Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2008 alfa 159 satiliktir.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali kaynak

Alicisina hayirli olsun..

You are not allowed to view links. Register or Login
Lancia delta III

ali kaynak

Günceldir.

Aracim 2008 model 1.9 jtd distinctive plus qtronic otomatikdir

Bildiginiz üzere aracın sayamıyacağım bir sürü özelliğinin haricinde-

Güncel orijinal km'si 201.000dedir.

Aracın Bakım Geçmişini sıralarsak;

Aracı almadan önce eski sahibi turbo değişimini ve İntercooler temizliği yapıldığını biliyorum.

Turbo Basınç Sensörü değişimi yapıldı.

Aracın aydınlatmasi iyi degildi. İlker kemal e far temizliği, ampul ve mercek değişimini yaptırdım.

Enjektör kontrolleri ve temizliği yapılmıştır.Egr – Boğaz kelebeği temizlikleri yapılmıştır.

190.000 Km de triger ,Krank kasnağı ve V kayışı değişimleri yapılmıştır.

İç kısımda yıpranmış direksiyon derisi orijinal haline getirilmiştir .Ayrıca vites topuzu sıfır takılmıştır.

Motor ve şanzıman takozları değişimi sağlanmıştır. 4 amortisör sökülüp teste sokulmuş ve tekrar uygulanmıştır.

Arka disk ve balata değişimleri yapılmıştır. Ön balata değişimi yapılmıştır.

Sağ,sol alt salıncaklar benden önce. üst salıncaklar da 1 ay önce orijinal takilmıştır

Marş dinamosu değişimi yapılmıştır. Çift çıkış eksoz faal hale getirilmiştir.

DPF iptali sağlanmış ve yazılım olarak desteklenmiştir.

Boya durumu : ben aldıktan 2 hafta sonra aracın sağ tarafını ve kaputu komple çizdiler, bundan dolayı, (kaskodan beyanla 3 adet hasar yazıldı) bostancı da Alfar cahit ustaya boyattım.

Degişen parcalar ise Sağ Çamurluk ,Sag Far ve Ön Tampon, bunla ilgili 12.000 parca 4000 işçilik Toplamda 17,000 hasar kaydı çıkıyor (hasara ait resimi watsaptan atabilirim )

Aracin muaynesini 5 kasim da yaptirdim 2sene tuv muayne derdi yok Hatırladığım, bildiğim kadarını açıklamaya çalıştım.

Benden önceki sahipleri Tüm bakımlarını ve mekanik işçiliğini Ankarada Alfa Tech Şerif Çetin ve Burak Yıldırım a yaptırmışlardı.

Ben aldıktan sonra,tüm bakımlarını sıvı degişimlerini ve ön takımı, alfa garaj dan muttalip ustaya yaptırdım

Giulietta ile takas olabilir.
Guncel hicbir masrafi yoktur,dusundugüm fiyat 50.000tl dir.
.

Telefonlara bakamıyorum Aklınıza takılan bişey varsa mesaj atarsanız geri dönüş yapayım Herkeze hayırli alisverisler.

Lancia delta III

ali kaynak

Giulietta almak için bu kadar emek harcadigim 159umdan vazgecip, birde üzeri için 20.000tl denklemek :o

Satistan Vazgeçtim Teşekürler

İlan silinebilir...
Lancia delta III