeçtik.
Umarım sonradan yeni bir Alfa'ya kavuşuruz.
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

alfistahakan

Hayırlı olsun, bu kadar çabuk satılmasına da ayrıca sevindim..
Hakan
Forever Alfa

erdem1904

hayırlı olsun arda....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2