Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık Sıfır iphone 6

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OzgurMR

Herkese merhaba,
Yeni bir iş kurmamızdan dolayı epeydir foruma yazamıyorum, ara ara okumayı ihmal etmiyorum.  :)
Geçtiğimiz ay Amerika'dan babama getirdiğim cihazı babamın ben Amerika'dayken aynısından aldığından dolayı satmaya karar verdim.
Cihaz sıfır, kutusunda, jelatiniyle,16 gb, gold renginde, pasaporta işli değil. Forumdan birine giderse 2000 TL'ye vereceğim.
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Adalı35

Yurtdışı bir telefon için fiyat normal mi? Bilmediğim için soruyorum daha uygun olması gerekir sanki.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Erdinc küflü

Yurtdışından gelen birisi bulunacak işletmek için .. Birde vergi dairesi 130 tl para alıyor .. !!

koroglubrk

Ayrıca işlenecek olan pasaportun ülkeye giriş tarihinden itibaren 1 ayı geçmemesi ve 2 yıl öncesine kadar başka bir telefon kaydı olmaması gerek. Uluslararası garantisi de appstore'da 1 yıldır.

Bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın burada ürününüzü kötülemek için değil bu sözlerim.
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

OzgurMR

Bu tip bilgileri hemen hemen herkesin bildiği ve araştırarak bulabileceğini düşündüğüm için yazma gereği duymamıştım aslında. Şu anda Türkiye'deki satış fiyatı 2500 TL, ben de alırken epey çile çektiğim için  verdiğim paranın biraz üstüne koydum, zira o dönemde bir çılgınlık vardı ve deli gibi kuyruklar vardı. Verdiğim tren ve taksi paralarının zaten haddi hesabı yok  :)

reunion

You are not allowed to view links. Register or Login
Ayrıca işlenecek olan pasaportun ülkeye giriş tarihinden itibaren 1 ayı geçmemesi ve 2 yıl öncesine kadar başka bir telefon kaydı olmaması gerek. Uluslararası garantisi de appstore'da 1 yıldır.

Bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın burada ürününüzü kötülemek için değil bu sözlerim.

Tatile gelen gurbetçilerin mağdur olmaması için süre 2 aya çıktı.
Amerika'dan alınan iphone ların Türkiye garantisi yoktur. Avrupa cihazların garantisi vardır.

koroglubrk

Tatile gelen gurbetçilerin mağdur olmaması için süre 2 aya çıktı.
Amerika'dan alınan iphone ların Türkiye garantisi yoktur. Avrupa cihazların garantisi vardır.

Demek ki bende yanlış biliyormuşum teşekkürler düzeltme icin  :)
10 AHU 04 Jarama Black Mk2 147
10 ABK 64 Jarama Black Mk2 156 SS

erm3d

OzgurMR

OzgurMR

Cihaz satıldı, konu kilitlenebilir.  ;)