Herkese merhabalar,
Malum 2012 yılından beri Alfa Romeo ile mutlu bir birlikteliğimiz var. Yaklaşık 5 yıllık Alfa Romeo serüvenimde genel olarak mutlu zamanlarım oldu. Bundan sonrası için de umarım böyle olur. Ancak şu an memnuniyetle kullandığım MiTo'mu ülke değişikliği sebebi ile satmak zorundayım. Hükümetin Finans sektörüne yaptığı darbe dolayısı ile çalıştığım şirket uluslararası şirket lisansları aldı ve şirketi yurtdışına taşıdı. Şanslıyım ki işsiz kalan binlerce kişiden birisi olmadım, aksine daha da iyisi oldu belkide...
Sonuç olarak bu ay sonu Türkiye'de olmayacağım. Bundan dolayı da MiTo'mu satıyorum.
Sahibinden'e ilan koymadım, koymayacağım da. Arabayı gidene kadar kendim forum üzerinden satmak istiyorum. Satamazsam Maslak Milano'ya bırakıp konsinye usulü satış yoluna başvuracağım.
Herkes için hayırlısı olsun diyelim.
Genel bilgiler:
Boyalı parçalar: Sol ön çamurluk ve arka çamurluk. Genel olarak yüzeysel boyalar şeklinde. Mikron normalin bir tık üzerinde çıkmaktadır.
Değişen parça: Sol ön kapı
Km: 61000
Tramer: 1 Adet kaza "Çarpma" şeklinde miktar yok.
05532511006 bu numaradan arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
Aracın forumdaki konusu için
http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/34cbc12-seri-mito-ile-suruyor/msg397837/#msg397837