Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 Multimedia

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

Hadi ya bende fena değilmiş diyecektim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

agucba

Cihazın kendisi ZENEC Z-N720 Naviceiver imiş. İsterseniz bir de onu arayın, belki uygun ve özellikli bir cihazdır.
Cihaz ile beraber yukarıdaki kiti almanız durumunda cihazın hem araca montajı çok rahat gerçekleşecek hem de direksiyon tuşları da kullanılabilecek(miş).

///////////////

KAKIRMAN

Aşırı pahalı
You are not allowed to view links. Register or Login
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

agucba

Başka cihazların özellikleri ve fiyatlarını bilmiyorum ama bana bu cihazın özellikleri iyimiş gibi geldi.
Gerçi karşılaştırma yapacak durumda değilim.

///////////////

erk1n

Şuanda en çok Navitech NX-201Y cihazına yakınım.

Benim için Navigasyon olmazsa olmaz. Direksiyon tuşları da çalışmalı. Bluetooth olmalı, USB girişi olmalı. Arka görüş kamerasını desteklemeli. Alfa 159 konsoluna uyumlu kırmızı ışıklandırmalı olmalı.

Alternatif ürün tavsiyeniz olur mu?
Alfa Romeo 159 (2008) >
Alfa Romeo 166 (2001) >
Alfa Romeo GTV (1999) >
Alfa Romeo 156 (2006) ...

ByAKINCI

Bu cihazın direk firması cartek-tech  :yukari-ok:

147 Blackline Red

fatihcan

Konuyu hortlatayım :P Bende 159 için Double din ünite düşünüyorum, navigasyon geri görüş kamerası ve direksiyon tuşlarının çalışması şart. Düşündüğüm 3 alternetif şunlar:

3. cü üründe (Roadstar) pioneer veya başka bir kablo kiti ile direksiyon tuşları çalışabilir mi acaba? Fiyatı uygun ve android destekliyor ama emin olamadım. Pioneer ve oem de de fiyat yüksek daha uyguna bulabilir miyim  acaba?
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)

hi_cazz

Konuyu hortlatayım :P Bende 159 için Double din ünite düşünüyorum, navigasyon geri görüş kamerası ve direksiyon tuşlarının çalışması şart. Düşündüğüm 3 alternetif şunlar:

3. cü üründe (Roadstar) pioneer veya başka bir kablo kiti ile direksiyon tuşları çalışabilir mi acaba? Fiyatı uygun ve android destekliyor ama emin olamadım. Pioneer ve oem de de fiyat yüksek daha uyguna bulabilir miyim  acaba?

Ben size direk link vereyim isterseniz.

bu ürünü alabilirsiniz. Ya da aynı ürünün Hui-Fei olanını.

Üstte gösterdiğiniz ürünlerden sadece 2. ürün orjinal gibi görünecektir. You are not allowed to view links. Register or Login kullanıyor ve bir şikayeti de yok. Yalnız oradaki fiyat baya absürt. Linkini verdiğim android üniteyi'de aşağı yukarı aynı maliyet ile getirtebilirsiniz ve android oem görünüm bir cihaza sahip olabilirsiniz. Hui-Fei marka olanını kendim yaklaşık 2,5-3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.

fatihcan

Linkteki ürünü inceledim gayet güzel görünüyor. Aliexpress den hiç alışveriş yapmadım gerci.Siz de bu siteden mi temin ettiniz? Ne kadar sürüyor bir de shipment? Son olarak ta bu ürünle hui fei arasında ne fark var? Siz kullanıp memnun kaldıysanız bende hui fei siparis edeyim.

Adza

Utku Abinin üniteyi kaçırmam sonucu konuya bende dahil olayım.
Uygun fiyatlı bir daha bulunur mu yoksa bu hayalden vaz mı geçeyim :D

You are not allowed to view links. Register or Login abi ne dersin? :)

rain man

Linkteki ürünü inceledim gayet güzel görünüyor. Aliexpress den hiç alışveriş yapmadım gerci.Siz de bu siteden mi temin ettiniz? Ne kadar sürüyor bir de shipment? Son olarak ta bu ürünle hui fei arasında ne fark var? Siz kullanıp memnun kaldıysanız bende hui fei siparis edeyim.
Ortalama 20 25 gün sürüyor haberin olsun abi. İşin aslı ellerinden çabuk çıkıyor genelde ama çinden çıkışla türkiyeye giriş biraz uzun sürüyor.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

fatihcan

20 -25 gün fazla ya, bayram sonrası akdeniz ege turu planlıyorum navigasyon lazım. Bir de bu cihaz 159 a uyumlu yarın öbürgün arac degisiklikliginde başka araca olmaz. Pioneer mı alsam diye düşünmeye başladım, ses kalitesi de iyi.

rain man

20 -25 gün fazla ya, bayram sonrası akdeniz ege turu planlıyorum navigasyon lazım. Bir de bu cihaz 159 a uyumlu yarın öbürgün arac degisiklikliginde başka araca olmaz. Pioneer mı alsam diye düşünmeye başladım, ses kalitesi de iyi.
Yani her ne kadar başka araca binmeyi düşünmesek bile bineceğimiz araç yine alfa romeo olacak olsa bile harcadığımız para bi nevi boşa gidiyor. O konuda daha yararlı bir yatırımı düşünmen mantıklı ama cihaz ne olur bilemem. Elbet kullanan deneyen vardır 159 sahipleri cevaplayacaktır da navigasyon için kastettiğin 15 20 günlük bişeyse al benimki gibi bişey :) 220 liraya teknosadan almıştım aracı uzaktan getireceğim diye. Çakmaklık girişine takıp fm transmitterını ayarlayınca fazlasıyla yetmişti bana .
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

hi_cazz

Linkteki ürün ile Hui-fei Arasında görünüm ve işlevsel olarak bir fark yok. Bizim için Sağolsun @rotweiler araştırıp siparişide o geçti. Ufak tefek faklılıklar varmış heralde. Ben Hui-fei den memnunum. Ses kaliteside orjinal üniteden daha iyi. Benim ünite yaklaşık 1 buçuk ayda geldi. Yalnız üründe o dönem bir iyileştirme yaptıkları için ellerinden çıkmadı 15 gün kadar.

Sen Utku'nun üniteyi almadın mı Uğur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ES53

Linkteki ürün ile Hui-fei Arasında görünüm ve işlevsel olarak bir fark yok. Bizim için Sağolsun @rotweiler araştırıp siparişide o geçti. Ufak tefek faklılıklar varmış heralde. Ben Hui-fei den memnunum. Ses kaliteside orjinal üniteden daha iyi. Benim ünite yaklaşık 1 buçuk ayda geldi. Yalnız üründe o dönem bir iyileştirme yaptıkları için ellerinden çıkmadı 15 gün kadar.

Sen Utku'nun üniteyi almadın mı Uğur?

Utku abinin unite bana nasip oldu.

Cerceve 159 cercevesi degil ama oturuyor. biraz cizirti yapsada iyi bir usta ustesinden gelir.Ben 159 cercevesi siparisi gectim.İsine yarayan olursa cikan cerceveyi yollayabilirim

Adza

Yok abi, ilana koymadan önce bana söylemişti. Ama ben duygusal olarak (💴💵💷💸💶💰💰) hazirlanamadim. Gerci Utku abi sorun etmemişti ama kismette yokmuş kaçırdık.
Simdi bu 3unden birine niyetlendim
Roadstar rd8200n
Navitech btv 8200
Roadstar Rd9110n

Hangisi alinir fikre ihtiyacim var abi

ES53

Yok abi, ilana koymadan önce bana söylemişti. Ama ben duygusal olarak () hazirlanamadim. Gerci Utku abi sorun etmemişti ama kismette yokmuş kaçırdık.
Roadstar rd8200n
Navitech btv 8200
Roadstar Rd9110n

3unude cok uzun arastirdim.Roadstar rd9110 tercih ederdim

ES53

Yok abi, ilana koymadan önce bana söylemişti. Ama ben duygusal olarak () hazirlanamadim. Gerci Utku abi sorun etmemişti ama kismette yokmuş kaçırdık.
Roadstar rd8200n
Navitech btv 8200
Roadstar Rd9110n

3unude cok uzun arastirdim.Roadstar rd9110 tercih ederdim

fatihcan

Araştırmalarım sonucu fiyat/kalite olarak en çok aklıma yatan ürün bu oldu. Pioneer, navigasyon modülü var, pioneer direksiyon aparatı alınırsa direksiyon tuşları da çalışıyor.

egitimsart29

hi_cazz kardeşim merhabalar. bu alibabadan getirttiğiniz ürünün aynısından 1 tane daha getirtebilirmiyiz acaba.sen memnun kalmışsan sorun yoktur.bende almak isterim.

hi_cazz

hi_cazz kardeşim merhabalar. bu alibabadan getirttiğiniz ürünün aynısından 1 tane daha getirtebilirmiyiz acaba.sen memnun kalmışsan sorun yoktur.bende almak isterim.

Selamlar. Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Benim ürünümü @rotweiler nickli Azmi arkadaşımız getirtti. Ben gayet memnunum. Almak içinde kendisiyle irtibata geçmeniz gerekmekte.