Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık :: Mito QV

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

Selam dostlar

Yakın bir süre sonra evleniyorum ve daha büyük ve dizel bir araca geçmenin zamanı geldiği düşüncesindeyim. Aile bebek vs derken Mito küçük gelecek.
159 JTD dist. almayı düşünüyorum. Volkan'ın (wolkanku) ve arabasının etkisi çok bu konuda.
Mitoyu yeni aldın neden baştan 159 almadın derseniz gerek servistekiler gerekse çevre faktörleri olumsuz etkilediği için tercih etmedim 159'u. Kime sorduysam da hiç bulaşma şeklinde yorum aldım 156 ile yaşadıklarımdan sonra gözüm korktu diyebilirim.

Arabama gelince
3. sahibiyim benden öncekiler birmot ve mengerlerde yaptırmış bakımlarını bense özel servis kullanmayı tercih ettim.
1.4 T Multiair Quadrifoglio Verde 170Hp 46500km Beyaz renk arabam üzerinde 5cm eibach spor yay mevcut ve 15mm kalınlığında 4 adet spacer takılı. (orj. yayları araba ile vereceğim). Bakımları ve bütün sıvıları arabayı aldığım gün Carium da yapıldı. Aküsüyü takalı daha 1 ay olmadı (Mutlu 60A) Muayenesi yeni Mart 2016 ya kadar muayene derdi yok. Boya takıntısı olanlar ilgilenebilirler :yukari-ok: arabam %100 Orjinal ilk günkü boyası üzerinde. Kozmetik olarak bir sıkıntısı yok sağ ön çamurlukta üç parmak genişliğinde bir göçük var göçük üzerinde boya kalkması yada çizik vs. yok. Kaskodan mini onarım ile yaptırabilirim. Boya koruma ve cila işlemini 2 ay önce yaptırdım.
Yakıt konusunda sizi üzmez gazlama ile tabir edilen agresif kullanımda 10 litreyi geçtiğini görmedim daha. Son rekorum 100Lira ile 236Km istanbul içi kullanım oldu.
Ayrıca yedek anahtarı ve kitapçıkları da mevcut.
Fiyat olarak  45000TL istiyorum forum üyelerimize gerekli ikramı fazlasıyla yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Çamurluk üzerindeki küçük göçük.

You are not allowed to view links. Register or Login

Detaylı fotoları ve yaptıklarımı aşağıdaki konuda görebilirsiniz.

Henüz You are not allowed to view links. Register or Login'a ilan vermedim satmak için aceleci davranmıyorum aradığım arabayı bulana kadar burada satılıkta kalabilir.
Arabayı görmek isteyenler hafta içi Ataşehir Küçükbakkalköy TSE binası çevresinde görebilirler. Hafta sonu ise ortak bir noktada buluşup gösterebilirim.

159 JTD dist. yada dist. plus arıyorum.
Manuel vites olması tercih sebebimdir.
Dış rengi olarak siyah yada füme olabilir
İçi açık renk olması tercihimdir.
Boya takıntım yok değişen olmasın yeterli benim için.
Sunroof olmalı çünkü bundan önceki 2 alfamdan kalan bir ukte içimde.
150k km üst sınırım.

Aradığım özellikteki aracınızla takas yapabiliriz.

543 550 60 70 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz yada buradan özel mesaj atabilirsiniz.

SAHİBİNDEN İLAN LİNKİ

Oğuz

2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

tayfun

çok hızlısın Deniz. araba satmak kolayda, araba bulup almak çok zor. hele bu araba 159,ise iş dahada zorlaşıyor. hayırlısı olsun kardeşim.

Deniz

Hayırlı satışlar :)

Teşekkürler Oğuz

çok hızlısın Deniz. araba satmak kolayda, araba bulup almak çok zor. hele bu araba 159,ise iş dahada zorlaşıyor. hayırlısı olsun kardeşim.

Tayfunum şeytana uyduk bakalım hayırlısı olur inşallah.

ealprsln

aradığını bulursun umarım Deniz  ;)
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ozoozo

Hayırlısı olsun , 159 diyince aklıma Ankaradaki satılık olan geldi , forum içerisinde linki vardı. Hayırlı satışlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Erkay KAHYA

Şimdiden hayırlı olsun.

tayfun

sen bu hızla gidersen, binmedik alfa modeli birakmiyacan:-)

Deniz

Bu bir 159 için satılık MiTo QV ilanıdır.  8)

Deniz

Güncel
Aradığım 159'u buldum arkadaşlar. Satışa hız kazandırmam gerekiyor.

tayfun

çok hızlısın kardeşim. merak ettim bak şimdi buldugn 159'u!

max-ime

Aracınızın maşallahı var, hayırlı satışlar..

159'dan uzak dur dyen servisi merak ettim. 159 cidden sorunsuz araçtır, öyleki Alfa Romeo demezsin :)

harunresitz

Hayırlısı olsun , 159 diyince aklıma Ankaradaki satılık olan geldi , forum içerisinde linki vardı. Hayırlı satışlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim aracimin ilanindan mi bahsediyorsunuz acaba?

159911799 You are not allowed to view links. Register or Login ilan numarasi.  (Ilan numarami ozel aldim :)  )

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OğuzCanAlantor

Hayırlı satışlar  :nazar:

Bu arabanın durumunu bilmiyorum ama açıklamadaki gibiyse fiyat uygun geldi.

Bütçe 50 bin tlye çıkabiliyorsa bence hiç düşünmeden 2010 beyaz 159lara yönelin :D

harunresitz

Hayırlı satışlar  :nazar:

Bu arabanın durumunu bilmiyorum ama açıklamadaki gibiyse fiyat uygun geldi.

Bütçe 50 bin tlye çıkabiliyorsa bence hiç düşünmeden 2010 beyaz 159lara yönelin :D

159 sahibi birisi olarak diyebilirim ki o kilometre ya orjinal degil ya da aracin uzerinden onlarca kisi gecmis. Start stop tusu bile asinmis. Kesinlikle temiz bor arac degil

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Deniz

Takas teklifi verdiğim hiçbir 159 sahibi kabul etmedi herkes peşinci olmuş :D
Satışa hız kazandırmak adına görünen fiyatı aşağı çekmekte istemiyorum ama ciddi alıcılara ciddi bir iskonto yapacağım.
Hayırlısı neyse o olsun bakalım bekliyorum.

Deniz

Güncel.

ilgilenen yada almayı düşünen arkadaşlara uygun fiyata vericem.

FAKmito

Megane 2 cabrio takas dusunurmusunuz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRSemih

Geçen gün gördüm. Cabrio keyfi yapıyordun. Sarmadı sanırım  :)

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

armansuat

deniz qv için kac tl fiyat düşünüyosun  ,

159 için bosancıdaki bayrak ta bugun gecerken 2 tane 159 gördüm biri beyaz diğeri siyah ama sitelerine koymamışlar henüz ,

belki satmadan takaslayabilirsin , konusup .

Deniz

159 için bosancıdaki bayrak ta bugun gecerken 2 tane 159 gördüm biri beyaz diğeri siyah ama sitelerine koymamışlar henüz ,

2 aracıda biliyorum beyaz olana 56bin küsür fiyat çekiyorlardı siyah olanı hatırlamıyorum zaten manuel arıyorum otomatik 159 benzinli mitodan fazla yakar.

Utku

2 aracıda biliyorum beyaz olana 56bin küsür fiyat çekiyorlardı siyah olanı hatırlamıyorum zaten manuel arıyorum otomatik 159 benzinli mitodan fazla yakar.

Otomatik 159 ile şehir içi 7.8 - 8.0 arası yakıyorum son 1500 km dir.Sabahları ve akşamları kısa mesafe kullanıyorum, köprü falan geçmiyorum ama.Uzun yol dikkatli kullanım 5.6 yaktım, 250 km de.

Qv nizde nasıl tüketim değerleri ? Her halukarda qv nin daha çok yakacağını tahmin ediyorum.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Deniz

Otomatik 159 ile şehir içi 7.8 - 8.0 arası yakıyorum son 1500 km dir.Sabahları ve akşamları kısa mesafe kullanıyorum, köprü falan geçmiyorum ama.Uzun yol dikkatli kullanım 5.6 yaktım, 250 km de.

Qv nizde nasıl tüketim değerleri ? Her halukarda qv nin daha çok yakacağını tahmin ediyorum.

Yol bilgisayarına sabah baktığımda 8.8 gösteriyordu aynı şekilde sabah akşam kısa mesafe 7km git 7km gel. köprüde geçmiyorum arada bir çok yoğun trafiğe kalıyorum yaklaşık 20dk (gideceğim yolu yürüsem daha hızlı giderim misali)
Şehir içi 7.5lt gördüğüm zamanlarda oldu çok yoğun trafiğe kalmadığım zamanlarda
Uzun yol ölçümüm ise ;
min 5 lt
max 6.4 lt oldu 120km max. hız ile.
fabrika verisi ise 4.8lt zaten aşağısına inmek imkansız.

FAKmito

Dizel mito alicam diye sattim bi anda o 35 34 istenen butun dizeller kaldirildi 40 tan assagi yok simdi bende anlamadim yazin takiliyim diye aldim bunu ama mito dan sonra sarmadi :)