Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Değişim zamanı geldi. Satılık 2004 156 1.6 Dist. +Bose

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkürler arkadaşlar :)

Kredim çıkmış. Evrak hazırlama aşamasına geçtim :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun çok sevindim. Heyecanla bekliyorum:) sıfır mı olucak yoksa 2. El mi? Yoksa komple süpriz mi?:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Adalı35

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Kibitzer

Hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı olsun :)

Çok teşekkürler arkadaşlar :)

Kredim çıkmış. Evrak hazırlama aşamasına geçtim :))

Hayırlı olsun çok sevindim. Heyecanla bekliyorum:) sıfır mı olucak yoksa 2. El mi? Yoksa komple süpriz mi?:)

Çok teşekkürler arkadaşlar. Sıfır olacak :)

Geçen Cumartesi Mengerler'deki bin küsür kmlerdeki giuliettaları görmeye gittik. İkinci ellerde pek indirime yanaşmayınca sıfır fiyatını sorduk. O konuda da hayal kırıklığına uğradık. Oradan çıkıp Bağdat Caddesi'nde gezelim hava alalım dedik hanımla. Sağdaki dükkanları incelerken kafamı sola çevirince Birmot'u gördüm. Hemen girdik, öylesine bir fiyat alalım dedik. Aklımızdaki fiyata yakın bir fiyat alınca fiyatımızı söyledik. Biraz pazarlıktan, mağaza müdürü ile mailleştikten sonra anlaştık. Suadiye Birmot'tan Barış Bey'i Giulietta ilk çıktığı zamanlar forumlardaki ününden dolayı tanıyordum, yüzyüze de tanışmış oldum :D  Sağolsun güleryüzlü ve arkadaş gibi bize yardımcı oldu, çatır çatır Jeep müşterisi gelirken bizi de ihmal etmedi, amirlerinden onayı aldı ve büyük bir aksilik olmazsa bizi Giulietta sahibi yaptı :D  :yukari-ok: :arkadasim:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

max-ime

Hocam hayırlı uğurlu olsun, Alfa geç satılır diyenlere kapak olsun. Temiz araç herzaman satılıyor, hemde hiç alışık olmadığımız kadar kısa sürede :)

Bir hayırlı olsunda Jüljül'e :)

Alfadanadam

Hayırlı uğurlu olsun hem gidene hem gelene. Güzel haber hocam, Allah tüm dileklerinize ulaşmayı nasip etsin :)

Kibitzer

Çok teşekkürler arkadaşlar. Birmotta kredi ve evrak işlerini hallettim. Aksilik olmazsa birkaç gün içinde alıyorum giuliettamı :)

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT