Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Lancia Delta Hard Black Edition (Özel Seri)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Bir arkadaşımın Lancia Delta'sı var ve satmayı düşünüyor. Tüm özellikleri aşağıdaki linkte var. İlgilenen varsa veya ilgileneceğini düşündüğü tanıdıkları varsa, doğrudan arkadaşımı, yani Lancia'nın sahibini arayabilirler. İlandaki isim ve numara otomobilin sahibine ait değil.

Lancia'nın sahibi Nergis Yenihayat, telefonu 0530 035 3632.

İlandaki fiyatı dikkate almayın. Kendisini aradığınızda benim adımı verirseniz, size fiyat konusunda yardımcı olur. Bildiğim kadarı ile Lancia'nın şu anki 0 kilometre fiyatı, artı donanımları ile beraber 80-81.000 TL.

Satmasının nedeni biraz daha küçük bir otomobil aramasından. Bulabilirse MiTo 1,3 JTDm almayı düşünüyor. Belki takas bile yapabilir.

You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

sp4rc0

Aynısından İzmir Enrico'da var, çok güzel bir araç. jantları çok iyiymiş. iyi satışlar, hayırlısı olsun..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

Anıl

Şu Deltaların dizaynına bir türlü alışamadım,nerde eski HF'ler...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

agucba

Güncel

///////////////

adnan.geyik

Delta'yı yakından inceleyin. Düsünceleriniz değişecektir...
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

agucba

Açıkcası görüntüsü fena değildi ama içimde bir şüphe yok değildi.
Geçen hafta öylesine bir test sürüşü yaptık ve Delta'da 18"'lik jantlar olmuş olsa da bana çok konforlu geldi. Kısa mesafede kullandığımız için motor sesi henüz azalmamıştı ancak yine de oldukça sessiz bir otomobil. İçi de güzel ve cam tavan nedeni ile oldukça aydınlık. Yaklaşık boyum 1,86-87 mt ve bacaklarımda nispeten uzundur, ancak arkada oturduğumda, hafif ileride olan koltuğun arkasında bacak bacak üstüne atabiliyordum.
Her ne kadar gönlümde 145 QV'in yanına bir 159 veya Giulietta yer alıyor olsa da, Delta bana mantıklı gelmeye başladı. Arkası çok geniş, hareketli arka koltuk sayesinde de ya diz mesafesini arttırabiliyorsunuz ya da bagaj hacmini.

Biraz reklam gibi oldu ama izlenimlerimi yazmak istedim. Sahibinin bilgisine göre de İstanbul trafiğinde ortalama tüketimi, Seletronic vites kutusu ile yaklaşk 6,5 litre.

///////////////

sp4rc0

şimdiye kadar gördüğüm arka koltuk mesafesi en geniş araç..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

147BLACK

İlk çıktığında Üstün Otomotiv'e gidip test sürüşü yapmıştık 120'lik dizeli.
Arka koltuk mesafesi, iç mekan hissi, sessiz çalışan motor gayet başarılıydı.
Bunun yanında motorun performansı ve yakıt ekonomisi de gayet iyi.
Cidden dikkat çeken bir araç. Alfa almayacak olsam direkt tercih edebileceğim özelliklere sahip.
Tek ilginç gelebilecek dezavantajı, arka koltuk minderinin açısı çok düz ve frenlemede yolcuyu öne doğru kaçırıyor. :-)

Edited by - 147BLACK on 30/06/2012  17:59:43
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

agucba

///////////////

Anıl

You are not allowed to view links. Register or Login
İlk çıktığında Üstün Otomotiv'e gidip test sürüşü yapmıştık 120'lik dizeli.
Arka koltuk mesafesi, iç mekan hissi, sessiz çalışan motor gayet başarılıydı.
Bunun yanında motorun performansı ve yakıt ekonomisi de gayet iyi.
Cidden dikkat çeken bir araç. Alfa almayacak olsam direkt tercih edebileceğim özelliklere sahip.
Tek ilginç gelebilecek dezavantajı, arka koltuk minderinin açısı çok düz ve frenlemede yolcuyu öne doğru kaçırıyor. :-)

Edited by - 147BLACK on 30/06/2012  17:59:43
Bir dezavantajı da, Alfa'nın Türkiye ve dünyadaki durumu ortadayken,Lancia'nın gelecekteki durumunun daha karanlık olması...

1998 GTV V6 TB

agucba

Evet, önce anasayfaya eklediğim yazıdan sonra Lancia için üzülmüştüm ama sonra Lancia'nın devam edeceği bilgisini alınca da şaşırmıştım. Neticede görüntü itibarı ile Ypsilon haricinde bildiğimiz Lancia'lar kalmayacak. GM, Vauxhall'u nasıl Opelleştirdi, Holden'i nasıl Chevrolet yaptı ise Fiat da Lancia'yı Chrysler yapmak niyetinde.

///////////////

Anıl

Konuyu daha çok saptırmadan şunu söylemek isterim ki, Chrysler'in satacağı kadar satmış,artık eskimiş modellerine botoks yapıp Lancia diye piyasaya sürmek bile bile Lades, yani şirketi batırmaya çalışmak demektir,nerede kaldı Lancia'nın kendine özgü çizgileri ve elit imajı, Lancia kendine özgü bir model üretmedikçe, Chrysler önüne amblemini yapıştırıp benim modelim dedikçe gözümde bitmiştir.Mesela,sıfırına 80bin euro vereceğime,60bine 2. el 300C alırım minimum zarar ederim:)

1998 GTV V6 TB