Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa 156 2.0 olmazsa 1.6 2004-2005 model araç almak istiyorum.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cememall

istabulda ekpertiz için hangi ustayı tavsiye edersiniz?

egeozal1

Sportivo Yılmaz usta ekspertiz de yardımcı olur. Dediğim araç o evet. O galeri ile yakınımdır. Yanar döner iş yapmazlar :). Aracı gördüğümde plakasını aldım vereyim sorgulayın isterseniz. 34 *** 12 plakası. Plakayı özelden veririm. Araç bakımlı ve kondisyonu iyiydi. Bildiğim kadarıyla o araç konsinye sahibinden bir nevi. :) boyası falan çok güzel. Tavsiye ederim :)

cememall

You are not allowed to view links. Register or Login
Sportivo Yılmaz usta ekspertiz de yardımcı olur. Dediğim araç o evet. O galeri ile yakınımdır. Yanar döner iş yapmazlar :). Aracı gördüğümde plakasını aldım vereyim sorgulayın isterseniz. 34 *** 12 plakası. Plakayı özelden veririm. Araç bakımlı ve kondisyonu iyiydi. Bildiğim kadarıyla o araç konsinye sahibinden bir nevi. :) boyası falan çok güzel. Tavsiye ederim :)

Verdiğim ilanda plaka açık ama bir yanlışlık olmasın?

egeozal1

Siz 2.0 ı göstermişsiniz. Bende hata dalmışım kusra bakmayın. 2.0 da plaka açık AY galiba. O aracı kesinlikle tavsiye ederim türkiye de sayılı o araç. 18" jantlı çok az 156 var. Ve o full :)

cememall

You are not allowed to view links. Register or Login
Siz 2.0 ı göstermişsiniz. Bende hata dalmışım kusra bakmayın. 2.0 da plaka açık AY galiba. O aracı kesinlikle tavsiye ederim türkiye de sayılı o araç. 18" jantlı çok az 156 var. Ve o full :)

Bana da farklı geldi ekstra olarak jts motor sanırım bunlara 165 bg diğer ts olanlardan biraz daha seri bir araç

erdem1904

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

egeozal1

O araç ts sadece karşılaştırma yeriyle uğraşmak istemiyorlar :D

147BLACK

1.6'dan 2.0'a geçmiş birisi olarak 2.0 tercih ederim. 1.6 cidden ağır kalıyor. Eski kasa temiz bir 2.0 bulun.  ;)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine